Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Σκορδά λαχτάρισε με το… μπισκοτάκι της

«Ζηλεύω το μικρό σου το γατί, στα πόδια σου...

Μαζί για το Παιδί: Μαζί στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι για 600 παιδιά

Φέτος το Πάσχα το Μαζί για το Παιδί μας...

Η μικρή πήρε το επώνυμο της μητέρας της, Καρολάιν, την οποία σκότωσε...

Το επώνυμο της αδικοχαμένης μητέρας της πήρε η Λυδία...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Τους έβαλαν στα… καλάθια

❱❱ Η ομάδα μπάσκετ του Κοινοβουλίου νίκησε βετεράνους του ΠαναθηναϊκούΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Λιβέρης Ανδρίτσος, Βουρτζούμης, Γεωργικόπουλος και πολλοί ακόμη βετεράνοι του Παναθηναϊκού αναμετρήθηκαν στο παρκέ με τον Χρίστο Δήμα, τον Μάριο Γεωργιάδη, τον Λεωνίδα Γεωργιάδη, τον Γιάννη Κεφαλογιάννη και άλλους ψηλούς της Βουλής, οι οποίοι αποτελούν την ομάδα μπάσκετ του Κοινοβουλίου.

Ο αγώνας έγινε προχθές στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Γκάλης» στο ΟΑΚΑ, με νικήτρια την ομάδα της Βουλής, η οποία ενισχύθηκε με τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες Δημήτρη Παπανικολάου, Σάκη Τζαλαλή και Βασίλη Ντάκουλα. Και για να είμαστε ειλικρινείς, αν δεν ήταν η εξωκοινοβουλευτική ενίσχυση, η ομάδα των βουλευτών δεν θα έπαιρνε το ροζ φύλλο αγώνα!

img 6874

«Μόνο και μόνο το γεγονός πως έπαιξα συμπαίκτης και αντίπαλος με παίκτες που είχα σε αφίσες στο δωμάτιό μου τα λέει όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά στην «Espresso» ο βουλευτής Κορινθίας της Ν.Δ. Χρίστος Δήμας! Αν διοργανωθεί στο μέλλον Παγκόσμιο Κύπελλο με ομάδες από εθνικά Κοινοβούλια (ορίστε, σας ρίχνω και ιδέα), μας βλέπω φουλ για τον μεγάλο τελικό!

Γιορτή εξ αποστάσεως

katseli

Γιόρταζαν χθες ο Ευστράτιος και ο Λουκάς με τη Λουκία. Η Λούκα Κατσέλη είχε τη γιορτή της και μαζί με την κόρη της, την ηθοποιό Αμαλία Αρσένη, το γιόρτασαν, αλλά από μακριά! Η Λούκα βρίσκεται στο Χαράρε της Ζιμπάμπουε για δουλειές και η Αμαλία ήταν σε ανοιχτή τηλεφωνική σύνδεση μαζί της.
Να σημειώσουμε ότι στο Χαράρε είναι η έδρα του African Capacity Building Foundation, στο Δ.Σ. του οποίου συμμετέχει η πρώην υπουργός Οικονομικών.

Μάλιστα, η Αμαλίτσα, όπως τη φωνάζει η μαμά της, μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς φίλους της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της μητέρας της την εποχή που γνώρισε τον Γεράσιμο Αρσένη. Η Λούκα -πώς να το κάνουμε;- ήταν η καλλονή της εποχής της.

❱❱Μπαμπάς και ο Αλέξης Χαρίτσης. Η σύζυγος του υπουργού Εσωτερικών, Κατερίνα, γέννησε πριν από μία εβδομάδα το κοριτσάκι τους. Ο 40χρονος υπουργός υποδέχτηκε το νέο µέλος της οικογένειάς του με άπειρη χαρά, όπως περιγράφουν όσοι τον είδαν.
Ανοίγουν σιγά σιγά και τα γεννητούρια του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί μέχρι τώρα μόνο η Δεξιά γεννούσε.

Ελιωσε τις σόλες του ο Παύλος Γερουλάνος

img 6881

❱❱Δεν έχει αφήσει γειτονιά για γειτονιά ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος. Εχουν αρχίσει να λιώνουν οι σόλες των παπουτσιών του! Οι Αθηναίοι, οι οποίοι τον συναντούν από κοντά και έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν, εντυπωσιάζονται με το πόσο γνώστης των προβλημάτων της πόλης είναι.

Προχθές ο Γερουλάνος πήγε σε μια Λέσχη Φιλίας στην Πανόρμου και αυτή την επίσκεψη χαρακτήρισε (όπως μας είπε κατ’ ιδίαν όταν τον συναντήσαμε στο Σύνταγμα) «μάθημα ζωής».
Κι αυτό γιατί (σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων) αυτές οι Λέσχες Φιλίας, στις γειτονιές όπου λειτουργούν, είναι αντίδοτο στη μεγάλη μοναξιά που βιώνουν συνάνθρωποί μας.

(!)

tsipras

Για μια τέτοια φωτογραφία γίνονται «πόλεμοι» στα κόμματα. Ομως, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης την πέτυχε και καμαρώνει. Αλλωστε και ποιος βουλευτής δεν θέλει να βάλει στο προεκλογικό του φυλλάδιο φωτογραφία με τον πρωθυπουργό;

Ο βουλευτής μαζί με άλλους συντοπίτες συναδέλφους του και η Κατερίνα Νοτοπούλου προετοίμασαν το «Πανδημοκρατικό Προσκλητήριο στη μεγάλη Πατριωτική – Δημοκρατική – Προοδευτική Παράταξη από την Πρωτεύουσα της Μακεδονίας», όπως χαρακτηριστικά ονομάζουν την επίσκεψη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

Ως γνωστόν, ο πρωθυπουργός είναι προγραμματισμένο να μιλήσει στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο σε κομματική εκδήλωση με θέμα το Σκοπιανό.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...