Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Τα social media δεν είναι παιχνίδι

❱❱ Οι επισημάνσεις της Ελενας Ράπτη για τη χρήση του ίντερνετ από παιδιά μικρής ηλικίαςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Οχι σε αιτήματα φιλίας αγνώστων και όχι σε προσωπικές φωτογραφίες συστήνει η βουλευτής Θεσσαλονίκης Ελενα Ράπτη στα παιδιά που χρησιμοποιούν social media.

Τη μεγάλη ζημιά που κάνει η κακή χρήση του ίντερνετ σε λιλιπούτειους χρήστες του διαδικτύου επισήμανε σε συνέντευξή της σε ραδιόφωνο της Ρόδου η Ελενα Ράπτη και έχει απόλυτο δίκιο όταν λέει: «Τα παιδιά δεν πρέπει να δέχονται αιτήματα φιλίας από πρόσωπα που δεν γνωρίζουν. Είναι απαραίτητο να ξέρουν τα παιδιά ότι δεν είναι δυνατόν να ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσωπικά τους δεδομένα, όπως διευθύνσεις ή φωτογραφίες. Δεν θα πρέπει να λένε κάθε τρεις και λίγο πού βρίσκονται. Θέλει προσοχή, επίβλεψη και καθοδήγηση από τους γονείς».

Οι συνομιλίες στο facebook και το Instagram συμβάλλουν, όπως η ίδια επιμένει, στην αύξηση του ποσοστού της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, που φτάνει στη χώρα μας στο υψηλό ποσοστό του 16%!

—-

Σύσκεψη μετά τον θάνατο του Ζακ

❱❱ Ο τραγικός θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου φέρνει αυστηρότερα μέτρα αστυνόμευσης της Αθήνας.

papakosta

Γι’ αυτόν τον λόγο συναντήθηκε χθες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με το θηλυκό δίδυμο του υπουργείου Ολγα Γεροβασίλη και Κατερίνα Παπακώστα. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος. Ολα όσα συνέβησαν με τον Ζακ Κωστόπουλο στο κέντρο της πόλης έφεραν λοιπόν στο προσκήνιο σοβαρά προβλήματα της Αθήνας, όπως η δημόσια χρήση ναρκωτικών και οι συνεχείς ληστείες σε καταστήματα και σπίτια. Οι κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα ζήτησαν την ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης σε σημεία υψηλής επικινδυνότητας, με στόχο η αστυνόμευση να λειτουργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας της παραβατικότητας. Δεν ξέρω εάν οι υπουργίνες έχουν περπατήσει μετά τη δύση του ηλίου στο κέντρο της Αθήνας. Αν όχι, ας το κάνουν και τότε θα καταλάβουν ότι το θέμα δεν σώζεται με τίποτα. Με τίποτα όμως…

—-

❱❱ Ενα μπαράκι σ’ έναν ωραίο πεζόδρομο με πολλούς νέους επέλεξε ως σημείο για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αμαρουσίου ο Γιώργος Καραμέρος. Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, επιλέγοντας μπαράκι στον πεζόδρομο της Ερμού στο Μαρούσι και έχοντας ως ακροατήριο νέους ηλικιακά υποστηρικτές του, θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι κατεβαίνει για τον δήμο με φρέσκες ιδέες!

—-

xristidis mpateltyziΣταθερά στις Περιφέρειες με το… σίγουρο ΠΑΣΟΚ

❱❱ Ο Σταύρος Αρναουτάκης, ο Απόστολος Κατσιφάρας και τώρα η Κατερίνα Μπατζελή. Η «ωραία του ΠΑΣΟΚ» πήρε το χρίσμα για την Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας, ακριβώς όπως το πήραν και οι έτεροι παλαιοί.

Το Κίνημα Αλλαγής πάει σταθερά με το σίγουρο ΠΑΣΟΚ για να πάρει τις Περιφέρειες και η Κατερίνα Μπατζελή επάξια το εκπροσωπεί.

Η πρώην βουλευτής και υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, πάει για περιφερειάρχης και ο Παύλος Χρηστίδης τάσσεται αναφανδόν υπέρ της.

—-

! Μόλις χθες γεννήθηκε κι άλλο κόμμα, με πρόεδρο… Καμμένο. «Είμαστε δεξιοί χωρίς εκπτώσεις. Εκπτώσεις κάνουν μόνο τα εμπορικά καταστήματα» είπε ο Τάκης Μπαλτάκος, ανακοινώνοντας χθες νέο κόμμα που έχει πρόεδρο τον Δημήτρη Καμμένο.

Το νέο κόμμα με το όνομα Δύναμη Ελληνισμού παρουσιάστηκε και στοχεύει, όπως είπαν οι δημιουργοί του, στο στήσιμο ενός πραγματικά πατριωτικού κόμματος, ανάγκη αδήριτη για τη χώρα. Κι αυτό γιατί, όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν με ένα στόμα, «το σημερινό πολιτικό προσωπικό είναι χαμηλής στάθμης και οι πολιτικοί με όραμα έχουν εκλείψει».

mpaltakos kammenos

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...