ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Νίκος Βούτσης

❱❱ Με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που φέρει την επικεφαλίδα «Ονομαστική εορτή του προέδρου της Βουλής 6/12/2018», ο Νίκος Βούτσης ενημέρωσε…… τους υπαλλήλους του ελληνικού Κοινοβουλίου για τον τρόπο με τον οποίο θα δεχθεί ευχές ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, του αγίου Νικολάου.

Οπως αναφέρεται στο μήνυμα του προέδρου της Βουλής, το όλο… τελετουργικό θα λάβει χώρα στο σαλόνι υποδοχής (προφανώς) του προσωπικού γραφείου του στη Βουλή! Μάλιστα, έχει οριστεί και συγκεκριμένο ωράριο για την υποβολή των ευχών, αφού θα στέκεται όρθιος για να χαρίζει χειραψίες μόνο επί μία ώρα, από τις 13.00 έως τις 14.00!

Για να καταλάβουμε, πριν από τις 13.00 και μετά τις 14.00 τίποτα; Δεν θα μπορεί ένας άνθρωπος να σας πει «χρόνια πολλά», κύριε Βούτση;

Και με αυτούς που δεν θα προλάβουν να σας έρθουν εγκαίρως για διάφορους λόγους, τι θα γίνει; Θα πάρετε και… απουσίες κατά τη διάρκεια του τελετουργικού; Τα κεράσματα θα είναι χορηγία ή θα περαστούν στα «λοιπά έξοδα» της Βουλής;

Είναι πολλά τα ερωτήματα που θέλουν απαντήσεις… Ευχόμαστε πραγματικά να πάνε όλα όπως τα υπολογίζετε και να δεχτείτε τόσες και άλλες τόσες ευχές. Αλλά μην ξεχνάτε, κύριε Βούτση, ότι εκτός από του αγίου Νικολάου, είναι και ημέρα μνήμης για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία ενός 15χρονου παιδιού, του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ