Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Επιστρέφει για συνέδριο και την αγαπημένη του κουζίνα

❱❱ Ο Ευρωπαίος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί ξανά στην Ελλάδα με τη (νεαρή και όμορφη) σύζυγό του Από τη
Βίβιαν Μπενέκου 

Ο Πιερ ίσως πρέπει να πολιτογραφηθεί Ελληνας. Είμαι σίγουρη, παρακολουθώντας τις συχνές και δεκάδες επισκέψεις του στη χώρα μας, ότι ψάχνει ευκαιρίες για να έρχεται εδώ, κοντά μας. Ακόμη μια βρίσκει την ερχόμενη εβδομάδα, όταν θα βρεθεί και πάλι στην Αθήνα, ως προσκεκλημένος σε εκδήλωση των κοινοβουλευτικών επιτροπών εξωτερικών και ευρωπαϊκών υποθέσεων της Βουλής με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης».

Ο λόγος για τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος συνοδεία της νεαρής και όμορφης συζύγου του θα επισκεφθεί την Αθήνα την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου.

Οι δυο τους θα μείνουν στη Βουλιαγμένη, και ο επίτροπος θα μεταβεί στη Βουλή και στο Συνέδριο του Economist.

Να θυμίσουμε ότι την προτελευταία φορά που ήρθε στη χώρα μας βραβεύτηκε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ λίγο πριν είχε επισκεφθεί μυστικά στην Ελλάδα, ζητώντας από τον φίλο του επίτροπο Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλο να τον βοηθήσει στην εξεύρεση ενός ξενοδοχείου στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπου δεν θα γινόταν γνωστή η παρουσία του.

Τελικά ο Μοσκοβισί έμεινε τέσσερις ημέρες στην Αθήνα σε ξενοδοχείο της Πλάκας, κι ύστερα συνέχισε για λίγο τις διακοπές του στις Κυκλάδες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του φορώντας κασκέτο και γυαλιά έβγαινε μαζί με τη γυναίκα του για περίπατο στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι χωρίς να τον πάρει κανείς μυρωδιά!

Ο επίτροπος Οικονομικών λατρεύει, όπως γνωρίζουμε, την ελληνική κουζίνα, με αγαπημένο του φαγητό το κατσικάκι με πατάτες και το κοκκινιστό μοσχαράκι, «αλά μπουργκινιόν», όπως το μαγειρεύει κι ο ίδιος στη γαλλική κουζίνα του.

Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις λοιπόν τον επίτροπο; Στην Πλάκα, στο Μοναστηράκι και στην Ακρόπολη για βόλτα!

—-

Ο Παππάς στο Νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ

papas

❱❱ Είναι παγκοσμίως γνωστή ως το Νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ. Αυτή λοιπόν η πόρτα της πρωθυπουργικής κατοικίας στο Λονδίνο έγινε το «background», το φόντο, στη φωτογραφία που έβγαλε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στο ταξίδι που έκανε στην Αγγλία. Ο υπουργός πόζαρε έξω από το περίφημο «Number 10» με τον επικεφαλής των ψηφιακών επικοινωνιών του γραφείου του πρωθυπουργού της Βρετανίας Κρις Χάμιλτον και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τους μηχανισμούς αντιμετώπισης των fake news στον τομέα της ενημέρωσης μέσω των social media.
Ο Νίκος Παππάς άλλωστε για τα fake news μίλησε στο London School of Economics! Πάντως κι ανεξάρτητα από τα fake, σίγουρα ήταν χρήσιμη η επίσκεψη του υπουργού στην Ντάουνινγκ Στριτ, καθώς θα διαπίστωσε πόσο ωραία και απλά κινούνται οι Αγγλοι έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού τους, χωρίς κλούβες, ελέγχους κι αστυνομικούς. Εάν δοκιμάσεις (απλά να προσπαθήσεις) έξω από το Μέγαρο Μαξίμου να ανοίξεις και μόνο το κινητό σου, σ’ την πέφτουν τρεις και δεκατρείς… Πόσο μάλλον να βγάλεις και φωτογραφία!

—-

❱❱ Οι επιτροπές ελέγχου του κυβερνητικού έργου περιχαρείς κόβουν τις πίτες τους. Και γιατί όχι, αφού όλα πάνε ρολόι;

fvtioy

Ετσι λοιπόν χθες στη Βουλή η έναρξη των συνεδριάσεων της ΕΠΕΚΕ Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για το 2018 έγινε με την κοπή της πίτας της. Οι «κυρίες» της επιτροπής, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη, έκοψαν την πίτα λέγοντας ότι βρίσκονται «εν αναμονή των νέων θεσμικών παρεμβάσεων για την ενίσχυση των δράσεων και των δομών κοινωνικής προστασίας». Μακάρι… Για να τα δούμε κι εμείς!

—-

Οι συριζαίοι θεριακλήδες 

❱❱ Διαβάζουμε τη μια είδηση: «Υπεγράφη σήμερα στο υπουργείο Ναυτιλίας η σύμβαση δωρεάς πέντε ταχυπλόων σκαφών στο Λιμενικό Σώμα από την καπνοβιομηχανία Παπαστράτος σε αναγνώριση των επιτυχιών που σημειώνει το Σώμα στη δίωξη του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων». Διαβάζουμε και την άλλη: «Αυξάνονται τα πρόστιμα όλων αυτών που καπνίζουν σε αυτοκίνητα και δημόσιους χώρους, αγνοώντας τις σχετικές υποδείξεις». Πρότασή μας: Βγάλτε τα καράβια της Παπαστράτος στη… στεριά, που λέει και το τραγούδι, και στείλτε τα στη Βουλή να πιάσουν τον αναπληρωτή Υγείας Παύλο Πολάκη, που ντουμανιάζει το καφενείο της Βουλής με ατέλειωτα τσιγάρα του!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ολόκληρος είναι ένα ντουμάνι μόνος του. Εχει στους κόλπους του ίσως τους περισσότερους θεριακλήδες που έχω δει!

—-

! Ο Ιάσονας, το… ’ριξε στο τσάμικο! Πήγε στον χορό κοπής της πίτας της Ενωσης Βορειοηπειρωτών Αχαΐας, και χόρεψε με την ψυχή του. Είναι και… ο πρώτος χορευταράς.

tsamiko

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Ιάσονας Φωτήλας, που είναι και ερασιτέχνης ηθοποιός, δεν έχει κανένα πρόβλημα να σηκωθεί και να χορέψει παρέα με τους φίλους του, ενώ τώρα που έρχονται οι Απόκριες ετοιμάζει και τη στολή του, Πατρινός ων, βλέπετε!

offer

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...