ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Θάνος Τζήμερος

❱❱ Συνηθίζει τα αιχμηρά σχόλια και τις επιθετικές δηλώσεις ο πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία Ξανά, Θάνος Τζήμερος, όμως κάποιες φορές ξεφεύγει από τα όρια. Στη σελίδα του στο facebook, ο κ. Τζήμερος θέλησε να σχολιάσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, και καλώς έκανε. Ανέφερε λοιπόν για τον πρωθυπουργό ότι «η ομιλία του Τσίπρα επιβεβαίωσε ξανά ότι πρόκειται για βαριά, κλινική περίπτωση νοητικής υστέρησης: δεν έχει καταλάβει τίποτε από τον πραγματικό κόσμο. Ελπίζω να αρχίσει να τον μαθαίνει σύντομα από το μοναδικό περιβάλλον που του αξίζει: του Κορυδαλλού ή του Δρομοκαΐτειου».

Το να χρησιμοποιεί, όμως, ο κ. Τζήμερος τη νοητική υστέρηση ως επικριτικό χαρακτηρισμό για τον Αλέξη Τσίπρα ήταν τουλάχιστον «χοντράδα». Η παθολογική αυτή κατάσταση του εγκεφάλου, η οποία κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή των ανθρώπων οι οποίοι τη βιώνουν, και φυσικά των οικογενειών τους, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για να δείξει ο Θάνος Τζήμερος το πόσο αποστρέφεται τη στάση του πρωθυπουργού, με την οποία έχει κάθε δικαίωμα να διαφωνεί.

Ελλειψη σεβασμού

Αυτό που εισπράττει όποιος δει αυτή την ανάρτηση είναι ότι την ίδια αποστροφή που δείχνει στον Αλέξη Τσίπρα δείχνει ο ίδιος και στους συνανθρώπους μας με νοητική υστέρηση και σε όσους βρίσκονται στο Δρομοκαΐτειο ή στον Κορυδαλλό. Αν και επαγγελματίας της επικοινωνίας ο κ. Τζήμερος, το μήνυμα που εξέπεμψε η ανάρτησή του μόνο σεβασμό προς αυτές τις ευπαθείς ομάδες δεν δείχνει…

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ