Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ταξιδάκι στη Χονολουλού (του Ομπάμα) για την Μπέτυ Μπαζιάνα

❱❱ Η σύντροφος του πρωθυπουργού για συνέδριο στο εξωτικό νησί

ΑΠΟ ΤΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Στη Χονολουλού, στη Χονολουλού, εκεί θα πάει η τρέλα, δεν πάει αλλού». Στην πατρίδα του Μπαράκ Ομπάμα θα ταξιδέψει η Μπέτυ Μπαζιάνα, η κομψή σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, από τις 21 έως τις 24 Ιανουαρίου 2018.

Η… τυχερούλα θα βρεθεί στο συνέδριο του Συμβουλίου Τηλεπικοινωνιών του Ειρηνικού (Pacific Telecommunications Council), με αφορμή τον εορτασμό των 40 ετών λειτουργίας του. Η Μπέτυ είναι μηχανικός υπολογιστών του ΕΜΠ, συγχρόνως όμως διδάσκει και στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, οπότε δικαιολογείται η Χαβάη.

Περισσότερες από 7.000 διεθνείς προσωπικότητες θα βρεθούν στο εξωτικό νησί για να παραστούν στο συνέδριο. Η ωραία Μπέτυ εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που δίνει η εξουσία. Και καλά κάνει, γιατί υπάρχει και… ημερομηνία λήξης. Ζήσ’ το Μπέτυ, κρατάει λίγο!

Μετεγγραφή του Αναστασιάδη θέλει ο Ψαριανός

anastasiadis 0

❱❱Να πάρουμε μετεγγραφή τον Αναστασιάδη (φωτό), για να μας σώσει. «Τόσες μετεγραφές έχουμε κάνει από Κύπρο… Ούτε θυμάμαι πόσους. Βάλε Βίσση (Αννα και Λία), Βιολάρη, Δώρο και Δημοσθένους και Γεωργιάδη, Κωνσταντίνα κι ένα σωρό άλλους… Δεν κάνουμε άλλη μία; Ολο ποδοσφαιριστές και τραγουδιστές θα παίρνουμε;» λέει ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, εκθειάζοντας τον Πρόεδρο της Κύπρου, που έβγαλε τη χώρα του από τα μνημόνια. Ωραία ιδέα!

Για παϊδάκια στις Πρέσπες

❱❱Στις Πρέσπες ταξίδεψε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής (φωτό), μαζί με τον φίλο του Λευτέρη Ζαγορίτη. Βρέθηκε στους Ψαράδες και φυσικά τίμησε τα παϊδάκια σε παραδοσιακή ταβέρνα μαζί με τον δήμαρχο Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη και τον πρώην γραμματέα της Ν.Δ. Απλά ντυμένος και πολύ χαρούμενος που ήταν με δικούς του ανθρώπους, απόλαυσε το φθινοπωρινό «τοπίο στην ομίχλη». Παρά τις εκδρομούλες που κάνει, ο Καραμανλής (άλλωστε είναι γνωστός περιπατητής) θα δώσει το «παρών» στο επικείμενο συνέδριο της Ν.Δ.

Παρακολούθησε την ΑΕΚ και τα είπε με τον αρχηγό

katsis

❱❱«Προσκύνησε την μπάλα» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης (φωτό). Πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΕΚ – Ριέκα για τη φάση των ομίλων του Europa League και φυσικά δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του μετά τον αγώνα στους αγαπημένους του παίκτες. Εκεί συνάντησε και τον παίκτη της Εθνικής Ελλάδος και αρχηγό της ΑΕΚ Πέτρο Μάνταλο, στον οποίο ευχήθηκε «καλή ανάρρωση». Στον Μάριο, που ξέρει από ποδόσφαιρο, ο Μάνταλος έλειψε πολύ από αυτό το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

(!)

esr 2711 008 cmyk

Μπροστάρης στην καμπάνια για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα έγινε και ο Γιώργος Πατούλης (φωτό). «Ζητάμε να γυρίσουν τα Γλυπτά στην πατρίδα μας, στην κοιτίδα του πολιτισμού, την Αθήνα μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον πρωθυπουργό της Βικτόρια Αυστραλίας Ντάνιελ Αντριους» είπε από την Αυστραλία ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης. Ο Γιώργος πάει παντού τελικά και με όλα. Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Ποτέ!

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...