Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Το δημόσιο φιλί του Κυριάκου στην (πικραμένη) αδελφή του!

❱❱ Το τετ α τετ σε εκδήλωση που έγινε στο Ιδρυμα «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης»ΑΠΟ ΤΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Ενα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο, δύο φιλάκια είναι λίγα, τι να πω, τρία φιλάκια είναι λίγο, πολύ λίγο, δώσε μου τέσσερα αν θες να σ’ αγαπώ».

Αλλά ούτε με… δεκατέσσερα δεν απαλύνεται η πίκρα της Ντόρας Μπακογιάννη από το αδελφικό χτύπημα!
Πάντως, χθες ο πρόεδρος της Ν.Δ., προσερχόμενος στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» για τη δενδροφύτευση των Λευκών Ορέων της Κρήτης, έδωσε ένα φιλάκι στην αδελφή του, «σβήνοντας» όσα ακούστηκαν για την πρόσφατη απόφασή του να της στερήσει κυβερνητικό αξίωμα σε περίπτωση που εκείνος γίνει πρωθυπουργός.

mitsotakis mpakogianni

Αφορμή για το φιλί ήταν η συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε το ίδρυμα για τη διάθεση του ποσού των 215.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε και το οποίο θα πάει στις περιβαλλοντικές οργανώσεις για τη δενδροφύτευση των Λευκών Ορέων.
Η δράση περιλαμβάνει τη δημιουργία 15 μονοπατιών, ενός πρότυπου βοτανικού κήπου και την αποκατάσταση της περιοχής των Λευκών Ορέων.
Η εκδήλωση έγινε παρουσία του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, της τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης Ντόρας Μπακογιάννη, της προέδρου του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» Κατερίνας Μητσοτάκη και της αντιπροέδρου του ιδρύματος Αλεξάνδρας Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος, λοιπόν, φτάνοντας στην παρουσίαση, ασπάστηκε την αδελφή του, με τη στήλη να μην προχωρά σε περαιτέρω σχόλια! Θα αφήσουμε τον Τζίμη Μακούλη που πρωτοτραγούδησε «το φιλάκι» να το σχολιάσει:
«Δώσ’ μου πολλά φιλιά, αμέτρητα, τρελά
κι εγώ βασίλισσα θα σ’ έχω στην καρδιά μου,
μην τσιγκουνεύεσαι, πάντα να σκέφτεσαι
πως τα φιλιά είν’ η καλύτερη δουλειά!»

«Εφυγε» ο πρώτος εξάδελφος του τέως

❱❱Ενα από τα πρώτα ξαδέλφια του βασιλιά Κωνσταντίνου (φωτό), ο βασιλιάς Μιχαήλ Α΄ της Ρουμανίας, έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι του στην Ελβετία. Η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Μιχαήλ, έκανε χθες σχετικό διάγγελμα στον ρουμανικό λαό, μια και ο Μιχαήλ θα ταφεί στο Βουκουρέστι. Ελληνικότατες ρίζες είχε ο βασιλιάς της Ρουμανίας, καθώς η μητέρα του, η βασίλισσα Ελένη της Ρουμανίας, ήταν Ελληνίδα πριγκίπισσα, κόρη του βασιλιά Κωνσταντίνου Α΄! Ο Μιχαήλ ήταν ο μόνος εγγονός που πρόλαβε να γνωρίσει ο βασιλιάς Κωνσταντίνος Α΄. Ηταν ανιψιός του βασιλιά Παύλου και πρώτος εξάδελφος του βασιλιά Κωνσταντίνου. Μάλιστα, ήταν λάτρης της Ελλάδας, την οποία επισκεπτόταν συχνά ινκόγκνιτο.

Στο πλευρό της Μποφίλιου η Κατερίνα Παπακώστα

mpofilioy

❱❱Συνεχίζεται της… «Μποφίλιου το ανάγνωσμα»! Και να μην ήθελε διαφήμιση η τραγουδίστρια εν όψει της πρεμιέρας της, τη δέχτηκε δεόντως! Και η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα πήρε χθες θέση λέγοντας τα εξής: «Η Νατάσσα Μποφίλιου ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών οι οποίοι μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά στην ψυχή και στα ρούχα μας… Με ξενίζει η μανία που κατέκλυσε τη δημόσια συζήτηση για τις γνωστές δηλώσεις της… Η ελεύθερη έκφραση άποψης από πότε αποτελεί άλλοθι για ανοίκειες προσωπικές επιθέσεις; Λυπάμαι, ξύσαμε πάτο…» Και πού είσαι ακόμη, Κατερίνα!

Τους έζωσαν τα φίδια με τα επεισόδια

❱❱Και ενώ ΕΛ.ΑΣ., κυβέρνηση και Βουλή ετοιμάζονται για τον ερχομό του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, χθες έξω από τη Βουλή γινόταν το «έλα να δεις»! Το ΠΑΜΕ έκαψε το κέντρο της Αθήνας για ακόμη μια φορά. Εζωσαν τα φίδια, έπειτα από αυτό, τους κυβερνητικούς που προετοιμάζουν τα της επίσκεψης. Στη Βουλή «σκληραίνει πολύ… η πόρτα», υπό τον φόβο των Ιουδαίων!

(!)

petroynias

Σταρ του θεάματος, του αθλητισμού και της πολιτικής επιστρατεύονται για να δώσουν το «παρών» στο επικείμενο συνέδριο της Ν.Δ. Ο ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, ο δημοφιλέστατος φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος και ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Χάρης Γεωργιάδης είναι από τα πρώτα ονόματα που οι πληροφορίες τα θέλουν να δίνουν το «παρών» στο «γαλάζιο» συνέδριο. Αλλά ακούγεται ότι θα παραστεί και όνομα-έκπληξη από τον χώρο του τραγουδιού… Πληροφορίες προσεχώς!

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...