Το «σπιτάκι» των 200 τ.μ. του Τσακαλώτου στην Κηφισιά

❱❱ «Φορτόγκες», που λέει και η νεολαία, είναι το ηγετικό επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών. Τόσο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος όσο και ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου έχουν γεμάτες τις τσέπες τις δικές τους και άδειες τις δικές μας!ΑΠΟ ΤΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο Παπαδημητρίου, σύμφωνα με το «πόθεν έσχες» του έτους 2015, κατείχε χαρτοφυλάκιο με μετοχές, αμοιβαία και άλλα επενδυτικά προϊόντα αξίας 2.725.881 δολαρίων και συγχρόνως δήλωνε εισοδήματα 453.429 ευρώ.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει αποταμιεύσεις κοντά στα 200.000 ευρώ, ενώ επένδυσε σε αμοιβαία κεφάλαια κολοσσών των διεθνών αγορών, όπως η BlackRock (World Gold, United Kingdom, Asian Dragon κ.ά.), η Goldman Sachs, η FTIF-Templeton Global Bond Fundad, η Japan Portfolio και άλλες.

Ενα σπιτάκι 200 τ.μ. στην Κηφισιά, άλλο ένα 113 τ.μ. και άλλα δύο στην Πρέβεζα συμπληρώνουν το… καρέ! Αντε τώρα ο υπουργός Οικονομικών να καταλάβει τι σημαίνει να ζεις με… 400 ευρώ!

Βοσκοτόπια στο Ξυλόκαστρο

❱❱Αλλο «πλούσιο» αριστερό κορίτσι είναι η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, που έχει έως και βοσκοτόπια στο Ξυλόκαστρο.
Εισοδήματα ύψους 56.000 ευρώ δήλωσε η περιφερειάρχης, που έχει εφτά τραπεζικούς λογαριασμούς με 164.000 ευρώ, ενώ διαθέτει μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων, ορισμένα από κληρονομιά και γονική παροχή, μεταξύ των οποίων μια μονοκατοικία περίπου 400 τ.μ. στο Ξυλόκαστρο.
Αντί άλλου σχολίου, παραθέτω τραγουδάκι του Αντύπα: «Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, για τα λεφτά δεν μ’ αγαπάς»!

Η νέα γενιά περιμένει

❱❱Η πρόταση της Ν.Δ. και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νέα γενιά παρουσιάζεται τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Για να ακούσουμε τι έχει να πει ο Κυριάκος για όλους εκείνους που δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει!

Επιστολή για να… στεγαστούν

❱❱Οι Ελληνες τραγουδιστές έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου ζητώντας νέο οργανισμό που θα στεγάσει Ελληνες και ξένους δημιουργούς, ύστερα από όλα όσα έγιναν με την ΑΕΠΙ!

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ