Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Η βασίλισσα Σοφία στο νησί των γενναίων

❱❱ Θα βρεθεί στην Κρήτη για τους εορτασμούς των 40 χρόνων λειτουργίας του πανεπιστημίου

Aπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας είπε «ναι» στην Κρήτη και θα βρεθεί μαζί με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη στις αρχές Ιουνίου στη Φορτέτζα Ρεθύμνου για τους εορτασμούς των 40 χρόνων λειτουργίας του Πανεπιστημίου της Κρήτης!

Ηδη ο πρέσβης της Ισπανίας Ενρίκε Βιγκέρα έχει έρθει σε συνεννόηση με τον πρύτανη του Ιδρύματος, καθηγητή Οδυσσέα Ζώρα, για να ρυθμιστεί και η παραμικρή λεπτομέρεια.

Η βασίλισσα Σοφία, Ελληνίδα φυσικά στην καταγωγή, που λατρεύει την Ελλάδα, θα επισκεφθεί το νησί των γενναίων για να τιμήσει το πανεπιστήμιο και κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής της θα επισκεφθεί τους αρχαιολογικούς χώρους στην Κνωσό και την Αρχαία Ελεύθερνα στο Ρέθυμνο. Η ξενάγησή της εκεί θα γίνει από τον καθηγητή Αρχαιολογίας Νίκο Σταμπολίδη.

Στα βήματα του μπαμπά

❱❱Κοντά στον μπαμπά του ο Κωνσταντίνος. Ο γιος του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη θεάται ολοένα και περισσότερο στο πλευρό του πατέρα του, κι ως φαίνεται ακολουθεί και τα χνάρια του. Τουλάχιστον τα ποδοσφαιρικά.
Ο 21χρονος Κωνσταντίνος αγωνίστηκε έχοντας συμπαίκτη του τον Ντανιέλ Μπατίστα με την ομάδα των Ρομά κατά τη διάρκεια φιλικής αναμέτρησης με την ομάδα της Νέας Δημοκρατίας!
Ο γιος του προέδρου, που ήταν το ίδιο αθλητικός όπως κι ο μπαμπάς του, ακολουθεί αρκετές φορές τον αρχηγό της Ν.Δ. στις περιοδείες του. Ετσι, για να μαθαίνει…
Αλλωστε έχει το φορτισμένο πολιτικά όνομα του παππού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, κι αυτό είναι δυναμικό κεφάλαιο.

Ελεύθεροι πολιορκημένοι

❱❱«Σε ένα μικρό δρομάκι που συνδέει τη Μαυρομματαίων με την Πατησίων μένει η φίλη μου η Ελευθερία.
…Αν είναι να βγει το βράδυ από το σπίτι της, πρέπει να οργανώσει ολόκληρο σχέδιο. Να έρθουν κάποιοι τολμηροί φίλοι της μέχρι την έξοδο της πολυκατοικίας της, να της τηλεφωνήσουν να κατέβει και να τη συνοδεύσουν μέχρι τη στάση του τρόλεϊ ή του ηλεκτρικού στην πλατεία Βικτωρίας». Αυτά γράφει ο «ποιητής» και επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στην εγκληματικότητα σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας. Σε Αγιο Παντελεήμονα, Σεπόλια, Εξάρχεια, Μενίδι, Κορωπί, Αλιμο, Φάληρο, Νίκαια, στον Ασπρόπυργο… ακόμη και στην Ακρόπολη, λέει ο Σταύρος και έχει απόλυτο δίκιο.

Τα καμάρια του Οικονόμου

❱❱Ο τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου ήταν αθλητής κι αυτό εμφύσησε και στα δυο αγόρια του. Οι γιοι του Αννίβας και Ρωμανός μάλιστα αγωνίστηκαν στο διασυλλογικό παίδων Ανατολικής Αττικής στον Αγιο Κοσμά.
Ο Αννίβας, μαθητής της Α’ Λυκείου, είναι αθλητής ρίψεων σφαίρας και στοχεύει να βρεθεί κάποια στιγμή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Από την άλλη, ο Ρωμανός, 14 ετών, είναι δεκαθλητής. Ο Βασίλης, που έχει τα παιδιά από κοντά, παρακολούθησε τα καμάρια του στο κουλουάρ παρά το βαρύ πολιτικό του πρόγραμμα.

(!)

Ο Μανούσος Μανουσάκης στον ΣΥΡΙΖΑ… Μην απορείτε, όλα έχουν εξήγηση! Βλέπετε, ο καταξιωμένος σκηνοθέτης βρέθηκε σε ημερίδα που διοργάνωσε το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας στο Γκάζι, με θέμα «Γκρο Πλαν στον Ελληνικό Κινηματογράφο». Εκεί τα είπε λιγάκι με τη βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να φωτογραφηθεί με σπουδαίους ανθρώπους, όπως ο διαπρεπής σκηνοθέτης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα