Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Η συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Γλέζο σε καφέ έξω από τη Λαμία

❱❱ Η συγκίνηση του αρχηγού της Ν.Δ. και οι νουθεσίες του γηραιού πολιτικούΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Καθ’ οδόν για την πρώτη περιοδεία στην Πιερία, η γρήγορη στάση για καφέ στην εθνική, λίγο πριν από τη Λαμία, μου επιφύλαξε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. 

mitsotakis 3 26239171 10155347299152725 7363373982701503613 n

Οταν συναντώ τον Μανώλη Γλέζο, πάντα χαίρομαι τις συζητήσεις μας, αλλά και πάντα συγκινούμαι. Είναι, νομίζω, ο τελευταίος της γενιάς του πατέρα μου» ανέφερε με ανάρτησή του στο facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ανέβασε και φωτογραφίες από την απρόσμενη συνάντησή του.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επρόκειτο να μεταβεί αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη χθες το πρωί, ωστόσο εξαιτίας της ομίχλης η πτήση ακυρώθηκε και αποφασίστηκε να μεταβεί οδικώς στην Πιερία.

Αεικίνητος

Σε μια στάση για καφέ πριν από τη Λαμία έκπληκτος είδε μπροστά του τον αεικίνητο Γλέζο, που ήταν φίλος του πατέρα του και εκλιπόντος πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Παλαιότερα ο Μανώλης Γλέζος είχε μιλήσει για τη σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό, λέγοντας τα εξής: «Γνωρίστηκα μαζί του το 1953 και υπήρξαν διαφορετικές οι απόψεις μας για το πολιτικό γίγνεσθαι. Η διαφορά όμως αυτή δεν υπήρξε να γίνουμε οχτροί. Η χούντα στις 21 Απριλίου 1967 μας ξαναντάμωσε στον ίδιο θάλαμο στου Γουδή και μετά στο Πικέρμι».

Ο Κυριάκος, πάντως, συγκινήθηκε με αυτήν την απρόσμενη συνάντηση και άκουσε με χαρά τις νουθεσίες του παππού Γλέζου. Ο γηραιός πολιτικός είναι πανταχού παρών κι ενεργός πολιτικά, παρά τα χρόνια του. Νομίζω ότι είναι και «μητσοτακικός»… με την καλή έννοια πάντοτε!

Το πολυνομοσχέδιο και το μανικιούρ του ΣΥΡΙΖΑ

❱❱Οι σπουδές της μανικιουρίστας απασχολούν τον ΣΥΡΙΖΑ… Ακόμη και το μανικιούρ – πεντικιούρ φρόντισαν να περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο των 1.326 σελίδων με τα 400 άρθρα που διαβάζουν οι βουλευτές -και τους βγήκαν τα μάτια- για να προλάβουν να τοποθετηθούν. Με την προτεινόμενη ρύθμιση του άρθρου 245 τροποποιούνται τα προσόντα για την άσκηση των επαγγελμάτων του κομμωτή – κουρέα και του τεχνίτη περιποίησης χεριών – ποδιών. Συγκεκριμένα, μειώνεται ο χρόνος της απαιτούμενης προϋπηρεσίας. Δεν περιμέναμε φυσικά τίποτε άλλο.
Στον «καιρό της ξεπέτας» η μόνη δουλειά που μπορεί να βρει ο άνεργος είναι οι κομμώσεις και το μανικιούρ – πεντικιούρ, οπότε πρέπει να μπορεί να την κάνει γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά λόγια! Μανικιουρίστες κι άγιος ο Θεός, δηλαδή. Αναρωτιέμαι, οι πρωθυπουργοί κάνουν μανικιούρ;

Χαρές και πανηγύρια

katsis

❱❱Ο μικρός εξανέστη. Ο νεαρός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης (φωτό) έκανε τη δήλωσή του, με αφορμή το θέμα της τηλεοπτικής αδειοδότησης: «Απερρίφθη η αίτηση των καναλαρχών για πάγωμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες από το ΣτΕ. Ο διαγωνισμός θα γίνει με τον νόμο Παππά, με πλαφόν θέσεων εργασίας και τιμή εκκίνησης τα 35.000.000 ευρώ. Αν προσφύγουν για αντισυνταγματικότητα, δεν έχουν καμία τύχη, καθώς πλέον τον διαγωνισμό θα τον διεξαγάγει το ΕΣΡ. Θα περάσουν από το ταμείο, γιατί το τζάμπα πέθανε». Εμπαινε, Μάριε, γερά!

Σαντούρι, κουλούρι και (φυσικά) μπουγάτσα

❱❱Χαρά η Νοτοπούλου (η διευθύντρια του μίνι Μαξίμου του Βορρά, για όσους δεν θυμούνται)! Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τιμώντας τον ένα χρόνο λειτουργίας του κυβερνητικού γραφείου της Θεσσαλονίκης ανέβασε ένα βιντεάκι στην ιστοσελίδα του, που αναδεικνύει την κλασική και απολαυστική Θεσσαλονίκη που όλοι ξέρουμε. Τα βασικά συστατικά της είναι το σαντούρι, με το οποίο ξεκινά το χαρούμενο σποτ, φυσικά το παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης και η μπουγάτσα. Ο Τερκενλής με το τσουρέκι του λείπει, αλλά θα μπει στα προσεχώς!

(!)

img 4893

Με τα χέρια του Βαράγκη έχουν «στολιστεί» η Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου. Το κλασικό «διά χειρός Βαράγκη» ζωντανεύει την πολιτική ιστορία της χώρας, καθώς τα δημιουργήματά του περιλαμβάνονται στην έκθεση για την ελληνική βιομηχανία επίπλου που εγκαινιάζεται στις 18 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη. Εκεί θα δούμε εικόνες από το εσωτερικό του «πρωθυπουργικού σπιτιού», που δεν τις έχουμε ξαναδεί. Ο διάσημος οίκος επίπλων το 1975 ανέλαβε την επίπλωση του Μεγάρου Μαξίμου. Αν μιλούσαν αυτοί οι καναπέδες, τα σκρίνια και οι πολυθρόνες, θα έφευγε ακόμη και το Μέγαρο από τη θέση του!

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...