Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Τριήμερο τουρ στο Ισραήλ με… γεύση «Master Chef»!

❱❱ Ακης Πετρετζίκης και Κώστας Μπακογιάννης σε γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμούΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Τι μαγειρεύουν Ακης και Κώστας; Ο νικητής του «Master Chef» και γνωστός καρδιοκατακτητής Ακης Πετρετζίκης και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης πήγαν παρέα στο Τελ Αβίβ και τα έκαναν όλα άνω κάτω. Τουλάχιστον αυτό λένε οι ίδιοι.

«Ολοι ενθουσιάστηκαν από τις γεύσεις Στερεάς Ελλάδας που δημιούργησε ο Ακης Πετρετζίκης στη γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργανώσαμε με την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το ελληνικό γραφείο τουρισμού του Ισραήλ. Μαζί μας ήταν και οι επιχειρηματίες του τουρισμού και της αγροδιατροφής για στοχευμένες συναντήσεις με τα μεγαλύτερα τουριστικά πρακτορεία και τους μεγαλύτερους εισαγωγείς» δηλώνει ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας για το γευστικό αυτό τουρ που κάνει με τις… κουτάλες του Πετρετζίκη και τα καλούδια του τόπου του.
Μπακογιάννης και Πετρετζίκης λοιπόν σε αγαστή συνεργασία βρέθηκαν στη γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού στο Ισραήλ ένα ολόκληρο τριήμερο, που κλείνει σήμερα.

Τοπικά προϊόντα

Το «γευστικό αυτό πανηγύρι», διά χειρός Πετρετζίκη, στόχο είχε την ανάδειξη των φοβερών τοπικών προϊόντων της Εύβοιας, της Ευρυτανίας, της Βοιωτίας, της Φωκίδας και της Φθιώτιδας.
Κρασιά, τσίπουρο, γκουρμέ τυριά, βότανα, όλα μαζί δέθηκαν δημιουργώντας μια πανδαισία γεύσης, που καθήλωσε τους… Τελαβιβιώτες!

Εδειξε τα… δόντια της


❱❱Παρόgennimataτι ο ΣΥΡΙΖΑ μαρκάρει στενά το λεγόμενο «Party of European Socialists», το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, εντούτοις η Φώφη Γεννηματά δεν χαρίζεται εύκολα και σε κανέναν.
Προ ημερών βρέθηκε στις Βρυξέλλες για την προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και έδειξε… τα δόντια της. «Καθυστερούμε επικίνδυνα στην Ευρώπη για την προώθηση μιας νέας, αποτελεσματικής μεταναστευτικής πολιτικής (νέο σύστημα ασύλου, Κανονισμός Δουβλίνου, πρόγραμμα επανεγκατάστασης προσφύγων).
Και τις καθυστερήσεις αυτές αξιοποιούν οι ακροδεξιοί και οι λαϊκιστές για να υπονομεύσουν τις δημοκρατικές και ανθρωπιστικές αξίες της Ενωσης» τόνισε μιλώντας με τους αληθινούς σοσιαλιστές φίλους της. Αμ… τι! Αμαχητί θα πέσει;

mpoyrdoymis

❱❱Λύθηκε ο χθεσινός γρίφος μας. Η «Προσωπική Συμφωνία» για την οποία μιλούσαν οι Μάριος Γεωργιάδης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν ήταν πολιτική, αλλά θεατρική.
Αυτός είναι ο τίτλος του έργου που κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και στενός φίλος του αντιπροέδρου της Βουλής Μάριου Γεωργιάδη. Κι επειδή το θεατρικό έχει πολιτικοστρατιωτική πλοκή (με τον Αλέξανδρο να υποδύεται τον ταγματάρχη Στιβ Αρνολ), στην πρεμιέρα θα είναι πρώτη θέση κι ο Μάριος.
Οι δυο φίλοι έχουν τις ίδιες πολιτικές ανησυχίες αλλά, όπως μας είπαν με ένα στόμα, μέχρι στιγμής ούτε ο Μάριος θα ανέβει στο σανίδι ούτε ο Αλέξανδρος θα μπει στη Βουλή.

Λευκές Νύχτες στη Βουλή

❱❱«Επί ΣΥΡΙΖΑ» θα τα δούμε όλα… Με την καλή έννοια πάντοτε, αναφερόμαστε στις Λευκές Νύχτες που έρχονται στη Βουλή.
Μη φανταστείτε τις αντίστοιχες που γίνονται στο… Ιλιον, με σουβλάκια, συγκροτήματα και πάγκους μικροπωλητών, αλλά «Λευκές Νύχτες Athens Culture Net», που θα γίνουν στον περίβολο της Bουλής…
Η Βιβλιοθήκη της Βουλής, που διοργανώνει τα σχετικά events, συμμετέχει στις Λευκές Νύχτες Athens Culture Net (δίκτυο πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων), με τις δράσεις «Περίπατος στον περίβολο της Βουλής». Περιλαμβάνει ξεναγήσεις διάρκειας μίας ώρας στη Βουλή, και η πρώτη έγινε χθες μέσω σχετικής πρόσκλησης που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ηταν μια ωραία βόλτα που έκαναν δύο ομάδες των 25-30 ατόμων (κυρίως νεαρής ηλικίας) μαθαίνοντας λεπτομέρειες για την αρχιτεκτονική του κτιρίου της Βουλής, τους ανδριάντες και τα ιστορικά μνημεία που βρίσκονται στο προαύλιο.

(!)

geroylanos

Με προσωπικές ιστορίες φίλων του περιέγραψε την κακή εικόνα της Αθήνας ο υποψήφιος πλέον δήμαρχός της Παύλος Γερουλάνος: «Δίπλα στην ομορφιά της Φωκίωνος Νέγρη ξυλοκοπήθηκε μέχρι αναισθησίας μια φίλη μου για το πορτοφόλι της, δίπλα στο άπλετο φως της Διονυσίου Αρεοπαγίτου βρίσκεται το βαθύ σκοτάδι όπου έχασε τη ζωή του ο Νίκος Μουστάκας, δίπλα στην έμπρακτη αλληλεγγύη που δείχνουν τόσοι συμπολίτες μας στους πιο αδύναμους βρίσκεται η εγκατάλειψη ψυχών που κόστισε τη ζωή στον Ζακ Κωστόπουλο». Ο Παύλος μίλησε για τις τραγικές αντιφάσεις της Αθήνας, της πόλης που ο ίδιος λέει ότι θα προσπαθήσει να αλλάξει.
Ενας «πρίγκιπας» λοιπόν για την Αθήνα και τη… μαύρη ομορφιά της.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...