Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Η εσάρπα, οι μπουκλίτσες και η συζήτηση για τα… βλήματα!

❱❱ Η ομιλία του πρωθυπουργού και τα ανέμελα κορίτσια του ΣΥΡΙΖΑ στα έδρανα της βουλήςAΠΟ ΤΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τα κορίτσια του ΣΥΡΙΖΑ… παίζει κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, έπειτα από επερώτηση της Ν.Δ. για την πώληση βλημάτων του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και αεροπορικών βομβών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Σαουδική Αραβία.

Στα πίσω υπουργικά έδρανα καθόταν καμαρωτή η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου. Φορούσε μαύρο σακάκι, αλλά αυτό που την ξεχώριζε και που φυσικά είναι το σήμα κατατεθέν της ήταν η χρώματος ιβουάρ εσάρπα. Η υπουργός φορά πάντοτε εσάρπες, τις οποίες ρίχνει πάνω της σε στιλ… Ψινάκη.

Ψινάκης και Κονιόρδου «σφάζονται» για το ποιος από τους δύο θα φορέσει την πιο εντυπωσιακή εσάρπα! Δίπλα της, η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου και παραδίπλα η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου με εντυπωσιακές μπουκλίτσες.

koniordoy 0

Η Αννα Βαγενά, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, χαμένη στο πλήθος των βουλευτών… τσουρομαδούσε τα μακριά μαύρα μαλλιά της, την ώρα που ο πρωθυπουργός μιλούσε. Κι έτσι λοιπόν, λίγο τα μπουκλάκια, λίγο οι εσάρπες και λιγάκι τα «υπουργικά κουτσομπολιά» μονοπώλησαν τη συζήτηση για τα βλήματα ανάμεσα στα κυβερνητικά κορίτσια.

Φωτιές άναψαν τα πούρα στο διάγγελμα

shutterstock 20915494

❱❱«Πούρων το ανάγνωσμα» στη Βουλή. Τα περίφημα πούρα και το κουτί με τον υγραντήρα τους που εμφανίστηκαν στο διάγγελμα Τσίπρα για το κοινωνικό μέρισμα άναψαν φωτιές και στη Βουλή, μετά τον σχολιασμό στο διαδίκτυο. «Εγώ δεν ξεσκονίζω το γραφείο μου όταν έρχεται τηλεοπτικό συνεργείο για τα δώρα που μου έχουν κάνει. Εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα, κύριε Μητσοτάκη» είπε χθες ο πρωθυπουργός, μετά την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στα πούρα Τσίπρα: «Στο επόμενο βίντεο που θα γυρίσετε, πείτε στον σκηνοθέτη να κόψει τα πλάνα με τα πούρα». Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, πολλοί γνωρίζουν ότι ο πρωθυπουργός καπνίζει πούρα. Ισως γι’ αυτό του έκαναν το σχετικό δώρο. Και επίσης όλοι γνωρίζουν ότι το πούρο δεν είναι στριφτό τσιγαράκι. Απέχει παρασάγγας από αυτό!

Επέστρεψε με γαλλικά

tasoylas 2

❱❱Λατρεία στον Κώστα Τασούλα (φωτό), βουλευτή της Ν.Δ., έδειξε από του βήματος της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας. Τρεις φορές στη διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε το όνομα του βουλευτή της Ν.Δ. Ο Τασούλας είναι γνωστό ότι ξεχωρίζει για το ωραίο και εύστοχο χιούμορ που διαθέτει. Οταν λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας είπε τη φράση «mot a mot» (αυτολεξεί), ο Κώστας Τασούλας πετάχτηκε και του είπε: «Τώρα που γυρίσατε από τη Γαλλία, είναι φυσικό να ξέρετε τα γαλλικά καλά»!

Ο μαθητής έγινε… καθηγητής!

❱❱Να την πω την αμαρτία μου, αν και, όπως λέει η θρησκεία μας, «εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία». Ο πρωθυπουργός έχει εξελιχθεί σε πολύ καλό κοινοβουλευτικό. Είναι άνετος, εύστοχος και με χιούμορ. Να μη μιλήσω και για το ότι έχει γίνει και στιλάκι… Είδατε τι κάνει η επανάληψη των κοινοβουλευτικών συνεδριάσεων, που είναι μήτηρ μαθήσεως; Πες πες, άκου άκου, ο άλλοτε μαθητής έγινε καθηγητής!

(!)

papoylias

Θα χρειαστεί λίγο καιρό για την αποκατάσταση της κίνησής του ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, που χειρουργήθηκε προχθές από τον οικογενειακό φίλο του ορθοπεδικό Τάσο Τόκη, για το κάταγμα που υπέστη στο ισχίο. Κοντεύει τα 90 ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και είναι φυσικό η κίνησή του να είναι δύσκολη. Γι’ αυτό σχεδόν σε όλες τις εξόδους του συνοδεύεται από τη σύζυγό του, όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, πριν από μερικές εβδομάδες, όταν μιλήσαμε μαζί του σε ρεστοράν της Βουκουρεστίου. Οπως και να έχει, η κατάστασή του εξελίσσεται πλέον ομαλά. Περαστικά να ευχηθούμε στον Πρόεδρο, που, παρά την ηλικία του, διατηρεί ζωντανά το μυαλό και την πολιτική σκέψη του.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...