Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Ελίζα δεν είναι οφσάιντ!

❱❱ Ο χρόνος δεν έχει αγγίξει την ευρωβουλευτή που έπαιξε δίπλα στη Ρένα ΒλαχοπούλουΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ενα γνωστό πρόσωπο είδαμε χθες το βράδυ στους τηλεοπτικούς δέκτες. Κι ενώ έχουν μεσολαβήσει αρκετά χρόνια από την εποχή που είχε εμφανιστεί στο πλευρό της Ρένας Βλαχοπούλου, εκείνη εξακολουθεί να είναι ίδια κι απαράλλαχτη. 

Ο λόγος για την ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία στην ταινία «Η Ρένα είναι οφσάιντ» (την οποία οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για ακόμη μια φορά) έκαιγε καρδιές.

img 0790

Η ίδια εκμυστηρεύεται στην «Espresso» πώς προέκυψε ο ρόλος στην ταινία με πρωταγωνίστρια την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου. «Ο πατέρας μου», λέει η Ελίζα, «ήταν στενός φίλος του Αλέκου Σακελλάριου. Βλέπετε, η Φωκίωνος Νέγρη, όπου ζούσαμε τότε, είχε τις δόξες της στον καλλιτεχνικό κόσμο. Μαζεύονταν συγγραφείς και ηθοποιοί μετά το θέατρο και διασκέδαζαν εκεί. Κάπως έτσι γνωρίστηκαν οι δυο τους και συνδέθηκαν με μεγάλη φιλία.

24

Τότε εγώ ήμουν μαθήτρια στο γυμνάσιο, 15-16 ετών, και ο Σακελλάριος ζήτησε να παίξω σε αυτή την ταινία. Ηταν για μένα εξαιρετική εμπειρία. Μάλιστα δελεάστηκα κι έδωσα στη Σχολή του Καρόλου Κουν παράλληλα με τη Νομική. Πέρασα τις εξετάσεις, αλλά τελικώς με κέρδισε η Νομική».

Τελικώς και μετά τη Νομική την κέρδισε η πολιτική, ενώ βλέποντας κανείς την ταινία καταλαβαίνει ότι η Ελίζα Βόζεμπεργκ θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί σε μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.

Κόκκινο «πάρτι»

koytsoympas

❱❱Από την Κυριακή και μετά δεν θα ισχύει η ευχή «να τα εκατοστίσεις» για το ΚΚΕ!
Το κόμμα γίνεται 100 χρονών και το γιορτάζει δεόντως. Και μη φανταστείτε ότι το πάρτι θα είναι πολιτικό. Θα είναι αμιγώς καλλιτεχνικό, με μια μίνι ομιλία του γ.γ. της Κ.Ε. του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα (φωτό) στο ενδιάμεσο.
Αριστεροί καλλιτέχνες θα δώσουν το «παρών» στη μεγάλη «αριστερή γιορτή»: Την «καραντί αριστερή» εκδήλωση του ΚΚΕ, που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης και άλλοι θα «το κάψουν» μαζί με τους χαρούμενους κομμουνιστές!

Media center το Αγρίνιο

❱❱Το Αγρίνιο, η πατρίδα μου, έχει την τιμητική τους, καθώς θα φιλοξενήσει το διεθνές συνέδριο της Ενωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.
Η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης κι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς θα βρεθούν στο Αγρίνιο στις 29 Νοεμβρίου. Το ελληνικό τμήμα της Ενωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του, κι αποφάσισε το «πάρτι» να γίνει στην Αιτωλοακαρνανία, όπου την έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει ο Νίκος Παππάς.

Αρωμα στον Προκόπη

img 6737

❱❱Χάρισαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το άρωμα που έφτιαξαν στον παιδικό σταθμό.

img 6740
Για πρώτη φορά παιδικός σταθμός μπήκε στο Προεδρικό Μέγαρο, κι όχι μόνο αυτό, αλλά τα παιδάκια είχαν φτιάξει το «άρωμα της δημοκρατίας» και το πήγαν δώρο στον Προκόπη Παυλόπουλο. Η κολόνια των μικρών «αρωματοποιών» του παιδικού σταθμού Froggy στα Μελίσσια είχε μέσα πορτοκάλι, λεμόνι, δάφνη και κανέλα.

(!)

img 6714

Μετά τη γιορτή στο σπίτι ήρθε και η γιορτή στο κόμμα για τη Φώφη Γεννηματά, η οποία σβήνει κεράκια εδώ και τέσσερις μέρες. Τα γενέθλιά της ήταν στις 17 Νοεμβρίου, αλλά μόλις χθες οι σύντροφοί της κατάφεραν και μαζεύτηκαν όλοι μαζί για να γιορτάσουν.
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, με σύσσωμη την κοινοβουλευτική της ομάδα, δέχτηκε με χαρά στο γραφείο της στη Βουλή τη σοκολατένια τούρτα κι έσβησε κεράκια.

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....