Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026

«Μία νύχτα μόνο» spoiler: Ο Σταύρος προσεγγίζει την Αρετή αψηφώντας τον Οδυσσέα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Μία νύχτα μόνο» στα...

Ναταλία Καποδίστρια: «Το κράτος δεν συνέχισε το έργο του Καποδίστρια»

Στο επίκεντρο της προσοχής όλων βρίσκεται αυτήν την περίοδο η νέα ταινία του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, βασισμένη στη ζωή και στο έργο του Ιωάννη Καποδίστρια, πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας. 

«Άγιος έρωτας»: Νέο συγκλονιστικό επεισόδιο τη Δευτέρα – Δείτε απόσπασμα

Ο «Άγιος έρωτας» επιστρέφει τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου εκτάκτως στις 22:00, με εξελίξεις που κόβουν την ανάσα.

Άννα Βίσση – Δήμητρα Κούστα: Κουμπάρες Α.Ε. με τον «μάγο» του...

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακαίνιση του ιστορικού νυχτερινού κέντρου Αθηνών Αρένα, πίσω από την οποία βρίσκεται μια γυναικεία «συμμαχία» με «άρωμα» χρήματος, φιλίας και φιλοδοξίας για απόλυτη κυριαρχία στο night life της πρωτεύουσας.

Χωρίς «ψαλίδι» θα δοθούν συντάξεις, επικουρικές και Αλληλεγγύης

❱❱ Την ερχόμενη Τετάρτη και Παρασκευή θα καταβληθούν χωρίς περικοπές οι 2.838.070 κύριες συντάξεις του ΙανουαρίουΣτις 21 του μήνα θα πιστωθεί και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, ενώ χωρίς μειώσεις θα αποδοθούν 1.229.002 επικουρικές στις 27 Δεκεμβρίου.

Την Τετάρτη θα δοθούν οι συντάξεις του πρώην Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών και του πρώην ΟΓΑ και την Παρασκευή των υπόλοιπων ταμείων και του Δημοσίου.

Οι συνταξιούχοι δεν θα δουν μειωμένα ποσά, αφού η περικοπή των συντάξεων για το 2019 καταργήθηκε με τον νέο νόμο. Ωστόσο, κάποιοι συνταξιούχοι είναι λιγότερο «τυχεροί», ενώ υπάρχουν και οι «άτυχοι».

Για περίπου 620.000 άτομα που συνταξιοδοτήθηκαν πριν από τις 13 Μαΐου 2016 προκύπτουν αυξήσεις (10 με 20 ευρώ για την πλειονότητα) που δεν θα καταβληθούν ολόκληρες αλλά σε ισόποσες δόσεις σε βάθος πενταετίας. Ακόμη 200.000 που συνταξιοδοτήθηκαν από τις 13 Μαΐου 2016 και μετά έχουν διατηρήσει ένα μέρος της προσωπικής διαφοράς που θα συνεχίσει να αποδίδεται.

Ομως, 221.033 χαμηλοσυνταξιούχοι δικαιούχοι ΕΚΑΣ θα λάβουν το 2019 συνολικά έως και 276 ευρώ λιγότερα, επειδή το επίδομα μειώνεται στα 12 ευρώ από 35 που είναι φέτος και από το 2020 θα καταργηθεί οριστικά.

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν χωρίς περικοπές οι επικουρικές συντάξεις του Ιανουαρίου. Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης θα πιστωθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου σε 302.158 δικαιούχους που οι αιτήσεις τους εγκρίθηκαν ως τις 30 Νοεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, Φωτεινή Αποστολίδη έφυγε από τη ζωή χωρίς να το μάθει κανείς

Τίτλοι τέλους για τη μοναχοκόρη της τεράστιας Γεωργίας Βασιλειάδου,...

Πρώτη εμφάνιση της Γεωργίας Σαμαρά λίγους μήνες μετά τον χαμό της κόρης της Λένας

Πρώτη δημόσια εμφάνιση, παρουσία κόσμου, μετά τον θάνατο της κόρης της, έκανε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και μητέρα της αδικοχαμένης Λένας Σαμαρά, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2025.

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη μιλάει για πρώτη φορά: «Είχε πολύ σοβαρά θέματα με το αναπνευστικό του»

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη για πρώτη φορά μιλάει για την υγεία του αείμνηστου παρουσιαστή. Ο Σωτήρης Αδαμίδης μίλησε στο ραδιόφωνο AlphaRadio 989 κάνοντας αποκαλύψεις για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη.

Σας θυμίζει κάποιον; Είναι ολόιδιος ο πατέρας του και πετυχημένος πρωταγωνιστής της χώρας μας

Πατέρας και γιος έκαναν βραδινή έξοδο και τους εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός

Μαρία Ιωάννου και Αλιόσα Γκρίσιν – Ο πρώτος χρυσός αλλά μυστικός γάμος της χρονιάς

Κουφέτα αγάπης για την εικαστικό κόρη του μαικήνα Δάκη...

Χώρισε η Αννίτα Πάνια; Η απάντησή της on camera

Η Αννίτα Πάνια μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά απάντησε και στα δημοσιεύματα περί χωρισμού της με τον Νίκο Σαμοΐλη.

Ειρήνη Νικολοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Έκανε κάτι βάρβαρο που τον έτρωγε σιγά σιγά»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”...