Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Το Λύκειο Ελληνίδων «ξύπνησε» τις αναμνήσεις της Νατάσας

❱❱ Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή σε εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στην Καβάλα

Aπό τη Βίβιαν Μπενέκου

Τα χρόνια που χόρευε κοριτσάκι στο Λύκειο Ελληνίδων, αλλά και τα παιδικά της καλοκαίρια στην Καβάλα θυμήθηκε η Νατάσα Καραμανλή προχθές το απόγευμα, μιλώντας σε εκδήλωση που έγινε στην όμορφη πόλη.

Η γιατρός Νατάσα κλήθηκε από το Λύκειο Ελληνίδων να μιλήσει για τον καρκίνο του μαστού, θέμα στο οποίο, όπως η ίδια δήλωσε, έχει αφιερώσει τη ζωή της. Η ενημερωτική εκδήλωση είχε θέμα «Καρκίνος του Μαστού. Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές» κι έγινε στο πλαίσιο της καθιέρωσης του Οκτωβρίου ως μήνα πρόληψης.

img 6403

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή πήρε το μικρόφωνο και είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επισκέπτομαι σήμερα την Καβάλα. Είναι μία από τις αγαπημένες μου πόλεις. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Η Καβάλα ήταν η πιο συχνή μας εκδρομή. Επίσης έχω και πολλούς συγγενείς εδώ. Αισθάνομαι πολύ οικεία στην Καβάλα. Οπως επίσης αισθάνομαι πολύ οικεία επειδή είμαι στο Λύκειο Ελληνίδων. Ημουν πολλά χρόνια χορεύτρια του Λυκείου Ελληνίδων της Θεσσαλονίκης».

Η ειδική χειρουργός μαστού Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή υπενθύμισε στις γυναίκες που την άκουσαν ότι «η πρόληψη όχι μόνο του καρκίνου του μαστού αλλά όλων των καρκίνων έχει να κάνει με την καλή σωματική μας υγεία, η οποία εξασφαλίζεται με την άσκηση, τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή, τη διατήρηση σωστού βάρους και την αποφυγή του καπνίσματος και των καρκινογόνων ουσιών στο περιβάλλον. Η εξέταση θα πρέπει να ξεκινάει από τα 30, ενώ κάθε γυναίκα μετά τα 40 θα πρέπει να υποβάλλεται ετησίως σε μαστογραφία».

img 6405

Ανάμεσα στις δεκάδες γυναίκες που παρακολούθησαν την εκδήλωση ο φακός εντόπισε και έναν άντρα, κι αυτός ήταν ο Καβαλιώτης Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Αδωνις σπάει τα ρεκόρ στους ημιμαραθωνίους!

adonis me rapti

❱❱Ελενα Ράπτη και Αδωνις Γεωργιάδης (φωτό) έτρεξαν προχθές το βράδυ στον 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., απ’ ό,τι φαίνεται, ετοιμάζεται για τους… Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς, όπως πληροφορεί το κοινό του, προπονείται εδώ και έναν χρόνο για να πιάσει όσο γίνεται καλύτερη επίδοση.
«Τερμάτισα στον φετινό νυχτερινό ημιμαραθώνιο στη Θεσσαλονίκη στις 2 ώρες και 14 λεπτά. Είναι 13’ λιγότερα από την επίδοση που είχα κάνει πέρυσι. Είμαι υπερήφανος, διότι προπόνηση ενός έτους απέδωσε» έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης, που τρέχει από μαραθώνιο σε μαραθώνιο με ολοένα και πιο γρήγορο ρυθμό. Μην την κάψεις όμως τη μηχανή, πρόσεξε, αντιπρόεδρε…

mathites larisas img 6408

❱❱Ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Γιώργος Κατσιαντώνης υποδέχτηκε στη Βουλή τους μαθητές του 17ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας με τους δασκάλους τους. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και φωτογραφήθηκαν λίγο πριν φύγουν στα σκαλιά της Βουλής με τον βουλευτή και σπουδαίο ξεναγό τους στο Κοινοβούλιο.

Διάβασε χωρίς ανάσα το βιβλίο του αδελφού του

amyras

❱❱Είναι ο πρώτος του αναγνώστης και λογικό, γιατί είναι ο αδελφός του. Ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς αγόρασε πρώτος το βιβλίο του αδελφού του δημοσιογράφου Πάνου Αμυρά, που αποφάσισε να δείξει και τις λογοτεχνικές του ικανότητες. Ο αδελφός του βουλευτή έγραψε ένα ωραίο μυθιστόρημα με τον τίτλο «Ο λιμός», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.
«Πήγα πρωί πρωί στο βιβλιοπωλείο, πρώτη μέρα κυκλοφορίας, και πήρα το πρώτο μυθιστόρημα του my bro Panos Amiras. Το διάβασα και είναι καταπληκτικό. Τρομερή πλοκή, νουάρ αφήγηση, αληθινά γεγονότα στην κατοχική Αθήνα του 41, ένας φόνος κι ένα μυστικό που δεν πρέπει να φτάσει στο Βερολίνο. Σας λέω, το διάβασα απνευστί» γράφει ο Γιώργος Αμυράς, αναρτώντας και φωτογραφία με το βιβλίο του αδελφού του.

(!)

hatzidakis

Αφού η Κρήτη πέφτει λίγο μακριά, οι Ψυχικιώτες με καταγωγή από την Κρήτη έστησαν τα ρακοκάζανα στις πλατείες του Ψυχικού και φώναξαν και τον Κωστή Χατζηδάκη να τους… συνδράμει. Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., λοιπόν, πήγε στη γιορτή που διοργάνωσαν οι Κρήτες του Ψυχικού, χόρεψε και ήπιε τσικουδιά φρέσκια που έρεε άφθονη, θυμίζοντάς του την πατρίδα του, τη λεβεντομάνα Κρήτη. Μερακλής ο αντιπρόεδρος και το ‘δειξε.

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...