«Ραβασάκια» σε 436.653 οδηγούς!

❱❱ Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων άρχισε από χθες να στέλνει πρόστιμα για ανασφάλιστα αυτοκίνηταΟλοκληρώθηκε η νέα ηλεκτρονική διασταύρωση των στοιχείων για τα ανασφάλιστα οχήματα από την ΑΑΔΕ, η οποία μάλιστα άρχισε από χθες να στέλνει «ραβασάκια» στις θυρίδες των ιδιοκτητών τους στο TAXISnet. Ο αριθμός των αυτοκινήτων που εντοπίστηκαν ως «πιθανά ανασφάλιστα» φθάνει τελικά τα 436.653.

Από σήμερα οι παραλήπτες των ειδοποιήσεων μπορούν να προβούν στην ασφάλιση των οχημάτων τους, αφού προηγουμένως καταβάλουν πρόστιμο, ύψους από 100 ως 250 ευρώ, υπό τη μορφή ηλεκτρονικών παραβόλων. Ειδικότερα, τα πρόστιμα διαμορφώνονται ως εξής:

  • 100 ευρώ για δίκυκλα οχήματα ως 250 κυβικά εκατοστά.
  • 150 ευρώ για δίκυκλα οχήματα από 251 κ. εκ. και άνω.
  • 200 ευρώ για Ι.Χ. ως 1.000 κ. εκ.
  •  250 ευρώ για Ι.Χ. από 1.001 κ. εκ. και άνω.

Στον ιστότοπο της ΑΑΔΕ, στην κατηγορία Υπηρεσίες προς Πολίτες, επιλέγετε: «e-Παράβολο με κωδικούς TAXISnet», πατάτε «Είσοδος στην εφαρμογή». Από την επιλογή «Τα Παράβολά μου», πατάτε «Ενέργειες» και «Προβολή». Μπορείτε είτε να πληρώσετε άμεσα το παράβολο είτε να κάνετε εκτύπωση παραβόλου. Στην εκτύπωση αυτή, στην ενότητα «Απόκομμα για την τράπεζα», υπάρχει ο κωδικός πληρωμής όπως αυτός θα απαιτηθεί για την πληρωμή του παραβόλου (web banking ή πιστωτικό ίδρυμα).

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ