Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Η συγκίνηση του Βούτση μπροστά στα ιερά κειμήλια της Αγια-Σοφιάς

❱❱ Η συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και η επίσκεψη σε Ζωγράφειο και Τοπ Καπί
ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Εκστασιασμένος στάθηκε μπροστά στα ιερά κειμήλια της Αγια-Σοφιάς, στην Κωνσταντινούπολη, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.
Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση που του απηύθυνε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, πήγε και συναντήθηκε μαζί του στο Φανάρι.

img 4561

Η διήμερη επίσκεψή του εκεί τα είχε όλα. Κυρίως μνήμες! Επισκέφθηκε τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης και υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των Βιβλιοθηκών της Σχολής και της Βουλής, ενώ είδε από κοντά τον Σύνδεσμο Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του γενικού προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Oι επισκέψεις στο Ζωγράφειο Λύκειο, στην Αγιά-Σοφιά και στο Μουσείο του Τοπ Καπί ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι του Ν. Βούτση, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος.

Αφησε την Μπαλατσινού και πέταξε στις ΗΠΑ

img 4565

❱❱Και ενώ εδώ βρισκόμαστε ακόμη στον απόηχο των… βλημάτων, ο τομεάρχης Αμυνας της Ν.Δ. βρίσκεται στις ΗΠΑ. Ο Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εξωτερικών Τζόναθαν Κοέν και, όπως είπε, συζήτησε μαζί του «την επιβεβλημένη αναβάθμιση των F-16 που πρέπει να γίνει με διαφάνεια και αμοιβαία οφέλη». Ο Βασίλης Κικίλιας επίσης συνομίλησε και με τον ελληνικής καταγωγής σύμβουλο του προέδρου Τραμπ για θέματα τεχνολογίας Μάικλ Κράτσιο (φωτό) και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη θωράκιση των ΗΠΑ από κυβερνοεπιθέσεις αλλά και για τις εξελίξεις στα drones. Ωραία όλα αυτά, αλλά την Τζένη πού την άφησες, Βασίλη;

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ και οι… Σφακιανάκηδες

❱❱Μιλώντας χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ελίζα Βόζεμπεργκ και σχολιάζοντας το όνομα «Τζον Σφακιανάκης» που ακούστηκε στη Βουλή, είπε το εξής χαριτωμένο: «Σε Σφακιανάκη εγώ ξέρω έναν της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έναν αοιδό»! Α, ρε, Νότη Σφακιανάκη. Μεγάλη η χάρη σου αυτή την περίοδο!

«Υπουργέ, πόσο νόμιμες είναι οι τιμές χρέωσης της κινητής;»

antoniadis nd

❱❱Είχα πολύ καιρό να διαβάσω ερώτηση βουλευτή που να αφορά την απτή καθημερινότητά μας και επιτέλους να ασχολείται κάποιος με αυτό. Ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. Γιάννης Αντωνιάδης (φωτό) αποκαλύπτει τις υπερβολικές τιμές χρέωσης των εταιριών κινητής τηλεφωνίας σε μια περίοδο που ο κόσμος υποφέρει! «Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα έχουν τις υψηλότερες χρεώσεις σε όλη την Ε.Ε. Αναφέρομαι πρωτίστως στις εξωφρενικές τιμές με τις οποίες χρεώνουν τους πελάτες τους εφόσον υπερβούν τα όρια του προγράμματός τους. Οι τιμές υπερβαίνουν το εικοσαπλάσιο της αξίας του προγράμματος…» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντωνιάδης και έχει απόλυτο δίκιο. Και επειδή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς είναι ένας πολύ προσεκτικός υπουργός, θα ήθελε και ο βουλευτής αλλά κι εμείς οι πολίτες και καταναλωτές να απαντηθεί το ερώτημα: «Πόσο νόμιμες είναι οι ληστρικές τιμές στις υπερβάσεις των προγραμμάτων, αλλά και γενικότερα στις τιμές χρέωσης σε σχέση με αυτές που ισχύουν στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε.;» 

(!)

img 4560

Ο «καινούργιος μπαμπάς» είναι στο Ντουμπάι. Ο Κώστας Μπακογιάννης ταξίδεψε μέχρι εκεί για την περίφημη Διεθνή Εκθεση Dubai World Trade Center, στην οποία συμμετέχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με εννέα επιχειρήσεις του κατασκευαστικού κλάδου και των δομικών υλικών.

«Είναι η πρώτη φορά που η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει σε τέτοια έκθεση γιατί πιστεύουμε ότι, την ώρα που ο κλάδος στην Ελλάδα βρίσκεται στην απόλυτη ύφεση, εμείς πρέπει να ενισχύσουμε τις εξαγωγές μας και να στηρίξουμε ή να δώσουμε τη δυνατότητα να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...