Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Ο Μπουτάρης ανοίγει τον δρόμο σε δύο «αριστερές» κυρίες

❱❱ Καϊλή και Νοτοπούλου θα διεκδικήσουν τον δήμο, καθώς ο νυν δήμαρχος επιστρέφει στα κρασιά τουΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Κάνει πίσω ο Γιάννης Μπουτάρης, ανοίγοντας τον δρόμο σε δύο «αριστερές» κυρίες… Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να επιστρέψει στα κρασιά του και δεν διεκδικεί πια τον δήμο. Αυτό είπε χθες στους αντιδημάρχους του, όμως η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει σήμερα.

Ηδη από καιρό, όπως λέγεται, έχει πάρει αυτή την απόφαση, ανοίγοντας την πόρτα σε νέες υποψηφιότητες, κάτι που συζήτησε και με τη Φώφη Γεννηματά, αλλά και με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ομως καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του φέρεται ότι έπαιξε η σύντροφος του 76χρονου δημάρχου Μαρία Ιωαννίδου. Το ζευγάρι είναι full in love, καθώς πριν από λίγο καιρό υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης.

Βεβαίως, η αποχώρησή του φουντώνει τις φήμες που λένε ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει βολιδοσκοπήσει την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή για το συγκεκριμένο οφίτσιο. Η ευρωβουλευτής έχει ενημερωθεί από τη Φώφη Γεννηματά ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο και ήδη εξετάζει τα επόμενα βήματά της, με τη δημαρχία να είναι πολύ ψηλά στη σκέψη της.

Αλλωστε, η στάση της στη Συμφωνία των Πρεσπών, στην οποία ήταν σταθερά απέναντι, και η παρουσία της στις διαδηλώσεις προσθέτουν πολλούς πόντους.

Μάλιστα, εάν επιβεβαιωθούν και οι άλλες φήμες που θέλουν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ την Κατερίνα Νοτοπούλου στην ίδια υποψηφιότητα, τότε ο Δήμος Θεσσαλονίκης αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Γίνεται αυτομάτως… γυναικεία υπόθεση.

Αποστολή στην Αιθιοπία

❱❱Στην Αφρική πήγε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο Ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας βρέθηκε στην Αιθιοπία. Στην Αντίς Αμπέμπα συνάντησε την πρόεδρο της Αιθιοπίας Σάχλε – Ουόρκ Ζιούντε, τον πρωθυπουργό Αμπάι Αχμεντ, τον υπουργό Εξωτερικών Γκεμπεγιεχού, πολλούς Αφρικανούς αξιωματούχους, καθώς και τους πρέσβεις των κρατών-μελών της Ε.Ε. στην Αιθιοπία. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Συνάντησης των Ανώτερων Αξιωματούχων, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από αφρικανικές και ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και εκπρόσωποι από περιφερειακούς και διεθνείς οργανισμούς.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενίσχυση της συνεργασίας Ε.Ε. – Αφρικής σε ζητήματα μεταναστευτικής πολιτικής. Κι αυτό γιατί η «νέα μετανάστευση» αναμένεται να είναι από την Αφρική, και αυτή η διαπίστωση ανησυχεί πολύ τους Ευρωπαίους.

Ο Λαζαρίδης δοκίμασε την κόκκινη μπίρα

lazaridis

❱❱Την ενδιαφέρουσα κόκκινη μπίρα Marmita «Red» Ale δοκίμασε ο σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης. Επισκέφτηκε τη μικροζυθοποιία Καβάλας, δηλαδή την πηγή της μπίρας και επιχείρηση των Θάνου Τσουκαλά και Βαγγέλη Φάκα, οι οποίοι φτιάχνουν τη νοστιμότατη μπίρα.
Ο Μακάριος Λαζαρίδης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τους ιδιοκτήτες της μικροζυθοποιίας και συζήτησε μαζί τους για τα επιχειρηματικά σχέδιά τους, τα προβλήματα με τη γραφειοκρατία αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όσοι νέοι άνθρωποι επιλέγουν να επενδύσουν στις δικές τους δυνάμεις.
«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ανθρώπους που επενδύουν στον τόπο τους, αξιοποιούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής τους και παράγουν ποιοτικά προϊόντα με προστιθέμενη αξία» δήλωσε… μετά την μπιρίτσα ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μια άλλη «Συμμορία»

avramopoylos

❱❱Να που υπάρχει μια… συμμορία, που αρέσει στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, και φυσικά δεν είναι ο Ρουβίκωνας…
Πρόκειται για τη «Συμμορία των πέντε», το θεατρικό που παίζεται στο θέατρο Κιβωτός. Αυτή την παράσταση είδε η υφυπουργός και πολύ θεατρόφιλη, ίσως και εξαιτίας της ηθοποιού κόρης της Αγγέλας Σιδηροπούλου, και ενθουσιάστηκε. Τόσο πολύ που η ίδια δήλωσε: «Αυτή τη συμμορία τη λατρεύω…»

(!)

voytsis 0

Το στικάκι του Προϋπολογισμού για το 2019 παρέλαβε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.
Από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου θα μπει στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής θα αρχίσει στις 12 Δεκεμβρίου. Η ψήφισή του με ονομαστική ψηφοφορία θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου. Αφού πήρε την έγκριση της Κομισιόν, με τον Πιερ Μοσκοβισί να συμφωνεί στη μη περικοπή των συντάξεων, ο Προϋπολογισμός είναι εδώ και αυτός είναι ο προγραμματισμός του.
Μάλιστα κάθε χρόνο, αρχής γενομένης από πέρυσι, η συζήτηση στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό έρχεται πιο κοντά στα Χριστούγεννα, όπως ήταν παλιά.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...