Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Έδωσε της «Ιτιάς» και κατάλαβε ο Κουτσούμπας στα Ανώγεια!

❱❱ Ο γ.γ. του ΚΚΕ χόρεψε τσάμικο φορώντας  στους ώμους του το παραδοσιακό κρητικό μαντίλι «Iτιά, ιτιά, μέσα στο ρέμα, πως σ’ αγαπώ δεν είναι ψέμα».

Ο «κόκκινος μάγκας» της Βουλής, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, της… έδωσε και κατάλαβε της «Ιτιάς», όταν σηκώθηκε και χόρεψε στην Κρήτη.

Πήγε στα Ανώγεια περιοδεία και, μόλις ήρθε η αφιέρωση στον Ρουμελιώτη πολιτικό, εκείνος ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ένα λεβέντικο τσάμικο, αφήνοντας άφωνους τους φίλους του τους Κρητικούς οι οποίοι ήθελαν να τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο τον γ.γ. του ΚΚΕ. Φορώντας, μάλιστα, το παραδοσιακό μαντίλι στους ώμους του, ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του Νίκου Ξυλούρη, όπου παρευρέθηκε σε εκδήλωση που γινόταν στη μνήμη του Ανωγειανού λαϊκού αγωνιστή και ποιητή Μίχαλου Σταυρακάκη.

Το συγκρότημα, λοιπόν, του απογόνου του Βασίλη Σταυρακάκη έπαιξε κλαρίνο μόνο για τον γενικό γραμματέα, που… ξεσηκώθηκε υπό τους ήχους του. Είναι ωραίος μάγκας ο Δημήτρης Κουτσούμπας· αθόρυβος και αποτελεσματικός.

—-

Πιο φωτεινή και από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

sdyhstyh 3

❱❱ Γιώργο μου, τώρα που εσύ θα διεκδικήσεις τη δημαρχία της Αθήνας, δεν δίνεις τα «κλειδιά» του Αμαρουσίου στο Μαρινάκι σου; Και το λέω γιατί στην προχθεσινή γιορτή για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μαρούσι η Μαρίνα έλυνε και έδενε στη σκηνή δίπλα στον σύζυγό της και δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη. Φορώντας τα αγαπημένα της κατάλευκα ρούχα, ήταν πιο πολύ φωτεινή εκείνη από ό,τι το δέντρο. Μήπως να το σκεφτείτε οι δυο σας; Της πάει απόλυτα!

—-

Βολές Λυκούδη και σε Σταύρο

❱❱ Δεν «τα ρίχνει» μόνο στη Φώφη αλλά και στον Σταύρο ο Σπύρος Λυκούδης, βουλευτής του Ποταμιού, σε σχέση με το θέμα του ονόματος του νέου φορέα. «Στον τίτλο συμβολίζονται και αντανακλώνται οι προγραμματικές αρχές, τα στοιχεία της φυσιογνωμίας και της πολιτικής του κόμματος που διαμορφώνεις» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Είναι η δεύτερη φορά που η Γεννηματά και ο Θεοδωράκης αποφασίζουν μόνοι τους, χωρίς καν να συζητήσουν το θέμα με τους άλλους επικεφαλής κομμάτων ή τους άλλους υποψηφίους. Η πρώτη ήταν με τις δύο Κοινοβουλευτικές Ομάδες, η δεύτερη είναι με τον τίτλο, ο οποίος τίτλος, εφόσον καθιερωθεί, έστω έως το συνέδριο, και μπει και στις μετρήσεις κ. τ. λ., κατά κάποιον τρόπο προκαταλαμβάνει και τις αποφάσεις του συνεδρίου». Εν ολίγοις: «Παίζουν τα κλαρίνα στο ΚΙΝ.ΑΛ. (Κίνημα Αλλαγής) και θα φανεί ποιος θα χορέψει»!

—-

Εχει «φύλακα άγγελο»!

sdyhstyh 2

❱❱ Ολυμπιονίκης, πρώην υπουργός, νυν βουλευτής της Ν.Δ. αλλά κι ένας μπαμπάς «μάλαμα»! Αυτά είναι τα «κοινής λήψεως» προσόντα του Κώστα Κουκοδήμου, μόνο που για την κόρη του, την Αθανασία, μετρά το «υπέροχος πατέρας», όπως λέει. Η Αθανασία είναι ο θηλυκός… Κουκοδήμος, αφού είναι ήδη μια σπουδαία αθλήτρια του στίβου στο άλμα εις μήκος. Από φέτος, όμως, είναι και πρωτοετής φοιτήτρια, κι έτσι ο μπαμπάς της βρίσκεται στο πλάι της, ως φύλακας άγγελος, στον δρόμο που ανοίγει τώρα.

—-

! Μετά το κορυφαίο «ΘΕΣγάλα», περάσαμε στο «ΘΕΣγη»! Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης επισκέφθηκε με τον Λαρισαίο βουλευτή του Γιώργο Κατσιαντώνη τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «ΘΕΣγη» στα Φάρσαλα και γνώρισε τους άξιους αυτούς αγρότες, τα προϊόντα των οποίων βρίσκονται ψηλά στα ράφια κορυφαίων ευρωπαϊκών σούπερ μάρκετ. Τα όσπρια, τα ζυμαρικά, τα αφεψήματα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς και το οποίο προσφέρει η γη παρουσιάστηκαν στην ωραία αντιπροσωπία των Κεντρώων. «Θες γάλα», «Θες γη», «Θες, Λεβέντη»;

sdyhstyh 1

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...