Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

Τουρκικός δάκτυλος

❱❱ Ελληνας πράκτορας, που στρατολογήθηκεαπό τη ΜΙΤ, πίσω από την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική ΑραβίαΝέα τροπή δίνει στην πολύκροτη υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία η αποκάλυψη-σοκ ότι πίσω από τη διαρροή των εγγράφων βρίσκεται Ελληνας ο οποίος έχει στρατολογηθεί από την τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ για να τινάξει στον αέρα τις σχέσεις της Ελλάδας με τη Σαουδική Αραβία. 

Η Τουρκία είχε κάθε λόγο να ακυρώσει αυτήν την πώληση πυρομαχικών μετά την πρόσφατη ρήξη της με τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο.

Ο Ελληνας, ο οποίος αυτομόλησε στην Τουρκία έπειτα από μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο και αναζητείται από την Interpol, ονομάζεται Εμμανουήλ Χατζησάββας. Για τον σκοτεινό ρόλο του η εφημερίδα «δημοκρατία» είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι εμφανιζόταν δήθεν ως πράκτορας της ΕΥΠ, ενώ κάνει συστηματική δολιοφθορά και προπαγάνδα υπέρ των τουρκικών συμφερόντων. Στόχοι του, εκτός από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, υπήρξαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης και άλλα στελέχη, που είναι προφανές ότι ενοχλούν το τουρκικό κράτος.

Στο Τελ Αβίβ

Οι ελληνικές και οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες επιχείρησαν να τον παγιδεύσουν το 2015 στο Τελ Αβίβ, κατά τη διάρκεια ταξιδιού του Πάνου Καμμένου. Ομως, ο Χατζησάββας προφανώς ενημερώθηκε για την κοινή επιχείρηση και κατάφερε να διαφύγει. Μάλιστα, δημιούργησε ιστοσελίδα μέσω της οποίας στοχοποιεί όσους αποκαλύπτουν τον βρόμικο ρόλο του.

Οπως αποκαλύπτει το site Επίκαιρο, η υπόθεση πλέον αποκτά διαστάσεις εθνικής προδοσίας, διότι, όπως φαίνεται, από τον συγκεκριμένο πράκτορα έχουν διαρρεύσει τα έγγραφα των οποίων κάνουν χρήση βουλευτές της αντιπολίτευσης και μερίδα μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από την πλευρά του, ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τα νέα στοιχεία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Αδίστακτοι. Σε συνεργασία με πράκτορα της ΜΙΤ οι “αποκαλύψεις” για τη Σαουδική Αραβία».

Τη «σκιά» πάνω από τη συζήτηση πύκνωσε ο πολιτικός σάλος που προκάλεσε η κατάθεση διαβαθμισμένων εγγράφων για τις διαβουλεύσεις που προηγήθηκαν από τη σύναψη της διακρατικής συμφωνίας από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδο.

Σε αυτό το εκρηκτικό κλίμα αναμένεται να ξεκινήσει το μεσημέρι η σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ των Αλέξη Τσίπρα, Κυριάκου Μητσοτάκη και Πάνου Καμμένου στη Βουλή για ένα θέμα που μόνο καλό δεν κάνει στη χώρα, μια και τα μικροκομματικά παιχνίδια βγάζουν στον αέρα ζητήματα που τροφοδοτούν με πληροφορίες τους εχθρούς της Ελλάδας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...