ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Πέτρος Κωνσταντινέας

❱❱ Ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας δεν «διάβασε» καλά τη φάση και υπέδειξε εσφαλμένα 27χρονο νεαρό ως έναν από τους παριστάμενους στον χώρο όπου δέχθηκε την επίθεση πριν από λίγες μέρες στην Καλαμάτα. Η βιασύνη του πρώην διαιτητή να πάρει απόφαση για το ποιοι ήταν οι δράστες τον οδήγησε σε γκάφα, αφού αποδείχθηκε ότι ένα από τα άτομα που αναγνώρισε την ημέρα του επεισοδίου βρισκόταν στην εργασία του στη μακρινή Βρετανία, άρα ήταν αδύνατον να βρίσκεται στον τόπο της επίθεσης.

Για το λάθος… ο Μεσσήνιος βουλευτής έκανε και σχετική δήλωση προς το δικαστήριο της Καλαμάτας στην οποία ανέφερε ότι κακώς έμπλεξε τον 27χρονο και ότι αυτό συνέβη γιατί του επέδειξαν παλαιές φωτογραφίες από ταυτότητες για να αναγνωρίσει τους δράστες της επίθεσης.

Αυτό το λάθος φέρνει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του απολογούμενου, αφού η δικηγόρος του νεαρού υπέβαλε μήνυση κατά του Πέτρου Κωνσταντινέα για ψευδορκία μάρτυρα, για ψευδή καταμήνυση και για συκοφαντική δυσφήμηση.

Μπορεί βέβαια να ανασκεύασε ο βουλευτής για τον συγκεκριμένο νεαρό, όμως δεν αλλάζει ότι τον ενέπλεξε σε μια δικαστική περιπέτεια για την οποία μόνο ο ίδιος δεν ευθύνεται.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας, με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο χορτάρι, έχει χρειαστεί να αποφασίσει σε δευτερόλεπτα για αμέτρητες δύσκολες και αμφισβητούμενες φάσεις, όμως αυτήν τη φορά την πάτησε και βρέθηκε και ο ίδιος απολογούμενος.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ