Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

X-mas γεύμα από τη Μαρέβα χωρίς την Ευγενία του Γεωργιάδη

❱❱ Το εορταστικό event που διοργάνωσε η σύζυγος του Κυριάκου για τις κυρίες της Ν.Δ., σε ξενοδοχείο στην καρδιά της ΑθήναςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Νατάσα Παζαΐτη, Γεωργία Σαμαρά και βουλευτίνες (ορισμένες, μάλιστα, μετά των συζύγων τους) τίμησαν με την παρουσία τους τη Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία χθες το μεσημέρι διοργάνωσε στο «New Hotel» επί της Φιλελλήνων εορταστικό γεύμα.

«Οι φίλες μου, η Νατάσα και η Γεωργία, μου είπαν ότι έπρεπε να το κάνω νωρίτερα αυτό» είπε στους καλεσμένους της η Μαρέβα Μητσοτάκη. Αλλωστε, η Νατάσα Παζαΐτη ήταν εκείνη που ξεκίνησε πρώτη τον «θεσμό» του εορταστικού γεύματος προς τις συζύγους υπουργών, βουλευτών και βουλευτίνων της Ν.Δ., με τη Γεωργία Σαμαρά να τον συνεχίζει. Ετσι, λοπόν, η Μαρέβα υποδέχτηκε, μεταξύ άλλων, την Ιωάννα Λίλη, σύζυγο του ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, την Πόπη Καλαϊτζή, σύζυγο του Κωστή Χατζηδάκη, τη Βίκυ Καλαφάτη, σύζυγο του Λευτέρη Αυγενάκη, τη Λένα Μπανιά, αλλά και τον Μάνο Πενθερουδάκη, σύζυγο της Ολγας Κεφαλογιάννη.
Ολες και όλοι ήταν εκεί, έλειπε όμως, όπως μας πληροφόρησαν, η Ευγενία Μανωλίδου, η σύζυγος του Αδωνη Γεωργιάδη.

esr 1212 008 cmyk

Η Μαρέβα, ζεστή, όμορφη, ανθρώπινη και απλή (χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν για εκείνη από τις γυναίκες που ήταν εκεί), φορούσε ένα μαύρο πουκάμισο και ένα κομψό μιλιτέρ, χακί παντελόνι.
Πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι και συνομιλούσε με όλους για λίγο. Εξήγησε ότι δεν μιλά ποτέ περί πολιτικής και ότι αυτό που την απασχολεί είναι η γυναικεία αλληλεγγύη, και πώς αυτή θα βοηθήσει «ώστε όλοι μαζί να δουλέψουμε για την Ελλάδα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Και του «πουλιού το γάλα»

Στις παρεούλες με τις κυρίες είπε ότι περιμένουν με αγωνία η ίδια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έρθουν τα παιδιά τους, ο Κωνσταντίνος και η Σοφία, από το εξωτερικό όπου σπουδάζουν, για τα Χριστούγεννα. Συμπλήρωσε ακόμη ότι η ίδια επισκέπτεται συχνά και τον πατέρα της, που ζει στο Λονδίνο.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι το χριστουγεννιάτικο τραπέζι είχε και του «πουλιού το γάλα», που λέει κι ο λαός. Πένες με μανιτάρια, σολομό, τάρτες λαχανικών, μίνι χάμπουργκερ και φιλέτο περιελάμβανε το «μενού της Μαρέβας». Το δωράκι της, για το τέλος, ήταν ένα τσαντάκι, τύπου νεσεσέρ, στο χρώμα της άμμου, της εταιρίας Zeus and Dione, που δόθηκε στις κυρίες μαζί με ευχές για καλές γιορτές.

d 0

❱❱Εξυπνη παρατήρηση έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Σταύρο Θεοδωράκη στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωστή Χατζηδάκη «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις». Παρατήρησε ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού Θεοδωράκης φορούσε παπούτσια με μπλε κορδόνια, αλλά κόκκινες κάλτσες, και ευχήθηκε με νόημα στο εξής να αυξήσει το μπλε και να μειώσει το κόκκινο… Σαν να του έλεγε, δηλαδή, ο πρόεδρος της Ν.Δ. «έλα, όχι όπως είσαι, αλλά όπως θα αλλάξεις…»!
Με το ίδιο σκεπτικό, να φανταστούμε ότι, εάν ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, που φοράει μονίμως κόκκινες κάλτσες (είναι το σήμα κατατεθέν του), επιθυμούσε να πάει στη Ν.Δ., μάλλον δεν θα μπορούσε. Θα έπρεπε να αλλάξει κάλτσες!

f2.jpgddfsdf

❱❱Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» στο Σύνταγμα θαύμασαν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Αννα Μαρία (φωτό), που βρίσκονται στην Αθήνα. Εκεί ήταν και ο πρίγκιπας Παύλος με τον Νικόλαο, που ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram, μιλώντας για την ομορφιά των Χριστουγέννων στην Αθήνα!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...