Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Ψωμιάδης: Έκανα το γούστο μου

❱❱ Αμετανόητος ο Ζορό Ψωμιάδης για το σποτ που άναψε φωτιές 
❱❱ Οπισθεν ολοταχώς από την εταιρία παιχνιδιών για τον ύμνο της Ν.Δ.Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Νερό στο κρασί του βάζει ο ισχυρός άνδρας των Jumbo Απόστολος Βακάκης, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις που ξέσπασαν από τη χρήση του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας στη νέα αποκριάτικη διαφήμιση του πολυκαταστήματος με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ντυμένο Ζορό!

Επειτα από τον σάλο που προκλήθηκε, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως αποσύρουν το επίμαχο σποτ, για να επανακυκλοφορήσει σύντομα με νέα μουσική υπόκρουση!Στην ανακοίνωσή της η εταιρία αναφέρει ότι προχωρά οικειοθελώς σε αντικατάσταση της μουσικής του διαφημιστικού σποτ, διευκρινίζοντας, παράλληλα, πως δεν είχε πρόθεση να σχολιάσει την πολιτική σκηνή της χώρας:

«Με αφορμή το νέο μας διαφημιστικό σποτ για τις Απόκριες, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, διευκρινίζουμε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση σχολιασμού και εμπλοκής στην πολιτική σκηνή της χώρας» τονίζεται στην ανακοίνωση, η οποία αμέσως μετά αναφέρει: «Το τραγούδι, όπως και το concept του διαφημιστικού σποτ, επαναφέρει τον κ. Ψωμιάδη στο σκηνικό των Αποκριών μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και στο παρελθόν. Κάθε άλλος συσχετισμός είναι ατυχής. Επιπλέον σημειώνουμε ότι η χρήση του τραγουδιού είναι καθ’ όλα νόμιμη και έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα χρήσης από τον συνθέτη / αποκλειστικό δικαιούχο».

Αλλωστε, όπως ανέφερε με δηλώσεις του, προχθές, στην «Espresso» ο γνωστός καλλιτέχνης Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που είχε γράψει το 1982 τον γαλάζιο «ύμνο», «δεν υπήρξε αντίδραση από μένα, αφού πρόκειται για ένα διαφημιστικό».
Οπως καταλήγουν οι υπεύθυνοι των Jumbo, για την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού πρόκειται να προχωρήσουν σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της διαφήμισης, «εν προκειμένω του τραγουδιού με το οποίο κλείνει το διαφημιστικό σποτ».

Μουσική υπόκρουση

Στη διαφήμιση, που άναψε «φωτιές», εμφανίζεται ο πρώην περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας ως μασκοφόρος εκδικητής, ο οποίος σώζει τις… Απόκριες! Η σκηνή, όμως, που πυροδότησε τις περισσότερες αντιδράσεις στο εσωτερικό της «γαλάζιας» παράταξης διαδραματίζεται σε ένα σαλούν. Εκεί, ο… Ζορό Παναγιώτης Ψωμιάδης παραγγέλνει στον πιανίστα να παίξει το αγαπημένο του κομμάτι, όμως ξαφνικά ακούγεται ο ύμνος της Νέας Δημοκρατίας με παραλλαγμένους στίχους! Ο ίδιος, πάντως, αρνείται ότι αποσύρεται η διαφήμιση, συμπληρώνοντας ότι θα αλλάξει μόνο η μουσική. «Δεν υπήρχε τίμημα. Εγώ έκανα το γούστο μου. Γουστάρω αυτό που κάνω» δηλώνει το άλλοτε ισχυρό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και χαρακτηρίζει τον εαυτό του απρόβλεπτο.

Εκατέρωθεν βέλη με Βαρδή

– Οταν είσαι καρναβάλι σού ταιριάζει η Αποκριά!
– Ο Γιαννάκης δεν μπόρεσε να είναιούτε σκιά του πατέρα του!

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν άφησε αναπάντητη την αιχμηρή ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Βαρδής στα social media, με αφορμή την επίμαχη διαφήμιση στην οποία συμμετέχει.

«Για να θυμάστε και να θυμόμαστε πού ρίχνουμε την ψήφο. Τι σκουπίδια έχουμε θρέψει. Αλλοι κρύβονται, αλλά και άλλοι φαίνονται. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, όμως. Οταν είσαι καρναβάλι σού ταιριάζει η Αποκριά» έγραψε ο τραγουδιστής στη σελίδα του στο facebook, με τον πρώην πολιτικό να του απαντά μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου: «Θα κρίνω τη δήλωση του Γιαννάκη, όταν 35 χρόνια με κρίνει ο ελληνικός λαός; Εξάλλου, το παιδάκι αυτό δεν μπόρεσε ούτε σκιά του πατέρα του να είναι. Εμένα με έχουν κρίνει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, θα καθίσω τώρα για το τι λέει ο Γιαννάκης; Oταν κατηγορείς τον Ψωμιάδη είναι πολύ εύκολο να βγεις από τη ναφθαλίνη».

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...