Ζουράρης: Να πάνε σε μπορντέλα άλλες μέρες

❱❱ Αισχρή δήλωση του «αόρατου» Ζουράρι για τις μαθητικές εκδρομές Εξήντα χρόνια… πίσω γύρισε ο έως τώρα «αόρατος» Κώστας Ζουράρις, που θυμήθηκε την ιδιότητα του υφυπουργού Παιδείας και εκφράστηκε υπέρ της κατάργησης των μαθητικών εκδρομών στο εξωτερικό.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα χρησιμοποίησε το εξωφρενικό επιχείρημα ότι οι μαθητές επισκέπτονται… μπορντέλα, όπως (θυμήθηκε ότι) συνέβη με μερικούς συμμαθητές του το 1958!

Στην παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι αυτά γίνονταν πριν από 60 χρόνια, ο… φιλοσοφικά ανήσυχος Κώστας Ζουράρις νουθέτησε τους μαθητές ότι «δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν στο μπορντέλο τις τρεις αυτές ημέρες» της εκδρομής! Η υπόθεση της κατάργησης των σχολικών εκδρομών στο εξωτερικό είχε και τη θετική πλευρά της… ηχηρής επανεμφάνισης (από το πουθενά) του Κώστα Ζουράρι και του έτερου υφυπουργού Δημήτρη Μπαξεβανάκη, που επίσης εξέφρασε άποψη περί των εκδρομών, δηλώντας σε συνέντευξή του στον Σκάι ότι γίνονται μόνο για το… ξενύχτι!

Ως τώρα οι δραστηριότητες των δύο υφυπουργών σε ζητήματα του χαρτοφυλακίου τους είναι περισσότερο από σπάνιες. Βέβαια, κάποιες κακεντρεχείς φωνές λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, αφού έως εκεί τους επιτρέπει να κινηθούν ο απόλυτος κυρίαρχος του Αμαρουσίου Κώστας Γαβρόγλου.

Ο μεν Κώστας Ζουράρις, ο οποίος φέρεται ότι νιώθει ασφυκτικά περιορισμένος στο καταθλιπτικά μικρό και ανάξιο να στεγάσει υφυπουργό γραφειάκι που του παραχωρήθηκε στο κτίριο του υπουργείου, έχει ουσιαστικά ανύπαρκτες δραστηριότητες σε θέματα της αρμοδιότητάς του, που είναι τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού.

Οικείο περιβάλλον

Ο Δημήτρης Μπαξεβανάκης, που συνήθως αναλώνεται σε επισκέψεις στο ιδιαίτερα οικείο γι’ αυτόν περιβάλλον των ΕΠΑ.Λ., στα οποία είναι καθηγητής, περιορίζεται στη διεκπεραίωση θεμάτων διαδικαστικού χαρακτήρα και την υπογραφή διοικητικών εγγράφων και αποφάσεων.

Και οι δύο, όμως, φρόντισαν χθες να κάνουν παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους, με δηλώσεις τουλάχιστον άκομψες -αν όχι αισχρές- σε ύφος, τόνο, περιεχόμενο και νόημα απέναντι στους μαθητές των ελληνικών σχολείων, που υποτίθεται ότι υπηρετούν από τις πολιτικές θέσεις που τους εμπιστεύτηκε ο πρωθυπουργός.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ