Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι Αραβες δεν χόρταιναν να θαυμάζουν τα πόδια της Τζάκρη!

❱❱ Η εντυπωσιακή εμφάνιση της βουλευτίνας  του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέδριο στο Αμάν της ΙορδανίαςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Τα ατέλειωτα καλλίγραμμα πόδια της Θεοδώρας του ΣΥΡΙΖΑ θαύμασαν οι Αραβες! Τους βγήκαν τα μάτια, κοινώς…

img 4680

H Θεοδώρα Τζάκρη, βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε σε Συνέδριο στο Αμάν της Ιορδανίας, ως προσκεκλημένη του Ιδρύματος «May Chidiac».Κατά τη διάρκεια της παραμονής της μίλησε στο Συνέδριο «Women on the Front Lines», το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας και συμμετείχαν γυναίκες πολιτικοί από την περιοχή της Μεσογείου.

Ανάπτυξη

Τι κι αν στο συνέδριο οι ωραίες γυναίκες «περίσσευαν», η δική μας ξεχώρισε εκπροσωπώντας επάξια την ελληνική ομορφιά. «Οπως γνωρίζετε, η Ελλάδα υποφέρει από την οικονομική κρίση εδώ και οκτώ χρόνια. Εχουμε χάσει το 25% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία και η ανεργία έφτασε στο θηριώδες 27% το 2013. Ευτυχώς όμως, τα πράγματα αλλάζουν κι η χρονιά θα κλείσει με ποσοστό ανάπτυξης 1,6% και αναμένεται να φτάσει το 2,5% το 2018. Τον προσεχή Αύγουστο βγαίνουμε από το Μνημόνιο» είπε στο Αμάν η Θεοδώρα Τζάκρη σε άψογο στιλ, που δεν έφερνε καθόλου σε κρίση! Αμάν πια. Καταραμένη φτώχεια!

Ο δήμαρχος της Γλυφάδας έγινε (και πάλι) παιδί

img 4686

❱❱«Τα παιδία παίζει». Στη Γλυφάδα ο δήμαρχος και μεγαλοστέλεχος της Ν.Δ. Γιώργος Παπανικολάου, πριν παραδώσει τις κούνιες στα παιδάκια, τις δοκιμάζει πρώτα ο ίδιος! Ανέβηκε στα μονόζυγα, έκανε τσουλήθρες, τραμπάλες και κυλίστηκε στον χλοοτάπητα λίγο πριν από τα χθεσινά εγκαίνια της παραμυθούπολης στην Αγία Τριάδα. Πιο πολύ χάρηκε, όπως ο ίδιος μας λέει, το διπλό τελεφερίκ που έχει εγκατασταθεί στην παιδική χαρά. «Τα παιδιά μας δεν θα θέλουν να φύγουν από αυτή την παιδική χαρά. Το πάθαμε ακόμη κι εμείς, γι’ αυτό σας το λέω» τόνισε ο Γιώργος, που δεν ξεκόλλαγε από τα παιχνίδια. Τελικά ισχύει: Οι άντρες παραμένουν παιδιά, έστω κι αν είναι πολιτικοί!

Σαν… Ηρακλής Πουαρό 

img 4672

❱❱Η κυβέρνηση απέκτησε τον «Ηρακλή Πουαρό» της. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης «καλλιέργησε» μουστάκι γυριστό στις άκρες, όμοιο με αυτό του θρυλικού ντετέκτιβ. Με το τσιγκελωτό αυτό μουστάκι, που κάθε εβδομάδα προσομοιάζει όλο και περισσότερο στου Πουαρό, εμφανίζεται σε Βουλή και τηλεόραση προκαλώντας ποικίλα χιουμοριστικά σχόλια.
Ποιος ξέρει πώς του ήρθε και τι ψάχνει εναγωνίως στο Κοινοβούλιο ο Νίκος Ξυδάκης και «ντύθηκε» όπως ο δαιμόνιος ντετέκτιβ! Ισως εμπνεύστηκε από την ταινία «Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές» της Αγκάθα Κρίστι, που παίζεται αυτή την περίοδο στο σινεμά. Για όποιο λόγο και να το έκανε, πάντως, ξεχωρίζει.

Η «φράξια» και τα… μήλα

karanikas img 4665

❱❱«Κόμμα μέσα στο κόμμα λέγεται φράξια» λέει ο Νίκος Καρανίκας, κατακεραυνώνοντας προφανώς συντρόφους που μάλλον αυτομολούν! Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού σημείωσε ότι «δύο στρατηγικές σε ένα κόμμα δεν χωράνε και οι φράξιες είναι γνωστές για τις προσωπικές στρατηγικές», συνοδεύοντας την ανάρτησή του στα social media με δύο μήλα, που το ένα είναι ξεφλουδισμένο! Ποιοι είναι αυτοί όμως που το ξεφλούδισαν; Ο Νίκος σε όποιες φράξιες κι αν αναφέρεται -γιατί είναι αρκετές- καταλήγει θυμίζοντας την τύχη του πρώην συντρόφου τους Παναγιώτη Λαφαζάνη: «Ας μην ξεχνάμε το Αριστερό Ρεύμα του Λαφαζάνη στον πάλαι ποτέ Συνασπισμό τι και πού κατάντησε…»

(!)

mhtsotakis

Αυτή η μόδα του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με το μικρόφωνο ανά χείρας, πάνω στο stage, που λέει κι ο Σάκης Ρουβάς, έχει «ποτίσει» όλα τα «γαλάζια» στελέχη. Χθες στο δημαρχείο Περιστερίου, στην προσυνεδριακή ημερίδα για το περιβάλλον και τις φυσικές καταστροφές, το τι εμφανίσεις έκαναν πάνω στη σκηνή, πριν ανέβει ο Κυριάκος, δεν λέγεται. Ανετοι, με αέρα performer, παρήλασαν δείχνοντας ότι εκτός από το λέγειν και το προλογίζειν τον πρόεδρό τους έχουν και σκηνική παρουσία. Αυτό δεν είναι κόμμα. Το «Voice» είναι!

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....