Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Γκανιάν ο περίφημος Χείρωνας του Αναστάση Μεγαλομύστακα!

❱❱ Ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων πανηγύρισε τη νίκη του αγαπημένου του αλόγου σε αγώνα 80 χιλιομέτρων!Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Αλογο κούρσας» είναι ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας της Ενωσης Κεντρώων. Αυτός, αλλά και το άλογό του, το οποίο τερμάτισε πρώτο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής. Εκεί, λοιπόν, ο φοβερός αυτός ίππος του βουλευτή Σερρών, ο περίφημος Χείρωνας, σάρωσε το άθλημα της ιππικής αντοχής στην κατηγορία των 80 χιλιομέτρων!

Είχε καβάλα του τη Σερραία αμαζόνα Λένια Σαραϊδάρη, που αναδείχτηκε πανελληνιονίκης στο άθλημα της ιππικής αντοχής. Οι πανελλήνιοι αγώνες έγιναν πριν από λίγες μέρες στον Ιππικό Ομιλο Μεσογείων.

Η Σερραία αθλήτρια ίππευσε τον Χείρωνα (Hermakos Met το όνομά του στον αγώνα), ιδιοκτησίας του Αναστάση Μεγαλομύστακα, και κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με εμφανή διαφορά από τον δεύτερο συναθλητή της. Το άλογο του βουλευτή των Κεντρώων είναι από παλιά πρωταθλητής. Τον περασμένο μήνα ήρθε πάλι πρώτο σε αγώνα 60 χιλιομέτρων που έγινε στο Κιλκίς. Αλλά ο Χείρωνας, εκτός από πρωταθλητής, είναι και ο αγαπημένος του βουλευτή, τον οποίο ιππεύει κι ο ίδιος εδώ και χρόνια. «Πώς δέθηκες με τα άλογα;» ρωτήσαμε τον Αναστάση λίγους μήνες πριν και μας απάντησε: «Νομίζω πως μόνο αυτό ζηλεύει η κοπέλα μου, γιατί είναι υπερβολική η αγάπη που τους έχω. Ο δεύτερος έρωτάς μου. Εγώ μένω στο Μετόχι, ένα χωριό τέσσερα χιλιόμετρα από τις Σέρρες. Εκεί, λοιπόν, ο παππούς μου είχε στάβλους και από μικρό παιδί είχα εικόνες με άλογα. Οταν τελείωσα τις σπουδές μου, ήθελα να ζήσω στη φύση. Η φύση είναι η αρχή όλων, αν ακολουθήσεις τους κανόνες της. Ετσι πήρα το πρώτο μου άλογο. Πήγα σε σχολή ιππασίας για να μάθω να ιππεύω και, μάλιστα, το 2014 ήμουν κυπελλούχος Ελλάδος στην ιππική αντοχή, ένα καινούργιο άθλημα. Είναι σαν μαραθώνιος για άλογα. Τώρα έχω τέσσερα άλογα: τον Χείρωνα, τον σοφό Κένταυρο, την Αύρα, την Ιθάκη, και τη Σάρισσα. Πιο πολύ ιππεύω τον Χείρωνα».
Ιππέας, βουλευτής και πιστός κεντρώος ο Αναστάσης. Τι άλλο να θέλει ο Βασίλης Λεβέντης από τον λεβέντη του;

Τις ενθουσίασε η «Ρόζα»

parastasi eskenazy

❱❱Βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Ρόζα Εσκενάζυ». Η Παναγιώτα Βράντζα και η Χρυσούλα Κατσαβριά παρακολούθησαν την παράσταση του θεάτρου Οψεις, που βασίζεται στη ζωή της Ρόζας Εσκενάζυ. «Συναρπαστική η ερμηνεία της Βάσως Μακρή, που αναδεικνύει την περιπετειώδη ζωή της χαρισματικής ηρωίδας. Με συγκίνησαν και με ενθουσίασαν η μουσική, τα τραγούδια, τα ατμοσφαιρικά σκηνικά….» λέει στην «Espresso» η βουλευτής Καρδίτσας Παναγιώτα Βράντζα, προτείνοντας στους αναγνώστες της στήλης την εκπληκτική παράσταση.

Δείπνο στο σκοτάδι

amyras

❱❱Πώς κάποιοι επιλέγουν τα «τυφλά» ραντεβού; Ο Γιώργος Αμυράς -εξτρίμ, όπως πάντα- διάλεξε δείπνο στο σκοτάδι! Ο βουλευτής του Ποταμιού έζησε την εμπειρία τού πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να προχωράς χωρίς να βλέπεις ή να τρως, να βάζεις σαλάτα στο πιάτο σου και νερό στο ποτήρι σου χωρίς να μπορείς να δεις. Πήγε στο κοινωνικό δρώμενο «Δείπνο στο σκοτάδι» για να καταλάβει τι ζουν εκεί έξω συνάνθρωποί μας με προβλήματα όρασης. Ο Γιώργος, πάντοτε ψαγμένος, αναζητά κομμάτια της κοινωνίας που χρειάζεται να φωτιστούν και τα αναδεικνύει. Με το Ποτάμι όμως δεν ξέρουμε τι θα κάνει, που πότε κατεβαίνει αυτόνομο και πότε φλερτάρει με τη Ν.Δ… Φως στο τούνελ ακόμη δεν διαφαίνεται, και ας πιέζει ο Αμυράς προς τα δεξιά.

«Τρέλα» με την Κορτέζ

kortez

❱❱Θαυμαστής της Αλεξάνδρα Κορτέζ είναι ο υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος, και ιδού την έγραψε στη σελίδα του για την όμορφη πολιτικό: «Να τι συμβαίνει όταν συνειδητοποιούμε την αξία της συλλογικής δράσης. Ενας καλύτερος κόσμος είναι εφικτός. Η Αλεξάνδρα Οκάζιο Κορτέζ είναι από σήμερα το νεαρότερο μέλος στην ιστορία της Βουλής των Αντιπροσώπων. Στο μεγαλύτερο από τα δύο σώματα του αμερικανικού Κογκρέσου, και ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι χάνουν την πλειοψηφία, μία νέα γενιά Δημοκρατικών μάς θυμίζει ότι το μέλλον διαρκεί πολύ».

(!)

kaminis

Πρωτεύουσα Καινοτομίας για το 2018 ανακηρύχτηκε η Αθήνα, όπως ανακοινώθηκε σε ειδική εκδήλωση στη Λισαβόνα, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, που πήρε το ομώνυμο βραβείο. Το θετικό είναι ότι αυτό συνοδεύεται και από χρηματικό έπαθλο 1.000.000 ευρώ. Η διάκριση -λέει- αυτή επιβραβεύει ευρωπαϊκές πόλεις που παράγουν και εφαρμόζουν καινοτόμες λύσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Και ερωτώ εγώ: Υπάρχει πουθενά στην Αθήνα αυτό; Μπράβο στον Καμίνη που τα κατάφερε, αλλά σε ποιο σημείο η Αθήνα καινοτομεί; Και μη μου πείτε ότι αυτή η τεράστια επιταγή, έτσι που την κρατάει ο δήμαρχος, δεν θυμίζει τις αντίστοιχες που κρατάνε κάθε εβδομάδα τα κορίτσια στο «My style rocks» όταν κερδίζουν τα 2.500 ευρώ; Μοντελάκι ο δήμαρχος!

offer

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...