Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

«Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ που έφερε το μετρό στη Θεσσαλονίκη»!

❱❱ «Προεκλογική» ομιλία της Νοτοπούλου στη Βουλή.

Τα κατάφερε να ανέβει και στο βήμα της Βουλής η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Βήμα βήμα η άνοδος για την υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, που μίλησε στη συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2019.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έκανε και προεκλογικό αγώνα από το μικρόφωνο της Ολομέλειας, λέγοντας ότι πρέπει όλοι να συγκροτήσουν προοδευτικό μέτωπο κατά του φιλελευθερισμού και της Ακροδεξιάς, και να δώσουν «τον γλυκό αγώνα». Σε ελεύθερη μετάφραση δηλαδή, «ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ».

Απάντησε μάλιστα και σε όλους αυτούς τους κακοπροαίρετους που την κατηγορούν ότι «ως γραφείο πρωθυπουργού» δεν έκανε τίποτε. «Να τι έκανε το γραφείο του πρωθυπουργού» δήλωσε η Κατερίνα, με βασικό επιχείρημα την κατασκευή του μετρό Θεσσαλονίκης…

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πάντως ότι κυκλοφορώντας στους διαδρόμους της Βουλής έκανε τα βλέμματα να στρέφονται πάνω της. Φορώντας μπλε κοστούμι με λευκό τοπ, έλαμπε. Ε, πώς να το κάνουμε! Τις πιο ωραίες και τις πιο ενδιαφέρουσες γυναίκες στην πολιτική τις έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αποθέωσαν τη Μισέλ Ομπάμα

8 f5 img 6920

❱❱«Κάν’ το όπως η Μισέλ Ομπάμα» για τη Μαρέβα Μητσοτάκη και την Ολγα Κεφαλογιάννη (μικρή φωτό). Οι δυο τους μοιράστηκαν τη δική τους ιστορία παρουσιάζοντας το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα «Becoming – Η δική μου ιστορία». Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, Co Founder της εταιρίας Zeus + Dione, και η βουλευτής της Ν.Δ. Ολγα Κεφαλογιάννη (μικρή φωτό) μαζί με άλλες τρεις πετυχημένες επαγγελματικά κυρίες μίλησαν για τις εμπειρίες τους.

«Το να είσαι ταπεινός και χωρίς έπαρση μου το δίδαξε η μητέρα μου, ενώ από τον παππού μου έμαθα ότι η σκληρή δουλειά και η προσήλωση στον στόχο είναι προϋπόθεση για να πετύχει κανείς. Η μόρφωση, επίσης, είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Η εξουσία έρχεται και φεύγει.

Στην εξουσία τη μια μέρα σε γλείφουν, την άλλη δεν σε ξέρουν. Τη μόρφωση όμως δεν μπορεί να σ’ την πάρει κανείς» είπε η σύζυγος του προέδρου της Ν.Δ. Μαρέβα Μητσοτάκη. «Η Μισέλ Ομπάμα αναμετρήθηκε με το μαύρο και βγήκε νικήτρια. Ολες μας οφείλουμε να αναμετρηθούμε τις προκαταλήψεις, τους φόβους και τους αυτοπεριορισμούς μας, για να κερδίσουμε τον αυτοσεβασμό μας και να κερδίσουμε τις μικρές ή μεγάλες μάχες» δήλωσε η έτερη δεξιά κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη.

Στο ακροατήριο ήταν, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ. Μαρία Αντωνίου, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Παύλος Χρηστίδης και ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Πέτρος Τατσόπουλος. Σιγά που θα έχανε ο Τατσόπουλος τόσο γυναικομάνι μαζεμένο…

8 f9 img 6921

❱❱Η Βάσω κι ο Σταμάτης είναι κολλητοί φίλοι. Η πρώην γραμματέας Ισότητας Βάσω Κόλλια πήγε να ακούσει τον φίλο της Σταμάτη Κραουνάκη και φυσικά μπήκε και στο καμαρίνι του. «Διαφωνούμε πολύ συχνά, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για πολιτική, αλλά απολαμβάνω τις διαφωνίες μας. Συμφωνούμε όμως στην αγάπη μας για την Ελλάδα και την τέχνη» λέει στην «Espresso» η Βάσω Κόλλια. Ψήσ’ τον να ψηφίσει και Μητσοτάκη, Βασούλα μου. Πόσα χρόνια θα διαφωνείτε ακόμη για τα πολιτικά;

(!)

8 f8 img 6914

Η μόδα της φωτογράφισης με το μωρό στην πόρτα της εξόδου των μαιευτηρίων «χτύπησε» και τους πολιτικούς. Αυτή η lifestyle προσέγγιση χαρακτήριζε ως τώρα τους καλλιτέχνες. Ομως στο κλαμπ μπήκαν ο βουλευτής Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, που απέκτησαν, όπως γράψαμε, μωράκια.

8 f7 img 6911

Ο περιφερειάρχης, ευχαριστώντας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου και τον καθηγητή Γ. Πάντο, βγήκε με τη σύζυγό του Ελεάννα και την κόρη του αγκαλιά. Το ίδιο έκανε και ο Σίμος, εξερχόμενος από τη μαιευτική κλινική με τον γιο του κρυμμένο στο παιδικό του καλαθάκι.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...