Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Πρίγκιπας Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Παρά τις προσπάθειες το ζευγάρι οδηγήθηκε στην...

Για 14 χρόνια ο 55χρονος γοητευτικός δευτερότοκος γιος του...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι διαφωνίες και οι καθυστερήσεις αυτών που έχετε...

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στολισμένες και χαμογελαστές οι δύο υπουργίνες στον Πρόεδρο

❱❱ Στον Παυλόπουλο Γεροβασίλη και Παπακώστα για την έναρξη των πεζών περιπολιών στην ΑθήναAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ντύθηκαν, στολίστηκαν, πήραν το νέο σχέδιο της «εμφανούς αστυνόμευσης» ανά χείρας και πήγαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο λόγος για τις δύο κυρίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη και Κατερίνα Παπακώστα, τις οποίες συνάντησε χθες ο Προκόπης Παυλόπουλος. Από τις έξι το πρωί της ίδιας μέρας μάλιστα είχε μπει για πρώτη φορά σε εφαρμογή το σχέδιο της πεζής αστυνόμευσης αλά ΣΥΡΙΖΑ, κι ο Πρόεδρος έπρεπε να ενημερωθεί σχετικώς.

Οι δυο τους λοιπόν πέρασαν το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου για να συζητήσουν με τον Πρόεδρο τα θέματα που αφορούν την Ελληνική Αστυνομία και την αστυνόμευση.

Οι υπουργίνες προσφάτως δημιούργησαν την Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών στην Αθήνα, που σκοπό έχει εντατικές 24ωρες επιχειρήσεις στοχευμένου χαρακτήρα σε θέματα ναρκωτικών, επαιτείας, παραεμπορίου, εκδιδόμενων γυναικών, κι άλλα πολλά άσχημα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο τέλος τις ευχαρίστησε για την ενημέρωση και τόνισε ότι είναι υποχρέωσή του να ενημερώνεται για κάθε υπουργείο.

Στο Ελσίνκι με τον Βαγγέλη

❱❱Μαζί στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που θα γίνει από τις 6-8 Νοεμβρίου στο Ελσίνκι, θα ταξιδέψουν οι Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης. Το ταξίδι αυτό αναμένεται να είναι μια επισφράγιση της πρότασης που έκανε ο πρόεδρος της Ν.Δ. στον πρώην πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη να ηγηθεί του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί αυτή την κίνηση υψηλού πολιτικού συμβολισμού, γι’ αυτό και οι δυο άντρες θα βαδίσουν μαζί από εδώ και μπρος στα ευρωπαϊκά θέματα και όχι μόνο.
Στο Ελσίνκι πρόκειται να επιλεγεί ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν, κι οι δυο τους θα συμμετάσχουν από κοινού στις ζυμώσεις για την επιλογή του προσώπου που θα ηγηθεί του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Αλλωστε ο Βαγγέλης ως «παλαιά καραβάνα», που λέει κι ο λαός, αφού συμμετείχε πολλά χρόνια στο Συμβούλιο της Ευρώπης, είναι δημοφιλής στους ευρωπαϊκούς κύκλους.
Αλλά κι αυτό να μην ήταν, είναι αλήθεια αυτό που συνήθως λέγεται, ότι «ο νέος είν’ ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς».

«Φωτιά» στα κόκκινα

megalooikonomoy

❱❱Με ευφάνταστο ντύσιμο σε φλογερό κόκκινο, με γαμοπίλαφο και τσιγαριαστό, πέρασε τη χθεσινή μέρα της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Πήγε στο Φεστιβάλ Κρητικής Παράδοσης και Κουλτούρας, και πιο συγκεκριμένα στον Σύλλογο Κρητών Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη «Αροδαμός», διασκέδασε και χόρεψε μαζί τους, παρότι φορούσε φαρδύ παντελόνι, δύσχρηστο για χορό.
Εντούτοις η Θεοδώρα, η οποία είναι πανταχού παρούσα, τα κατάφερε και τους εντυπωσίασε.

fotiou1

❱❱Με καινούργιο look εμφανίστηκε χθες στην κρατική τηλεόραση η Θεανώ Φωτίου. Βαμμένη, σενιαρισμένη, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι απτό παράδειγμα για το ότι μια γυναίκα (ακόμη και στα 72 της, που είναι η Φωτίου) μπορεί να ξεχωρίζει. Και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο (και πώς θα μπορούσε άλλωστε;) το μαλλί «υπερπαραγωγή» της υπουργού, που δεν ιδρώνει εύκολα το αυτί της από κακεντρεχή σχόλια του τύπου «…αφήνει τα γεμιστά να ψήνονται, φτιάχνει μπούκλα και βουρ για το υπουργείο».

(!)

anastasiadis

Περιοδείες στα καζάνια… Είναι η εποχή των ρακοκάζανων, κι οι βουλευτές τρέχουν να δοκιμάσουν την πρώτη ρακή και τσικουδιά.
Θεσσαλονικείς, Θρακιώτες και Κρήτες πρωτοστατούν, γιατί σε αυτά τα μέρη φτιάχνεται το φοβερό αυτό απόσταγμα. Είναι οι λεγόμενες «γιορτές απόσταξης», από τις οποίες φυσικά και δεν λείπουν οι βουλευτές. Ο Σάββας Αναστασιάδης, λάτρης της ρακής, δεν έχει αφήσει ρακοκάζανο για ρακοκάζανο που να μην έχει πάει.
Προχθές τα έτσουξε με φίλους του (ανάμεσά τους και ο προπονητής Αγγελος Αναστασιάδης) στη Νέα Μεσημβρία, δίνοντας το τελικό «ΟΚ» στα… εκεί καζάνια.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...