Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Μπέτυ Μπαζιάνα oh la la!

❱❱ Η σύντροφος του πρωθυπουργού ενθουσίασε με το σικάτο ντύσιμό της στο ΠαρίσιΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Επιβεβαιώνει ακόμη μία φορά αυτό που λέγεται, ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται πάντα μια γυναίκα. Μόνο που εδώ δεν βρίσκεται πίσω, αλλά μπροστά, δίνοντάς του πολλούς πόντους… Ο λόγος για την Μπέτυ Μπαζιάνα, σύντροφο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που και πάλι ενθουσίασε με τις εμφανίσεις της στο Παρίσι.

«Εις Παρισίους», λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα. Το ωραίο ζεύγος βρέθηκε εκεί προκειμένου να τιμήσει τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

vasiko oval

Η Μπέτυ, κομψότατη, δεν είχε τίποτε να ζηλέψει από την υπέροχη κυρία Μακρόν. Το ντύσιμό της ήταν εξαιρετικό. Μπορντό βελούδο για τη μία εμφάνιση, συνδυασμένο με γόβες ίδιου χρώματος, και ροζ-μπεζ φόρεμα με μαντό συμπλήρωμα για την άλλη εμφάνιση.

Η Μπέτυ είχε παράλληλο πρόγραμμα με τον Αλέξη Τσίπρα, συναντώντας τη διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, τη σύζυγο του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν, και άλλες διεθνείς προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής και όχι μόνο. Η ομορφιά και η στιλιστική της τοποθέτηση προσθέτουν πολύ στον πρωθυπουργό. Και οι δύο, όμως, άλλαξαν την εξωτερική τους εμφάνιση τα τελευταία τρία χρόνια «κοσμογονικά».

Το καλό είναι ότι παρέσυραν και όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ολοι μαζί ανακάλυψαν τη μόδα, κάνοντας πολιτισμική μετατόπιση που είναι πολύ εμφανής. Καλώς ήρθατε, λοιπόν, στην πραγματικότητα, σύντροφοι.

«Μαγνήτης» για βουλευτές

koymoytsakos loykidelis

❱❱Ποιος θα το περίμενε ότι ένα υπόγειο κάπου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα φιλοξενούσε τόσους πολιτικούς! Κι όμως, η παλαιά και εμβληματική, όπως λέει ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ταβέρνα Λουκιδέλλης τραβάει τους βουλευτές -και όχι μόνο-, όπως η Βουλή. Το ταβερνάκι με την κινηματογραφική και γαστριμαργική ιστορία υπάρχει από το 1932 και οι βουλευτές κάνουν εκεί τα ραντεβού με τους ψηφοφόρους και τους φίλους τους. Προχθές το βράδυ, βρέθηκε εκεί ο Γιώργος Κουμουτσάκος και στο διπλανό τραπέζι ήταν συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

4548355

❱❱Εμαθε ότι είχε γενέθλια από το facebook, αλλά τελικά δεν είχε! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δουζίνας γιορτάζει κάθε χρόνο τα γενέθλιά του αρκετές μέρες πριν, αφού στο facebook η ημερομηνία γέννησης διαφέρει πολύ από την πραγματική. Γεννήθηκε στις 20 Νοεμβρίου του 1951 και οι διαδικτυακοί φίλοι του τον γιορτάζουν στις 11!
«Η ανακοίνωση των γενεθλίων μου ήταν πρόωρη, φοβάμαι. Γεννήθηκα, μου είπαν οι γονείς μου, προς το τέλος κάποιου Νοέμβρη. Αλλά τι σημασία έχει; Αν το facebook λέει ότι έχεις γενέθλια, ποιος είσαι εσύ να διαφωνήσεις; Πιο σημαντικό: όταν οι φίλοι σε θυμούνται, τότε η εικόνα σου υπάρχει, ακόμη και για λίγο, στη φαντασία τους και σου δίνει ψυχή» λέει ο Κώστας Δουζίνας, εξηγώντας το λάθος… Υπάρχει πάντοτε και η δυνατότητα διόρθωσης, κύριε βουλευτά μου, εκτός κι αν σας αρέσει.

Κεδίκογλου μάστερ σεφ

kedikogloy

❱❱Η Αυλίδα στέλνει φαγητό σε όλον τον κόσμο. Το «μυστικό» αυτό αποκάλυψε ο βουλευτής Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου, που επισκέφθηκε την πρότυπη μονάδα έτοιμου φαγητού PotPan στην Αυλίδα, μια υγιή, όπως μας πληροφορεί ο βουλευτής, εταιρία που αποδεικνύει ότι η μεσογειακή κουζίνα είναι ένα είδος τέχνης.
«Η δημιουργία ποιοτικών γευμάτων για ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, εταιρίες, catering και ιδιώτες είναι τόσο επιτυχημένη, που πλέον η PotPan εξάγει γεύματα στην Ευρώπη και την Αμερική.
Είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα του πώς η ιδιωτική πρωτοβουλία στην Ελλάδα μπορεί να επιτύχει, αν έχει ανθρώπους με όραμα και μεράκι γι’ αυτό που κάνουν» μας λέει ο Σίμος, που φόρεσε το «σκουφάκι του σεφ» και δοκίμασε το φαγητό.

(!)

marios georgiadis

Και στον Μαραθώνιο μαζί οι δυο κολλητοί. Ο βουλευτής της Ενώσεως Κεντρώων και αντιπρόεδρος της Βουλής Μάριος Γεωργιάδης και ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν έχασαν την ευκαιρία και έτρεξαν στον χθεσινό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Και δεν ήταν μόνο για τα μάτια του κόσμου. Τόσο ο Μάριος όσο και ο Αλέξανδρος είναι ιδιαίτερα γυμνασμένοι καθώς φροντίζουν να προπονούνται πολύ συχνά και με αυτόν τον τρόπο μπόρεσαν και κατάφεραν να κάνουν τα χιλιομετράκια τους. Αφού έτρεξαν λοιπόν, όπως ήταν φυσικό, φρόντισαν να βγάλουν και τις σχετικές selfies, αποδείξεις μιας ωραίας «μαραθώνιας Κυριακής». Και του χρόνου!

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...