Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Ο «γκάνγκστερ» των παρκέ έβαλε στα… καλάθια τους πολιτικούς!

❱❱ Ο Νίκος Γκάλης, εκνευρισμένος, ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι σε κανένα ψηφοδέλτιοΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Τάπα» του Γκάλη στις διαρροές που τον ήθελαν να ασχολείται ενεργά με την πολιτική. 

Σιγά μην είχε ανάγκη ο Νίκος Γκάλης, το σύμβολο όλων των Ελλήνων, να ταυτιστεί με κάποιους… Να γίνει βουλευτής για να σηκώνει το χέρι στις «εκ των προτέρων ψηφοφορίες», να πίνει καφέ στο εντευκτήριο και να κόβει βόλτες στο Σύνταγμα.
Γι’ αυτό και κοινώς «τα πήρε στο κρανίο», όταν ενέπλεξαν το όνομά του στις αναζητήσεις για σταρ στα ψηφοδέλτια, εν προκειμένω της Ν.Δ.
«Δεν θα βρίσκομαι σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος…» λέει ο σπουδαίος αθλητής, ρίχνοντας όχι μπάλα, αλλά τα βέλη του:
«Είμαι ο Νίκος Γκάλης και κάποιοι δεν είναι καλά. Είμαι αθλητής και κάποιοι δεν είναι δημοσιογράφοι. Δεν είμαι πολιτικός και κάποιοι δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικοί. Δεν θα βρίσκομαι σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος και κάποιοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση που βρίσκονται. Τα μόνα παιχνίδια που έχω παίξει ήταν εντός γηπέδου.
Αυτοί που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου και όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού είναι άξιοι της μοίρας τους. Και στους Ελληνες αξίζει μια καλύτερη μοίρα».

Οι ωραίες κόρες των Κουκοδήμου και Πολάκη

❱❱Ωραίες κόρες ωραίων μπαμπάδων. Φοιτήτρια στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι η κόρη του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου, η πρασινομάτα Αθανασία. Mαθήτρια της τρίτης λυκείου η Σταυρούλα Πολάκη, κόρη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

kori koukodimou

Η Αθανασία, αν και ζει τόσο μακριά από την οικογένειά της που βρίσκεται στην Κατερίνη, δεν ξεχνά τον πατέρα της Κώστα και τον αδελφό της Γιώργο.
«Οι δυο άντρες της ζωής μου», έτσι τους αποκαλεί η Αθανασία, η οποία, εκτός από τις σπουδές της, ασχολείται και με τον αθλητισμό, ακριβώς όπως έκανε κάποτε ο ολυμπιονίκης πατέρας της.
Για τα πολιτικά, βέβαια, ούτε λόγος. Τουλάχιστον προς στιγμήν!

kori polaki
Η γαλανομάτα Σταυρούλα Πολάκη, από την άλλη, είχε τα γενέθλιά της προχθές. Η κόρη του Πολάκη έγινε 18 χρονών και φέτος ετοιμάζεται για το πανεπιστήμιο.
«Ο,τι ποθήσεις να κατακτήσεις» της ευχήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Κορίτσια σαν τα… κρύα τα νερά, δηλαδή, για τους πολιτικούς πατεράδες.

Με κόκκινα γαρίφαλα

varoyfakis

❱❱«Για να με γνωρίσεις μες στο πλήθος, φόρεσα γαρίφαλο στο στήθος»… Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, γραμματέας του ΚΚΕ, φυσικά και θα εμφανιζόταν, όπως και έγινε, με κόκκινο γαρίφαλο στο πέτο την Πρωτομαγιά. Αλλωστε αυτό το μοσχομυριστό άνθος είναι σύμβολο αγώνων.
Αλλά και ο Γιάνης Βαρουφάκης με γαρίφαλο; Μαζί με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου;
Ετσι περπάτησε ανάμεσα στους χθεσινούς διαδηλωτές το ζεύγος Βαρουφάκη. Με το κόκκινο λουλούδι στο στήθος. Μαζί τους και σύντροφοι από τη Μέρα25, αν και χθες ήταν… μέρα 1η!
Λαός και Κολωνάκι δηλαδή μαζί.

Το πρόγραμμα του Καρόλου

❱❱Συσκέψεις επί συσκέψεων γίνονται στο υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να φτιαχτεί το πρόγραμμα της επίσκεψης (το τριήμερο 9-11 Μαΐου) του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα στην Αθήνα.
Την τελευταία μέρα της επίσκεψης, μάλιστα, το βασιλικό ζεύγος θα την περάσει στην Κρήτη.
Ρόλο θα έχει και η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Μπέτυ Μπαζιάνα, που θα έχει τη… φροντίδα της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

(!)

boutsas

Ο «Σούπερμαν του Περιστερίου» Ανδρέας Παχατουρίδης υποδέχτηκε στην πόλη του τον Φοίβο Βουτσά. Ο γιος του ηθοποιού Κώστα Βουτσά, που, όπως βλέπετε, είναι πλέον ένα όμορφο αγοράκι, με χαρά βρέθηκε στην αγκαλιά του δημάρχου Περιστερίου.
Ο μπαμπάς του μόλις είχε κατέβει από τη σκηνή του κινηματοθεάτρου «Κώστας Γαβράς», όπου έδωσε παράσταση για παιδιά. Ο αειθαλής ηθοποιός έχει ξανανιώσει κοντά στον γλυκύτατο Φοίβο, που παρακολούθησε πρώτη φορά τον πατέρα του στο σανίδι.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...