Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ο Ψαριανός επισκιάζει τον guest Τατσόπουλο στο «Success Story»

❱❱ Οι δηλώσεις του βουλευτή του Ποταμιού, που εμφανίζεται ως… κομπάρσος στη νέα ταινία του ΠεράκηΑΠΟ
ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Δεν είναι πρωταγωνιστής, αλλά κλέβει την παράσταση. Ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός είναι ένας «επώνυμος κομπάρσος» (με την καλή έννοια του όρου) στη νέα ταινία του Νίκου Περάκη «Success Story», που προβάλλεται αυτές τις μέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μόλις εμφανίζεται με το κίτρινο μπλουζάκι του και το γιλέκο-σήμα κατατεθέν, στις αίθουσες ακούγεται ένα βουητό: «Μα, αυτός είναι;» Κι όμως, είναι αυτός, και μάλιστα επισκιάζει και το έτερο πρώην αστέρι του ΣΥΡΙΖΑ και νυν του… σινεμά Πέτρο Τατσόπουλο, που επίσης παίζει στην ταινία. Ολα τα έχουμε δει από τους πολιτικούς, αλλά γκεστ σε ταινίες σπανίζει!

Ο Ψαριανός παραμένει ακίνητος σε όλη την ταινία, ενώ ο Τατσόπουλος κρατά έναν κάποιο ρόλο. «Εχω κομπαρσίσει και σε άλλες ταινίες του Περάκη. Είναι φίλος μου. Βρέθηκα στα γυρίσματα κι είπα να μείνω» λέει στη στήλη με χιούμορ ο ακομπλεξάριστος Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος σε ερώτησή μας για το αν αυτός που στέκεται δίπλα του σε κάποιο πλάνο της ταινίας είναι ο… Κωστας Δουζίνας του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε γελώντας: «Οχι, ήταν ένας άσχετος, αλλά του έμοιαζε όντως».

Αξίζει να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που πρωταγωνιστεί στην ταινία του Περάκη, είχε βρεθεί σε event για την παρουσίαση του «Success Story», πρότεινε στους Τατσόπουλο και Ψαριανό να ιδρύσουν από κοινού φιλοευρωπαϊκό κόμμα με το όνομα Μεθεπόμενη Ελλάδα. Τι να πω; Μακάρι, παιδιά, μήπως γλιτώσουμε από όλα τα άλλα!

Φύλακας άγγελος ακόμη και όταν πάει για καφέ

f3 235

❱❱Μετά την τελευταία περιπέτεια με την υγεία του, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας άρχισε να χαλαρώνει στο αγαπημένο του καφέ στην Πανεπιστημίου, όπου συνηθίζει να πηγαίνει σχεδόν μέρα παρά μέρα, με μια παρέα φίλων του για το πολιτικό κουτσομπολιό των ημερών. Χθες στην παρέα τους προσετέθη και η σύζυγός του Μαίη Πάνου – Παπούλια, που τον προσέχει στις εξόδους του. Ο φύλακας άγγελός του βρίσκεται στο πλευρό του περισσότερα από 40 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, που ζουν στη Γερμανία. Η Φανή είναι ιστορικός, η Βίκυ κοινωνικός παιδαγωγός και η Αννα φωτογράφος. Η Μαίη και ο 88χρονος πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά το καφεδάκι τους περπάτησαν για λίγο στη Βουκουρεστίου.

Δημοσκοπική πρωτιά Φώφης με διαφορά στήθους

f4 169

❱❱Οι τελευταίες «μυστικές δημοσκοπήσεις» για τον αρχηγό της Κεντροαριστεράς λένε ότι προηγείται η Φώφη Γεννηματά και ακολουθούν, με διαφορά στήθους όμως, οι Θεοδωράκης, Ανδρουλάκης και Καμίνης. Το στοίχημα της κραταιάς Φώφης είναι να πάρει μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Διότι, εάν έχει μικρό ποσοστό και πάνε σε δεύτερο γύρο, ο δεύτερος μπορεί να της πάρει το μαγαζί. Την προηγούμενη εβδομάδα δεύτερος φέρεται ότι ήταν ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Τα «παλιοπάπουτσα» της Κατερίνας Παπακώστα

2420006

❱❱«Παλαμάκια παλαμάκια να χτυπούν τα τακουνάκια, στο τσιμέντο στα πλακάκια» έγραφε ο Γιώργος Μητσάκης κάποτε. Πού να φανταζόταν βέβαια ότι αυτοί οι στίχοι θα αποτελούσαν την έμπνευση της Κατερίνας Παπακώστα. Η ανεξάρτητη βουλευτής γνωρίζει πολύ καλά και από γόβες και από τακουνάκια, καθώς είναι μια κομψότατη γυναίκα. Ξύπνησε λοιπόν χθες λέγοντας: «…Κάντε ανένδοτο στους φτηνούς, διότι μοιάζουν με τα παλιά παπούτσια… Οσο πιο φτηνά είναι τόσο περισσότερο θόρυβο κάνουν, λέει μία παροιμία…». Η αλήθεια είναι ότι, όταν το παπούτσι είναι ξεχαρβαλωμένο, χτυπάει και ένα δίκιο το έχει η Παπακώστα. Τώρα ποιο είναι το «παλιοπάπουτσο» που παίρνει η μπάλα, ποιος ξέρει… Ή μήπως ξέρουμε;

(!)

f2 285

Ο Αποστόλης Τζιτζικώστας και η Βούλα Πατουλίδου αναδιαμορφώνουν το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης. Ετσι, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αρχίζει ο σχεδιασμός για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου. «Ο σχεδιασμός για το παραλιακό μέτωπο από το Καλοχώρι ως το Αγγελοχώρι θα είναι ενιαίος. Ουσιαστικά διαμορφώνουμε σήμερα όλοι μαζί οι φορείς του τόπου τη νέα ταυτότητα της Θεσσαλονίκης» λέει χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με τη συναίνεση της Βούλας Πατουλίδου.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...