Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Η μήνυση «άγνωστης γυναίκας» που κοψοχόλιασε τους βουλευτές

❱❱ Ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια, χθες για την άρση ή μη της ασυλίας τους!

AΠΟ ΤΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Εκανε μύλο τη Βουλή, επειδή έτσι της κάπνισε! Μια «ανώνυμη γυναίκα», που τα πήρε στο κρανίο με τους βουλευτές που ψήφισαν Μνημόνια, και είναι εν ενεργεία ακόμη, έκανε μήνυση, και χθες η Βουλή ψήφισε για την άρση ή μη της ασυλίας τους!

Με αυτό το απίστευτο κι όμως αληθινό γεγονός ασχολήθηκε όλο το πρωινό η Ολομέλεια.

Η μήνυσή της αφορούσε 87 βουλευτές του Κοινοβουλίου και φυσικά έπρεπε να γίνει ονομαστική ψηφοφορία για τη λήξη της υπόθεσης.

Συντριπτική πλειοψηφία

Οπως καταλαβαίνετε, το αίτημα απορρίφθηκε ύστερα από ονομαστική ψηφοφορία με συντριπτική πλειοψηφία, αν και η άγνωστη κυρία κατάφερε να τους βάλει τα δυο πόδια στο ίδιο παπούτσι.
Φυσικά η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας προς την Ολομέλεια ήταν αρνητική για όλες τις ασυλίες.

«Είναι μια αδιανόητη και βλακώδης μήνυση, γιατί ο βουλευτής είναι ελεύθερος να ψηφίζει ό,τι θέλει. Είναι κατοχυρωμένο αυτό» είπε χαρακτηριστικά έξαλλος πρώην υπουργός.
Φαίνεται ότι η εν λόγω κυρία είτε πολύ απελπισμένη ήταν, όταν κατέθετε τις μηνύσεις, είτε τους έκανε πλάκα. Πάντως τους κοψοχόλιασε!

Ανανεωμένη η Μεγαλοοικονόμου

❱❱Ετοιμάζεται να κολυμπήσει σε «μεγάλες θάλασσες» η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Ξέρει πολύ καλά ότι για την επίτευξη και αυτού του σκοπού απαραίτητη είναι και η προσαρμογή της εικόνας. Ετσι από το φθινόπωρο και μετά η ίδια υιοθετεί αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση, που συνάδουν με ένα διαφορετικό και πιο ωραίο «πολιτικό στήσιμο».
Στον τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ την περασμένη Δευτέρα παρουσιάστηκε με μαλλί καρέ, πιο σκούρο βαμμένο και μακιγιάζ που την αναδείκνυε. Προσφάτως προχώρησε και σε έναν μίνι καλλωπισμό των δοντιών της και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Η Θεοδώρα δεν αφήνει τίποτε στην τύχη. Εχασες, Λεβέντη, που την άφησες να φύγει!

Η κρίση μέσα από τα μάτια του Παπαθεοδώρου

❱❱«Η χώρα που πληγώναμε» για τον Θεόδωρο Παπαθεοδώρου.
Λυρικός και πικρά αληθινός ο τίτλος του νέου βιβλίου του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θόδωρου Παπαθεοδώρου. Μιλάει για τις κρίσεις μέσα στην κρίση κι η εμπειρία του είναι μεγάλη και μάλλον ενδιαφέρουσα, αφού ο ίδιος έζησε στην καρδιά της κρίσης και την παιδεία και την πολιτική.
Κι αν μη τι άλλο, οι πρώτοι που γνωρίζουν καλά από κρίσεις είναι οι πασόκοι!

Σοκολατάκια από τους αμέτρητους «Νικολήδες»

❱❱Καμιά τριανταριά Νικολήδες της Βουλής γιόρταζαν χθες, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρό της Νίκο Βούτση. Τα σοκολατάκια και τα λουλούδια πηγαινοέρχονταν στο γραφείο του από νωρίς το πρωί. Το ίδιο και στο γραφείο του συμβούλου του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα. Παππάς, Ξυδάκης, Φίλης, Τόσκας και Μανιός ήταν από τους συριζαίους που άκουσαν ευχές από τους συναδέλφους τους.
Στη Ν.Δ. ο εορτάζων Νίκος Δένδιας πήγε ένα βήμα μπροστά και προσκύνησε την εικόνα του προστάτη του αγίου Νικολάου, στην πατρίδα του την Κέρκυρα. Ο άλλος Νίκος, ο ακομπλεξάριστος, ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ανέβασε στην προσωπική σελίδα του ευχαριστίες συνοδευόμενες με τις ευχές των ραδιοφωνικών παραγωγών του Love radio της Κύπρου. Cool ο Αναστασιάδης. Να τους χαιρόμαστε όλους!

(!)

«Τέχνη και Δημοκρατία» είναι το θέμα του συνεδρίου που διοργανώνει το Ιδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης από σήμερα έως το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017.
Κατά την έναρξη του συνεδρίου θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και η γενική γραμματέας του Ιδρύματος της Βουλής, καθηγήτρια Νίκη Μαρωνίτη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η




Μποζουκια Αθηνα