Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο Αλέξης Τσίπρας δίνει ιδέες για σενάρια ακόμη και στο «Τατουάζ»

❱❱ Οι ατάκες του Απόστολου Γκλέτσου και της Μυρτώς Αλικάκη για την… αριστερή κυβέρνησηAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει «δηλητηριάσει» ακόμη και τα τηλεοπτικά σενάρια!

Σε σκηνή του δημοφιλούς «Τατουάζ», που προβάλλεται στον Alpha, η Μυρτώ Αλικάκη, τηλεοπτική σύζυγος του δημάρχου Στυλίδας Αποστόλη Γκλέτσου, που ξυπνά από κώμα ύστερα από οκτώ χρόνια, ρωτά έκπληκτη τον Απόστολο: «Ενας Τσίπρας που ακούω ότι υπάρχει τι είναι;»
«Είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας» την πληροφορεί εκείνος και συμπληρώνει την ατάκα του λέγοντας ότι «προέρχεται από την Αριστερά…». «Δηλαδή, η Ελλάδα έχει αριστερή κυβέρνηση;» αναρωτιέται η Αλικάκη!

«Ναι, αλλά να μην το αναλύσουμε τώρα» απαντά ορθά κοφτά ο Γκλέτσος! Ο διάλογος, που δεν μεταφέρεται γραπτώς όπως πρέπει, είναι απολαυστικότατος και στο όριο του αστείου! Το μόνο που δεν της είπε ο Αποστόλης ο Γκλέτσος είναι ότι ο ίδιος, και κατά δήλωσή του, προτιμά τον Τσίπρα από τον Μητσοτάκη γιατί είναι, λέει,«μπαρουτο-καπνισμένος και έχει δείξει καλά σημάδια».

Ο δικός μου φόβος, όμως, ξέρετε ποιος είναι; Μήπως ξαναπέσει σε κώμα η Αλικάκη και, ξυπνώντας έπειτα από άλλα οκτώ χρόνια, δει μπροστά της τον Τσίπρα ξανά!

Ο Σημίτης και ο… σωσίας του

esr 1001 008 cmyk

❱❱Ενας Εβραίος που μοιάζει στον Κώστα Σημίτη; Εντάξει. Παρότι έγινε πολύς θόρυβος στα social media για την ομοιότητα του πρώην πρωθυπουργού με τον διεθνούς φήμης πιανίστα Μουράι Περάχια, εμείς πιστεύουμε ότι μοιάζει πιο πολύ με τον αδελφό του Σπύρο, διότι ο Σπύρος διαθέτει και μαλλιά όπως ο Περάχια! Ομοιότητα υπάρχει, αλλά δεν τρελαθήκαμε βλέποντάς την. Περισσότερο σε ένδεια θεμάτων για κουτσομπολιό παραπέμπει, παρά σε αληθινό σωσία. Πάντως ο πιανίστας, που θα έχει… λόξιγκα από τα σχόλια, έρχεται στη χώρα μας για να δώσει μια συναυλία στις 28 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη, ως αφιέρωμα στην Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και του Ολοκαυτώματος.

Σε τραπέζι της Ενωσης Κεντρώων ο Ψωμιάδης

psomiadis

❱❱Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στους Κεντρώους; Ο παλαιός και άλλοτε κραταιός περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκε στο τραπέζι του βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδη αλλά και άλλων στελεχών του κόμματος Λεβέντη στη Θεσσαλονίκη, όπως η Γωγώ Παρασκευοπούλου, η Ζωή Σαββαΐδου και η Ζωή Στεργιοπούλου. Συναντήθηκαν σε φιλανθρωπικό γκαλά και ο Ψωμιάδης έδειξε την προτίμησή του. «Πολύ σκληρός για να… πεθάνει» ο Παναγιώτης και ιδιαίτερα τώρα που οι «Μακεδονομάχοι» εξανίστανται!

Με look Γαρδέλη στη Βουλή

stogiannidis

❱❱Με καρέ μαλλί και σηκωμένο φρύδι εμφανίστηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας σχετικά με την πολιτική για τις μειονότητες και τη σαρία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Στογιαννίδης. Ο εν λόγω βουλευτής κατάγεται από την Ξάνθη, όπου και εκλέγεται. Το στιλ του απαράμιλλο, αν και λίγο παλιακό. Αυτή η κουπ αλά «Σταμάτη Γαρδέλη» μπορεί να είναι ξεπερασμένη, αλλά ταιριάζει στον ΣΥΡΙΖΑ που αρέσκεται σε αντίστοιχα look και έχει φέρει στη Βουλή τη «λαϊκότητα» στο φαίνεσθαι!

(!)

w fi

Ο Νίκος Παππάς σε συνεργασία με τη Ρένα Δούρου και τον Χρήστο Σπίρτζη βάζει Wi-Fi στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής. Πολύ καλό αυτό, αλλά πρώτα ξεκινήστε από τη συντήρηση λεωφορείων, τρόλεϊ και λοιπών, τα οποία είναι τόσο σαράβαλα, που κινδυνεύει καθημερινά κόσμος. Μιλάμε για κινούμενες σακαράκες! «Τα μεταξωτά βρακιά, υπουργέ μου, θέλουν κι επιδέξιους…» Αλλιώς, τι να το κάνεις το Wi-Fi;

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...