Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η Ολγα Κεφαλογιάννη φλερτάρει με τον Δήμο Αθηναίων

❱❱ Η είδηση που βγήκε με αφορμή την εκδήλωση για τη μνήμη του πατέρα της ΓιάννηΑνοιχτό άφησε το ενδεχόμενο καθόδου της στον Δήμο Αθηναίων η Ολγα Κεφαλογιάννη μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό με αφορμή την εκδήλωση που έγινε στη μνήμη του πατέρα της Γιάννη Κεφαλογιάννη. Μια εκδήλωση που απέκτησε οικουμενικό χαρακτήρα.

me karamanli

Για τον πολιτικό λοιπόν που έφυγε από τη ζωή ακριβώς πριν από έξι χρόνια μίλησαν, εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Το «παρών» έδωσαν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς, Παναγιώτης Πικραμμένος και Ιωάννης Γρίβας, καθώς και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

f2 3

Φυσικά, όλους τους προσκεκλημένους τούς υποδέχθηκε η Ολγα με μαλλί κότσο, που αναδείκνυε την ελληνική κλασική ομορφιά της. Με αυτά και με άλλα, η Ολγα πρώτη και καλύτερη παντού!
Ισως και στο δημαρχείο των Αθηνών…

Τα… άκουσαν από Ζαχαράτο

0479 vasilis kikilias tzeni mpalatsinoy 25102017

❱❱Στη σκηνή του Baraonda βρέθηκε πριν από λίγο καιρό ο τομεάρχης Εθνικής Αμυνας Βασίλης Κικίλιας με τη σύντροφό του Τζένη Μπαλατσινού.
Οι δυο τους παρακολούθησαν τον Τάκη Ζαχαράτο να σατιρίζει στο σόου του σκληρά και τον ίδιο τον Βασίλη, μέσα από ένα βίντεο που προβάλλεται κατά τη διάρκεια της παράστασης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φυσικά δέχτηκε με χαρά το χιούμορ του αξεπέραστου Τάκη και διασκέδασε αγκαλιά με την Τζένη του, μακριά από τα φωτογραφικά φλας, που τα απέφυγαν με τον τρόπο τους.

Μαθαίνω ότι το ζεύγος μάλλον θα βρεθεί ξανά στο ίδιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, καθώς άλλος ένας αγαπημένος τους (και δικός μου) ανεβαίνει σύντομα στην πίστα! Ο λόγος για τον Γιάννη Πάριο, στον οποίο ο Βασίλης και η Τζένη έχουν ιδιαίτερη αδυναμία!

«Καπιταλισμός» και άθληση Βαρεμένου

2421126

❱❱Αριστερός και γυμνασμένος. O λόγος για τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Βαρεμένο, που εθεάθη να κάνει τη γυμναστική του σε ένα από τα πιο πολυτελή ιδιωτικά κλαμπ άθλησης στην Αθήνα. Θα μου πείτε, είναι το μοναδικό αντίστοιχο στο κέντρο, αλλά, αν δεν κάνω λάθος (και δεν κάνω), γυμναστήριο έχει και η Βουλή…
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όμως προτιμά αυτό και καλά κάνει. Γιατί όχι, άλλωστε… Ολοι γνωρίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του 2015 με αυτόν του 2018 έχει μετακινηθεί «καπιταλιστικά» χιλιόμετρα! Ερχεται λοιπόν κι ο Βαρεμένος στα λόγια μας…

Ωρα για τα μπουλούκια

❱❱Επιστροφή στα μπουλούκια βλέπει για το επάγγελμα του ηθοποιού ο σκηνοθέτης και βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης. Σε άρθρο του περιγράφει τον πολύ άγριο θεατρικό χειμώνα των ηθοποιών, η ανεργία των οποίων φτάνει το 97%. Περισσότερες από 1.500 θεατρικές παραστάσεις εξελίσσονται στη θεατρική Αθήνα, μέσα σε ένα σκοτεινό κλίμα εκμετάλλευσης και απληρωσιάς των ηθοποιών, ενώ, σύμφωνα με τα στοιχεία του βουλευτή, περί τους 20.000 πολίτες δηλώνουν ηθοποιοί.
Ο Θέμης, που γνωρίζει καλύτερα από όλους πράγματα και καταστάσεις, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και για τους αλεξιπτωτιστές του χώρου του.
Θέμη μου, πάρε τηλέφωνο την Κονιόρδου, ηθοποιός είναι κι αυτή… Δεν τα βλέπει;

(!)

theodorakis

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξακολουθεί να έλκεται από το ρεπορτάζ και το συνεχίζει ακόμη. «Είναι 24 ετών. Ζει εδώ, σπούδασε εδώ και είναι ένας από τους τριάντα -κάτω των 30 ετών- που το περιοδικό “Forbes” συμπεριέλαβε στη λίστα των “αυριανών ηγετών”» λέει για τον νεαρό Σταύρο Τσομπανίδη που ίδρυσε μια πρωτοποριακή επιχείρηση και τράβηξε και την προσοχή του επικεφαλής του Ποταμιού και μεγαλοστελέχους πια του Κινήματος Αλλαγής, και συνεχίζει: «Ηταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, όταν πριν από δύο χρόνια -επηρεασμένος από μία ομιλία του ιδρυτή της Cocomat Παύλου Ευμορφίδη σχετικά με τις αναξιοποίητες φυσικές ύλες- αποφάσισε να βρει τρόπους αξιοποίησης των φυκιών που βρίσκουμε στις παραλίες. Ετσι ιδρύθηκε η PHEE στην Αχαΐα, μια επιχείρηση που επεξεργάζεται τα νεκρά φύκια των ελληνικών ακτών και τα μετατρέπει σε ανακυκλώσιμα προϊόντα». Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνάντησε τον Σταύρο στο TedX Academy και φυσικά δεν δίστασε να κάνει το ρεπορτάζ του. Αλλωστε το χούι φεύγει πάντοτε τελευταίο.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...