Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Καρολίνα ντε Σόουζα: Από τα πατρόν στην pop art ζωγραφική

❱❱ Η σχεδιάστρια Καρολίνα ντε Σόουζα, σύζυγος του «Mr Ζαγόρι» κάνει στροφή στην καριέρα τηςΑπό τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Υφάσματα τέλος για τη Βραζιλιάνα σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα ντε Σόουζα! Η σύντροφος του επιχειρηματία Βασίλη Χήτου, ιδιοκτήτη και αντιπροέδρου της εταιρίας Ζαγόρι, εγκαταλείπει τα πατρόν και τις επιδείξεις με συνεργασίες που άφησαν εποχή και αλλάζει ρόλο, με τη «μεταμόρφωσή» της στην πιο μοντέρνα εκπρόσωπο της pop art ζωγραφικής. Και αυτό για χάρη της οικογενειακής ευτυχίας της.

Η πετυχημένη fashion designer ετοιμάζει ήδη με αγάπη και μεράκι την πρώτη έκθεσή της για τη νέα χρονιά στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις για μελλοντική συνεργασία-έκπληξη με τον ελληνικής καταγωγής χολιγουντιανό ηθοποιό Μπίλι Ζέιν, τον οποίο συνάντησε πρόσφατα στο Λος Αντζελες.

«Είμαι ενθουσιασμένη και χαρούμενη με την απόφαση αυτή. Δεν μετανιώνω που αφήνω πίσω μου τον χώρο της μόδας, αφού αυτήν τη στιγμή για μένα παίζει σημαντικότερο ρόλο η οικογενειακή μου ηρεμία και γαλήνη, κοντά στον άνθρωπο που αγαπώ και στα παιδιά μας» εκμυστηρεύεται στην «Espresso» η Καρολίνα ντε Σόουζα, η οποία παρουσιάζει για πρώτη φορά τους μοντέρνους πίνακές της.

«Ολα συνέβησαν μετά την απόκτηση του γιου μας, καθώς αισθάνθηκα ότι έπρεπε να αλλάξουν τα πάντα στη ζωή μου. Ετσι, αποφάσισα να ασχοληθώ με τη ζωγραφική, που ήταν το χόμπι μου από παιδί. Σε αυτό με παρότρυνε φυσικά πολύ και ο Βασίλης, που είχε δει δουλειά μου και του άρεσε. Αλλωστε, εκτός από σπουδές στο σχέδιο μόδας στην Ιταλία, έχω παρακολουθήσει μαθήματα και για illustrator (εικονογράφος). Ετσι, καταφέρνω να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και παράλληλα να εργάζομαι στο σπίτι μου και όχι σε κάποιο ατελιέ, που λόγω των απαιτήσεων της μόδας σε θέλει συνεχώς εκεί».

Πίνακές της στη Νέα Υόρκη

Ηδη, pop art πίνακες με την υπογραφή της ταξιδεύουν προς τη Νέα Υόρκη, καθώς η Καρολίνα ντε Σόουζα εκπροσωπείται εκεί από μια από τις καλύτερες εταιρίες στο management και στον χώρο της τέχνης, τη Vantiri Art New York.

q4rtart

«Για μένα ήταν σημαντικό να εκπροσωπούμαι στα πρώτα μου βήματα από μια τόσο σπουδαία εταιρία. Η Ειρήνη Βανταράκη, που ηγείται του όλου έργου, διοργάνωσε τον Ιούνιο το event της συνεργασίας του Αμερικανού γλύπτη Τζεφ Κουνς με τη Louis Vuitton στη Madison Avenue του Manhattan. Εκπροσωπεί τη Νεοϋορκέζα ζωγράφο L.C. Armstrong της Marlborough gallery, από τις σημαντικότερες της Νέας Υόρκης. Μεταξύ των σημαντικών ζωγράφων, εκπροσωπεί και τον ηθοποιό Μπίλι Ζέιν, που πρωταγωνίστησε στην ταινία “Τιτανικός” και με τον οποίο ετοιμάζει κάτι πολύ σπουδαίο για το ερχόμενο καλοκαίρι στο Nammos της Μυκόνου».

Μάλιστα, σε πρόσφατο ταξίδι της στο Λος Αντζελες η Καρολίνα ντε Σόουζα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και κάποια σεμινάρια πάνω στην τεχνική της pop art που ακολουθεί. «Γίνονται πολλά workshops εκεί, αλλά θεωρώ ότι παρακολούθησα αυτό που μου ταιριάζει περισσότερο στο Kline Academy of Fine art. Εμαθα πολλά από τον διάσημο πορτρετίστα Pam Hawkes και την εξαιρετική Cheryl Kline, που θα τα υιοθετήσω και εγώ». Ενα από τα σύγχρονα υλικά με τα οποία καταπιάνεται και θεωρείται από τις μοναδικές που το χρησιμοποιούν στην Ελλάδα είναι η ρητίνη (retini). «Με την πυκνότητα του συγκεκριμένου βερνικιού, που το επεξεργάζομαι με ειδικό τρόπο, το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό. Εχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ, που περιμένω με αγωνία τον επόμενο μήνα να παρουσιάσω τα συνολικά 22 έργα μου στην πρώτη έκθεση pop art portrait που ετοιμάζω για την Ελλάδα και μετά για το εξωτερικό».

Συνεργασία-έκπληξη με τον Μπίλι Ζέιν

Η Βραζιλιάνα ζωγράφος και ο Βασίλης Χήτος όταν βρέθηκαν στο Λος Αντζελες, είχαν την ευκαιρία, μεταξύ των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, να συναντήσουν από κοντά τον γοητευτικό ηθοποιό με καταγωγή από τη Μάνη.

4taet

«Ο Μπίλι Ζέιν είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικός σταρ. Χωρίς ίχνος κόμπλεξ μάς μίλησε για το ζωγραφικό ταλέντο του και μας αποκάλυψε πολλά από τα μυστικά της τέχνης του. Μοιράστηκε μαζί μας μελλοντικά σχέδια, ενώ έδειξε απίστευτο ενδιαφέρον για τα έργα μου. Εντυπωσιάστηκε τόσο, που πραγματικά εύχομαι να γίνουν πράξη όσα συζητήσαμε. Δεν θέλω να πω πολλά ακόμη, αλλά πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...