Δευτέρα, 4 Αυγούστου, 2025

Η Ελέτσι φόρεσε το στέμμα της, αγκάλιασε τον αγαπημένο της και έσβησε...

Η «μαύρη γαζέλα» της εγχώριας showbiz έσβησε κεράκια και...

Με Louboutin η Μπινός της Επιδαύρου

Μάγεψε το αργολικό θέατρο η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός...

Μύκονος: Ο Μπέος που πάει νωρίς για νάνι και οι ξενύχτηδες

Και μπορεί, οι jet setters που πάρταραν στο event...

Πού παντρεύτηκαν οι Κοντογεώργης και Παναγιωτίδου

Ενα πολύ αγαπητό καλλιτεχνικό ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του...

ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Πέτρος Κωνσταντινέας

❱❱ Ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας δεν «διάβασε» καλά τη φάση και υπέδειξε εσφαλμένα 27χρονο νεαρό ως έναν από τους παριστάμενους στον χώρο όπου δέχθηκε την επίθεση πριν από λίγες μέρες στην Καλαμάτα. Η βιασύνη του πρώην διαιτητή να πάρει απόφαση για το ποιοι ήταν οι δράστες τον οδήγησε σε γκάφα, αφού αποδείχθηκε ότι ένα από τα άτομα που αναγνώρισε την ημέρα του επεισοδίου βρισκόταν στην εργασία του στη μακρινή Βρετανία, άρα ήταν αδύνατον να βρίσκεται στον τόπο της επίθεσης.

Για το λάθος… ο Μεσσήνιος βουλευτής έκανε και σχετική δήλωση προς το δικαστήριο της Καλαμάτας στην οποία ανέφερε ότι κακώς έμπλεξε τον 27χρονο και ότι αυτό συνέβη γιατί του επέδειξαν παλαιές φωτογραφίες από ταυτότητες για να αναγνωρίσει τους δράστες της επίθεσης.

Αυτό το λάθος φέρνει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του απολογούμενου, αφού η δικηγόρος του νεαρού υπέβαλε μήνυση κατά του Πέτρου Κωνσταντινέα για ψευδορκία μάρτυρα, για ψευδή καταμήνυση και για συκοφαντική δυσφήμηση.

Μπορεί βέβαια να ανασκεύασε ο βουλευτής για τον συγκεκριμένο νεαρό, όμως δεν αλλάζει ότι τον ενέπλεξε σε μια δικαστική περιπέτεια για την οποία μόνο ο ίδιος δεν ευθύνεται.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας, με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο χορτάρι, έχει χρειαστεί να αποφασίσει σε δευτερόλεπτα για αμέτρητες δύσκολες και αμφισβητούμενες φάσεις, όμως αυτήν τη φορά την πάτησε και βρέθηκε και ο ίδιος απολογούμενος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και γιατρός στην οικογένεια Πολάκη

Είχε τη δικηγόρο, τώρα απέκτησε και τη γιατρό του...

Φίλιππος Τσαγκρίδης και Κάθριν Εμπειρίκου ανέμελοι στην glam Μύκονο

Φούντωσαν πάλι οι φήμες, όχι μόνο περί έρωτα, αλλά...

Summer in Βουλιαγμένη για την «αδελφή» της Χριστίνας Ω

Αν και ζει μόνιμα πλέον στην Ελλάδα, η jetsetter...

Στέλλα Κονιτοπούλου: «Γι’ αυτό έσμιξα ξανά τους Κονιτοπουλαίους»

Μια ιδέα να συνενωθούν όλα τα μέλη της θρυλικής...

Το τραγικό τέλος της 4χρονης, που ήταν στα αζήτητα για έξι ημέρες

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η δράση της αδίστακτης 32χρονης...

Οι εναλλακτικές αποδράσεις επωνύμων χωρίς φρου φρου

Αρκετοί Ελληνες celebrities το φετινό καλοκαίρι επιλέγουν εναλλακτικούς προορισμούς...

«Τσάκωσαν» γνωστή τραγουδίστρια σε ρομαντικό δείπνο με πολιτικό

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και τον πολιτικό;