Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μegaλώνει η αγωνία για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη

Σε θρίλερ εξελίσσεται το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη! Μεγάλο...

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Εμαθαν από το ίντερνετ ότι η μητέρα τους πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ

❱❱ Τα παιδιά της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου δεν γνώριζαν για τη «μεταγραφή» τηςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου είναι «όλα τα λεφτά»! Την απόφασή της να πάει «βουρ» στον ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησαν σπαρταριστές σκηνές με τους δικούς της, που δεν γνώριζαν τις προθέσεις της.

Ο γιος της, ο Παναγιώτης, άνοιξε την τηλεόραση για να πληροφορηθεί για τον σεισμό και τελικά έμαθε για τη μάνα του… «Τα παιδιά μου», λέει η βουλευτής, «έμαθαν ότι προσχώρησα στον ΣΥΡΙΖΑ από το ίντερνετ.

Τηλεφωνεί στην κόρη μου, τη Σταματίνα, μια φίλη της και της λέει: “Θα κεράσεις;” “Για ποιον λόγο;” της απαντά η κόρη μου έκπληκτη. “Μα, η μητέρα σου πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ” της λέει η φίλη της».
«Μου τηλεφωνεί, λοιπόν, η κόρη μου», συνεχίζει την εξιστόρησή της η κυρία Μεγαλοοικονόμου, «και με ρωτά: “Εσύ είσαι;” “Ξέρεις να έχω δίδυμη αδελφή;” της απαντώ».

Πάντως, λίγο πριν ανακοινωθεί η μεταγραφή της στον ΣΥΡΙΖΑ, στο καφενείο της Βουλής ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, που είναι θαυμαστής της Θεοδώρας, τη ρώτησε με νόημα «τι θα ψηφίσουμε, Θεοδώρα;», για να πάρει την απάντηση από την ίδια: «Εγώ τα παιδιά μου τα γέννησα με φυσιολογικό τοκετό κι άρα ακόμη δεν έχει γίνει διαστολή. Είμαι του κανονικού τοκετού… Θα περιμένεις, Παύλο»!

Η βουλευτής, συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ πια, δεχόταν χθες στη Βουλή ευχές από όλους, καθώς έπινε το καφεδάκι της με τις δύο πολύ όμορφες επιστημονικές συνεργάτιδές της, την Ξένια Κουκουμελά και τη Χριστίνα Καρελιά.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος ήταν φαν της Ντολόρες

❱❱Φαν της τραγουδίστριας του ροκ συγκροτήματος Cranberries Ντολόρες Ο’ Ριόρνταν (φωτό), που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τη Δευτέρα, ήταν ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος. Σοκαρίστηκε όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό της και ένιωσε να σβήνει μεγάλο κομμάτι των νεανικών χρόνων του, τότε που κι εκείνος πειραματιζόταν ως ντράμερ με τις ροκ μουσικές. «Επιχειρήσαμε κάποια στιγμή με τους φίλους μου από τη γειτονιά να κάνουμε ένα μικρό γκρουπ, το οποίο ονομάσαμε Rock Sense, αλλά δεν ευτύχησε να μακροημερεύσει. Eπαιζα και ντραμς, αλλά, όπως σας είπα, δυστυχώς το γκρουπ της γειτονιάς δεν γνώρισε μεγάλες δόξες. Ρίξαμε, όμως, κάποια κορίτσια» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην «Espresso» o Γιώργος Κουμουτσάκος, που λυπήθηκε πολύ με τον χαμό της αγαπημένης του Ντολόρες.

Προτιμά Αναστασιάδη στις προσεχείς εκλογές

tsipras

❱❱Ο Αλέξης στηρίζει τον Νίκο. Τις προτιμήσεις του (τις εκλογικές) δείχνει ο πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας σε σχέση με τις κυπριακές εκλογές που έρχονται. Οι κυπριακές προεδρικές εκλογές του 2018 πρόκειται να διεξαχθούν στις 28 Ιανουαρίου 2018 και τις 4 Φεβρουαρίου 2018, αν χρειαστεί και δεύτερος γύρος. Υποψήφιοι είναι ο Νίκος Αναστασιάδης, νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Σταύρος Μαλάς, ο Γιώργος Λιλλήκας, ο Χρίστος Χρίστου και άλλοι.

Με ωραίο πρόσχημα, λοιπόν, την τριμερή που κανονίστηκε σε φουλ προεκλογική περίοδο για τον Πρόεδρο της Κύπρου, ο Αλέξης στέκεται πλάι στον Νίκο Αναστασιάδη. Ο πρωθυπουργός, ως γνωστόν, βρέθηκε χθες στην Κύπρο για την πρώτη συνάντηση κορυφής, σε τριμερές επίπεδο, Ελλάδας, Κύπρου και Ιορδανίας, με τον Αναστασιάδη και τον βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας να είναι οι συνδαιτυμόνες του. Ο αριστερός δικός μας, λοιπόν, είναι πολύ κοντά στον δεξιό Κύπριο.

Ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, που πέρασε από τις Συμπληγάδες και έφθασε στην έξοδο από το τούνελ μάλλον πετυχημένα, έχει σύμμαχο τον πρωθυπουργό. «Η κοινή στρατηγική μας για την ανάδειξη Ελλάδας – Κύπρου σε πυλώνες ασφαλείας, ειρήνης και σταθερότητας έχει αποδώσει ουσιαστικά αποτελέσματα» δήλωσε ο Αλέξης για τη συνάντησή του με τον Κύπριο Πρόεδρο. Με άλλα λόγια, «stay by me»!

(!)

voytsis

Τα φιντανάκια της διπλωματίας δέχθηκε χθες στη Βουλή ο πρόεδρος Νίκος Βούτσης. Ο λόγος για τους υποψήφιους ακολούθους πρεσβείας και σπουδαστές της Διπλωματικής Ακαδημίας, που βρέθηκαν στη Βουλή. Τα παιδιά -ή, καλύτερα, τους υποψήφιους ακολούθους- συνόδευε ο πρέσβης Ιωάννης Παπαμελετίου, διευθυντής της Διπλωματικής Ακαδημίας. Υποδεχόμενος τους σπουδαστές της ακαδημίας, ο πρόεδρος της Βουλής τούς είπε: «Ενδιαφέρουν πάρα πολύ τη Βουλή η δική σας καριέρα, το δικό σας έργο, διότι ένας από τους πιο σοβαρούς τομείς της Βουλής είναι η κοινοβουλευτική διπλωματία, που προσπαθούμε να γίνεται με τον πιο σωστό τρόπο και να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα». Οπως παρατηρήσαμε, οι νέοι ακόλουθοι ήταν μοντελάκια. Η ομορφιά, σε κορίτσια αλλά και αγόρια, περίσσευε… Τύφλα να ‘χει το «My style rocks»!

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....