Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Απερίγραπτη ευτυχία για την «πριγκιπέσα της Γλυφάδας»

❱❱ Η Εύα Ντογιάκου, σύζυγος του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, υποδέχθηκε τον… πελαργόΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Γεννήθηκε η «πριγκιπέσα της Γλυφάδας» την Παρασκευή το μεσημέρι και είναι όμορφη σαν τη μαμά της. Ο λόγος για την κόρη του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος απέκτησε το πρώτο του παιδί.

Η σύζυγός του, η δικηγόρος Εύα Ντογιάκου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ολοκληρώνοντας έτσι μια πορεία ευτυχίας που άρχισε εντός του 2018. Τον περασμένο Ιούλιο ο δήμαρχος Γλυφάδας -και πρώην ευρωβουλευτής- και η Εύα του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

«Η μικρή κυρία Παπανικολάου ήρθε σήμερα στον κόσμο, υγιέστατη και πανέμορφη σαν την υπέροχη μαμά της. Η Εύα μου, παρά την πολύωρη ταλαιπωρία, χαίρει άκρας υγείας και απερίγραπτης ευτυχίας. Ευχαριστούμε τον γιατρό μας, τον Θόδωρο Καλαμπόκα, για όλα» είπε στην «Espresso» ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Η μικρούλα είναι το πρώτο εγγονάκι του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος πρόσφατα λαχτάρισε από τη βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο σπίτι του.
Μετά το σοκ, όμως, ήρθε η χαρά για τον αντιεισαγγελέα, που έγινε παππούς. Η εγγονή έσβησε όλες τις πίκρες.

Η Black Friday του Αδωνη

adonis

❱❱Μας κάνει πλάκα ο Αδωνις, αποδεδειγμένα. Black Friday μαζί με black χιούμορ! Την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή του στα social media ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε συμμετοχή στην Black Friday! Και τι πρόσφερε σε έκπτωση; Μα τι άλλο, εκτός από «πνευματική τροφή»… Εδινε με 60 ευρώ εγγραφή σε όλα τα διαδικτυακά μαθήματα της Ελληνικής Αγωγής. Καλό όλο αυτό, αλλά θέλουμε να μάθουμε και τη συνέχεια, αντιπρόεδρε… Ξεπουλήσατε; Ή έμειναν «αμανάτι» τα μαθήματα;

Συνταγή για κάστανα διά χειρός Δούρου

4505305 2

❱❱Συμβουλές για το «φρούτο του χειμώνα», το περίφημο κάστανο, έδωσε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και μην τις υποτιμάτε καθόλου… Εγώ κάποτε έβαλα κάστανα στον φούρνο δίχως να τα χαράξω κι αυτά έσκαγαν γύρω σαν βόμβες. Τρέχοντας έφυγα!
Η Ρένα, όμως, ξέρει από κάστανα και θέλησε να ενημερώσει τους δεκάδες followers της στο Instagram για το πώς βράζονται ή ψήνονται τα κάστανα που, όπως μας λέει, της έφεραν από το χωριό: «Μάθετε μπαλίτσα: κάνουμε ένα Χ στη μία πλευρά του κάστανου, τοποθετούμε σε ήδη βρασμένο νερό, αφότου ετοιμαστούν ξεφλουδίζουμε πανεύκολα, όσο είναι ακόμα ζεστά. Συνοδεύουμε με κόκκινο κρασί. Bon appétit». Μερακλού η Ρένα, που μάλλον αποκάλυψε πώς περνάει τις νύχτες του χειμώνα. Με ζεστό κάστανο και κόκκινο κρασί που του πάει πολύ.
Viva, Ρένα!

Αγνωστο δράμα στο φως

kollia

❱❱Μια συγκλονιστική ιστορία για τη ζωή της αποκάλυψε η υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά (φωτό). Το έκανε με ποστ στον λογαριασμό της στο facebook, για να ευχηθεί «…στις δικές της Κατερίνες, τις λατρεμένες της ζωής της», όπως χαρακτηριστικά έγραψε.
Αποκάλυψε, λοιπόν, ότι η γιαγιά της Κατερίνα, Ρήνα τη φώναζαν, πέθανε στη γέννα του μονάκριβου παιδιού της, δηλαδή της μητέρας της υφυπουργού.

Η Μαρία έφερε στο φως μια άγνωστη σε εμάς ιστορία για τη ζωή της, που δεν μπορεί παρά να σημάδεψε την οικογένειά της. Παρ’ όλα αυτά, το όνομα της γενναίας και άτυχης γιαγιάς τιμήθηκε δεόντως στο σπίτι της υφυπουργού.
«Χρόνια πολλά σε όλες τις Κατερίνες του κόσμου. Η μαμά μου, η Κατίνα, η κόρη μου, το σπλάχνο μου και μία Ρήνα στους ουρανούς, η γιαγιά μου, που δεν άντεξε στον ερχομό του μονάκριβου παιδιού της στη γέννα και έφυγε ψηλά. Η αγία Αικατερίνη, η όμορφη, πάνσοφος, δυνατή ηρωίδα μάρτυρας της ορθόδοξης πίστης μας να σας προστατεύει και να σας εμπνέει» έγραψε με συγκίνηση αλλά και χαρά για τις Κατερινούλες που γιόρταζαν.

(!)

moymoyris

Οταν έχεις τρία παιδάκια, όπως έχουν η Νάντια Γιαννακοπούλου του ΠΑΣΟΚ και ο σύζυγός της ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης, πρώτον, γυρίζεις από παιδικό πάρτι σε παιδικό πάρτι και, δεύτερον, ξαναγίνεσαι παιδί.
Αυτό έκανε το Σαββατοκύριακο το ζεύγος Μουμούρη, που πήγε σε βαφτίσια αυτή τη φορά και φόρεσε τα… εορταστικά μπαλόνια. Βγήκε το παιδί από μέσα τους.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...