Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το μήνυμα του Μαρκουλάκη και η πίστη του στον Κυριάκο

❱❱ Η ατάκα του γνωστού ηθοποιού και ο… βράχος που θέλει να μετακινήσει

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Το δικό του «success story» ανέπτυξε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο συνέδριο της Ν.Δ. Ο ηθοποιός, ως γνωστόν, υποδύθηκε στην τελευταία ταινία του τον Παναγή Πάνδωρα, γόνο μιας καλής οικογένειας, από αυτές που τα έχουν όλα: εφημερίδες και επιχειρήσεις. Εκείνος επέλεξε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο κινηματογραφικός Πάνδωρας, λοιπόν, πήγε στο «δεξιό συνέδριο» και είπε χαρακτηριστικά: «Οι Ελληνες έχουμε μπροστά μας έναν τεράστιο βράχο που πρέπει να μετακινηθεί. Οταν με ρωτήσει ο γιος μου, που είναι 12 χρονών, σε μερικά χρόνια, θέλω να μπορώ να του πω ότι έκανα ό,τι μπορούσα, έσπρωξα κι εγώ για να μετακινηθεί ο βράχος»!

Ο ηθοποιός, κλείνοντας την ομιλία του, είπε ότι πιστεύει στον Κυριάκο, εκφράζοντας δημόσια την αποδοχή του για τον πρόεδρο της Ν.Δ.
Σε αυτήν τη χώρα χρόνια τώρα η τέχνη μονοπωλείται από την Αριστερά και, δυστυχώς, όποιος τολμούσε να δηλώσει κάτι άλλο εκτός από αριστερός το πλήρωνε ακριβά, με «εμπάργκο» από καλλιτεχνικές δουλειές.

Ξέσκασε ο Φωτήλας

17114329 2

❱❱Ο Ιάσονας Φωτήλας (μικρή φωτό), στο περιθώριο του συνεδρίου της Ν.Δ., είπε να ξεσκάσει και επέλεξε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδά ο Πάνος Μουζουράκης (φωτό). Πήρε, λοιπόν, την παρέα του το Σάββατο το βράδυ και έκανε την εμφάνισή του σε μουσική σκηνή επί της οδού Πειραιώς, όπου διασκέδασε μέχρι πρωίας!

Θυμήθηκε την Κοκκόλα

theodorakis

❱❱Ο Σταύρος Θεοδωράκης του Κινήματος της Αλλαγής θυμήθηκε μια γυναίκα που συνέδεσε τη ζωή της με το Κίνημα αλλαγής του Ανδρέα Παπανδρέου. Με αφορμή τον θάνατο της Αγγέλας Κοκκόλα, της γραμματέως του Ανδρέα, ανέσυρε από το παρελθόν μια συνέντευξή της που του είχε παραχωρήσει, αποκαλύπτοντας πτυχές του Παπανδρέου!

kokkola

«Του άρεσαν πάντα οι γυναίκες, αλλά ποτέ δεν του κρατούσε πολύ. Δεν ήταν όμως του “από εδώ και από εκεί”. Ο Αντρέας ερωτευόταν. Δεν πήγαινε με όποια έβρισκε» είχε πει χαρακτηριστικά η Κοκκόλα.

Προσωπικά τη γνώρισα προς το τέλος της ζωής της, όταν πριν από δύο χρόνια κολυμπούσαμε παρέα σε κολυμβητήριο στο κέντρο της Αθήνας. Δεν ήθελε να ξέρουν ποια είναι και γι’ αυτό κρατούσε χαμηλούς δημόσιους τόνους.
Ερχόταν υποβασταζόμενη από δύο βοηθούς της, καθώς είχε κινητικό πρόβλημα, και έμπαινε στην πισίνα για να ανακουφιστεί από τους πόνους. Την έχασα μετά και πάντα αναρωτιόμουν πώς να είναι, μέχρι που έμαθα προχθές ότι «έφυγε»… Καλό της ταξίδι.

(!)

img 4754

«Τι είδε ο Γιαπωνέζος»! Κάτι τέτοιο θα αναρωτήθηκαν τόσο ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης όσο και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου της Ανω Βουλής της Ιαπωνίας Τσούκι Ντέιτ.
img 4753

Ο πρόεδρος της ιαπωνικής Βουλής ξεναγήθηκε στα «βιλαέτια του Βούτση», στο Κοινοβούλιο, συνοδευόμενος από τον πρέσβη της Ιαπωνίας στη χώρα μας Γιασουχίρο Σιμίζου. Λίγο αργότερα ο πρέσβης πήγε μέχρι τη «Μεγάλη Βρεταννία», όπου γινόταν δεξίωση για την 84η επέτειο των γενεθλίων του αυτοκράτορα Ακιχίτο της Ιαπωνίας. Εκεί ήταν και ο Ηλίας Ψινάκης, που φωτογραφήθηκε με τον πρέσβη.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...