Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Μήνυμα Σπανουδάκη για τους «επωνύμους» του συλλαλητηρίου

❱❱ Ο καταξιωμένος συνθέτης εύχεται να μη χτιστούν καριέρες πάνω στο ξέσπασμα του λαούΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Στρατηγέ, κάνε πίσω». Αυτή είναι σε ελεύθερη μετάφραση η προτροπή του δημοφιλούς συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη προς τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο και το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος στα δεξιά της Ν.Δ. Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, που είναι «ποτισμένος» βαθιά από τον Μέγα Αλέξανδρο, αφού, ως γνωστόν, όλο το έργο του διαπνέεται από την ελληνική Ιστορία μας, λέει με νόημα: «Μεγάλη η χαρά μου, βλέποντας την αληθινή Μακεδονία να γεμίζει τη Θεσσαλονίκη ήρεμα και ειρηνικά για να διατρανώσει την αγάπη, την πίστη και την ομολογία της αληθινής Ελλάδας. Υπάρχουν λοιπόν ακόμη Ελληνες. Υπάρχει ελπίδα. Υπάρχει αύριο… Ευχή μου, να μη χτιστούν νέες πολιτικές και άλλες καριέρες, πάνω σ’ αυτό το γνήσιο ξέσπασμα, σ’ αυτήν την αγωνία, σ’ αυτήν την αυθόρμητη γλυκιά φωνή. Γι’ αυτό όσοι “επώνυμοι”, πίσω. Αλλος μιλάει τώρα. Εγώ προσωπικά αυτό θα κάνω».

Εχει δίκιο ο συνθέτης στην τοποθέτησή του και ξέρει τι λέει. Οι καριέρες που στηρίζονται πάνω σε συγκυρίες δύσκολα φτουράνε. Ο Σταμάτης Σπανουδάκης ασχολείται πολύ με την πολιτική, αλλά πάντοτε στο παρασκήνιο. Παρακολουθεί τα δρώμενα και έχει άποψη. Αραγε θα κατέβει στο συλλαλητήριο της Αθήνας; Εχει σπουδαίους λόγους γι’ αυτό.

Συριζαίοι στο θέατρο

img 4978

❱❱Τα «συριζόπουλά μου» είδαν θέατρο. Ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης παρακολούθησε το «πόνημα» του φίλου του βουλευτή Κοζάνης και σκηνοθέτη Θέμη Μουμουλίδη. Δηλαδή, ο Θέμης σκηνοθέτησε και ο Μάριος απόλαυσε το έργο «Καινούργιο Κόκκινο» ως θεατής στο θέατρο «Καρέζη». Ο Μάριος συγκλονίστηκε, όπως μας είπε, από την τραγουδίστρια Ρίτα Αντωνοπούλου.

hatzidakis

❱❱Κι εμείς αγαπήσαμε, αλλά δεν κάνουμε έτσι… Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης απλώνει το ρομαντικό στοιχείο του και στην πολιτική. Αφού παντρεύτηκε και έγινε ένας γλυκύτατος μπαμπάς, τώρα γιορτάζει τη νέα πολιτική χρονιά τη μέρα των ερωτευμένων. Διάλεξε να κόψει τη βασιλόπιτά του στις 14 Φεβρουαρίου, του αγίου Βαλεντίνου, στη γιορτή των ερωτευμένων. Νέα χρονιά, δυνατός έρωτας και νέα ζωή για τον Κωστή. Μόνο μ’ αυτά και μ’ αυτά, μην ξεχάσεις να στείλεις στην Πόπη τα λουλούδια που επιβάλλει η μέρα, αντιπρόεδρε.

Μεϊμαράκης: Η ιστορία δεν γράφεται στα social media

meimarakis

❱❱«Η πολιτική δεν γίνεται μέσω των social media, με twitter, facebook και selfies, αλλά με προσωπική επαφή. Να πας στο καφενείο, να αισθανθούν οι άνθρωποι ότι είσαι κοντά τους, και στον πόνο και στη χαρά τους, ότι είσαι δικός τους και όχι ότι απλά διεκπεραιώνεις το πρόβλημά τους» είπε ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας προχθές για τον αείμνηστο πολιτικό και φίλο του Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Ο Βαγγέλης ως παλαιός και κραταιός πολιτικός ξέρει πολύ καλά τι θέλει ο κόσμος από τους πολιτικούς του. Κι έχει απόλυτο δίκιο. Αν δεν λιώσεις σόλες παπουτσιών σε γειτονιές, αν δεν τους αγκαλιάσεις, δεν τους σφίξεις το χέρι και δεν κλάψεις μαζί τους, τι πολιτικός είσαι; Μπορεί να γραφτεί ιστορία στα τάμπλετ και στα κομπιούτερ;

(!)

paylopoylos

Μετά τα μεσάνυχτα φεύγει από το Προεδρικό Μέγαρο για το σπίτι του στο Ψυχικό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Οδηγώντας προχθές το βράδυ, στο ύψος των Αμπελοκήπων και ώρα 2.10 το πρωί, βλέπω πλάι μου στο φανάρι τον Πρόεδρο! Ισα που προλάβαμε να χαιρετηθούμε για δευτερόλεπτα μέσα από τα τζάμια των αυτοκινήτων! Ο Πρόεδρος, κι αυτό το ξέρουν αρκετοί πολιτικοί που συνεργάστηκαν και συνεργάζονται μαζί του, εργάζεται καλύτερα αργά το βράδυ, όταν τα τηλέφωνα σιγούν γύρω του. Τότε είναι που επικοινωνεί ο ίδιος με αυτούς που θέλει, για τα φλέγοντα ζητήματα. Παλαιά, πολλών υπουργών και βουλευτών τα τηλέφωνα χτυπούσαν μετά τα μεσάνυχτα και στην άλλη άκρη ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος!

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...