Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Τούρτα έργο τέχνης για την υφυπουργό της αγροτιάς

❱❱ Εκπληξη από τους συνεργάτες της Ολυμπίας Τελιγιορίδου, που έκλεισε χθες τα 52 της χρόνιαAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Βουκολικά» γενέθλια για την Ολυμπία Τελιγιορίδου. Η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έκλεισε χθες τα 52 της χρόνια και οι συνεργάτες της στο υπουργείο την εξέπληξαν πρωτότυπα και ευφάνταστα τα χαράματα, με το που πάτησε το πόδι της στο γραφείο.
Παρήγγειλαν μια τούρτα που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί (πρωτοπόροι σε όλα και χιουμορίστες οι συριζαίοι) και η οποία απεικόνιζε μια αγρότισσα με το καλάθι στον ώμο να μαζεύει τις ελιές της στο χωράφι.

img 6488

Πρόκειται για γνωστό «βουκολικό» πίνακα ζωγραφικής, που πολλάκις έχουμε δει στην περιφέρεια. Δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε τον ζωγράφο, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι παρόμοιο σε τούρτα! Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι συνεργάτες της Ολυμπίας Τελιγιορίδου τής χάρισαν και ανάλογα δωράκια, ήτοι ένα αγαλματάκι-ομοίωμα αγρότισσας που κρατά το ζωάκι της και το πηγαίνει για βοσκή στο χωράφι.

img 6490

Εν ολίγοις, ήταν τα πιο αγροτικά γενέθλια ever, απολύτως ταιριαστά όμως σε μια κτηνίατρο και συγχρόνως υφυπουργό της αγροτιάς. Γεωργία Γεννιά, Μάριος Κάτσης, Χαρά Καφαντάρη, Γιάννης Στέφος, Νίνα Κασιμάτη και Δημήτρης Βέττας, οι βουλευτές και φίλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ που πρώτοι τής ευχήθηκαν.

Στο πλευρό του Κώστα

img 6493

❱❱Φίλοι του Νικήτα Κακλαμάνη μαζεύτηκαν στην Κυψέλη για να δηλώσουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη. Ο πρώην υπουργός με νέο σκελετό γυαλιών, όπως παρατηρήσαμε, μίλησε για τα προβλήματα του κέντρου της πρωτεύουσας, έχοντας πίσω του τον Κώστα Μπακογιάννη να τον παρακολουθεί με θαυμασμό. Ο «πρύτανης Νικήτας», ως «παλιά καραβάνα» και στον δήμο αλλά και στα βαριά πολιτικά, στηρίζει Μπακογιάννη και το δείχνει εμπράκτως. «Οι φίλοι μου στην Κυψέλη διοργάνωσαν μια ξεχωριστή συνάντηση σε κλίμα αισιοδοξίας και νίκης της παράταξής μας, όποτε και αν γίνουν εκλογές. Μαζί μας βρέθηκε και ο Κώστας Μπακογιάννης και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τις 5 Νοέμβρη» είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης, δίνοντας την ημερομηνία της ανακοίνωσης της περίφημης υποψηφιότητας.

Ο Πανίκας τσολιαδάκι

psomiadis

❱❱Αυτό το γλυκό αγοράκι που φορά μακεδονίτικη στολή και στέκεται με απορία και παιδική αθωότητα μπρος στον φακό είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο Παναγιώτης, μέσα στο επετειακό κλίμα των ημερών και της 28ης Οκτωβρίου, ξέθαψε από το οικογενειακό άλμπουμ μια φωτογραφία του από παιδικές παρελάσεις και μας την παρουσίασε.
Ωραία ανάμνηση, αν και το παιδάκι ελάχιστα φέρνει στον Ψωμιάδη που ξέρουμε σήμερα!

Μάνα και κόρη στο θέατρο

papakosta 0

❱❱Τη μάγεψε η Μάρα Μεϊμαρίδη… Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα πήρε την ηθοποιό κόρη της Αγγέλα και βρέθηκαν κάτω από τη σκηνή του θεάτρου Παλλάς να παρακολουθούν τη θεατρική μεταφορά του βιβλίου της Μεϊμαρίδη «Οι μάγισσες της Σμύρνης». Η παράσταση καθήλωσε τη μαμά-υφυπουργό, αλλά και την όμορφη κόρη της. Λίγες ώρες πριν η Κατερίνα Παπακώστα είχε μια συνάντηση εργασίας, όπως η ίδια δήλωσε, με την πρόεδρο του ιδρύματος «Το σπίτι του ηθοποιού» Αννα Φόνσου και τη σύζυγο του Ανδρέα Μπάρκουλη Μαρία. Το θέμα τους ήταν η ασφάλεια του «Σπιτιού», που βρίσκεται στο «επώδυνο» κέντρο των Αθηνών.
Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της Κατερίνας η Αννα Φόνσου δώρισε στην υφυπουργό το βιβλίο «Τέχνη στην τέχνη – Ηθοποιοί και ζωγράφοι», με την υφυπουργό να ανταποδίδει τη χειρονομία χαρίζοντας στην πρόεδρο την ποιητική συλλογή «Η τριλογία της ζωής» του Απονειρευτή και γιου της Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου.

(!)

jeroylanos

Και ο Παύλος βγήκε παγανιά. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, εκτός του ότι προπονείται καθημερινά τρέχοντας στον διάδρομο του γυμναστηρίου του, άρχισε τώρα να σαρώνει και τις γειτονιές της Αθήνας. Οι Κυψελιώτες, τους οποίους είδε προχθές, τον υποδέχτηκαν ζεστά. Το ίδιο και εκείνος τους άκουσε, περπατώντας στην πλατεία Βικτωρίας. Ο Γερουλάνος αρχίζει να δείχνει και την άλλη πλευρά του. Αυτή του… λιμανιού, που λέει κι ο λαός. Και του σαλονιού και του λιμανιού, λοιπόν.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...