Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Από τις αποχρώσεις του κόκκινου στο strawberry blonde

❱❱ Η Νατάσα Παζαΐτη, ύστερα από προτροπή της κόρης της Αλίκης, υιοθέτησε τη νέα τάση των σταρ

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Η Νατάσα Παζαΐτη ανανεώνεται με τις αποχρώσεις του κόκκινου, αλλά επιστρέφει ξανά και ξανά… στον τόπο του εγκλήματος, δηλαδή στο ξανθό.

Τώρα όμως βρίσκεται στη φάση της κόκκινης εποχής. Εβαψε τα μαλλιά της στο χρώμα του «ροζ ξανθού» εδώ και λίγους μήνες και ύστερα από προτροπή της κόρης της Αλίκης.

Ετσι, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή υιοθέτησε το strawberry blonde, που είναι μεγάλη τάση στον χώρο των κόλοριστ, αλλά και των σταρ (βλέπε Νικόλ Κίντμαν).

Η Νατάσα εμφανίστηκε με αυτή την απόχρωση και στο γεύμα της Μαρέβας Μητσοτάκη και δέχθηκε πολύ θετικές κριτικές για αυτή την αλλαγή της. Η πρώτη εμφάνιση όμως με το ανανεωμένο μαλλί έγινε προ μηνός σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και ύστερα στο νυχτερινό κέντρο Φαντασία, όπου πήγε με φίλες της.

1437 natasa pazaiti 09102018

Φυσικά, η Νατάσα αγαπά αυτές τις αποχρώσεις το ίδιο με τις ξανθές. Εάν ανατρέξει κανείς σε παλιές της φωτογραφίες, θα το διαπιστώσει.

Αρέσκεται όμως και στις αλλαγές γενικότερα στο look της η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού. Τολμά, κι αυτό είναι ιδιαίτερα σπάνιο για σύζυγο πολιτικού, αφού οι περισσότερες κινούνται στον μέσο όρο και σε συντηρητικό πλαίσιο.

Η Νατάσα όμως είναι διαφορετική, με ισχυρή προσωπικότητα και ξεχωρίζει.

«Τρέλανε» τους βουλευτές η (σικάτη) άγνωστη κυρία

agnosti kyria

❱❱Πασαρέλα έγινε η Βουλή στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό. Φαινόμενο σύνηθες, θα μου πείτε, αλλά στην προκειμένη ο φωτογραφικός φακός έπιασε λαβράκι!

Εμφανίστηκε από το πουθενά μια ντυμένη στα ολόλευκα κυρία, αγνώστων μέχρι στιγμής λοιπών στοιχείων, που τάραξε τα θεωρεία. Μοντέλο σωστό.
Λευκό ταγέρ, λευκό παλτό, λευκό πουκάμισο, λευκό πουλόβερ και χρυσές λεπτομέρειες με προσεκτικά επιλεγμένα βραχιόλια και σκουλαρίκια.

Φαντάζομαι θα τρελάθηκε με όσα άκουσε από τα χείλη υπουργών και βουλευτών.
«Ποιος ξέρει ποιος είναι ο τυχερός που κυκλοφορεί τέτοια γυναίκα» σχολίαζαν όσοι είδαν τις φωτογραφίες στο καφενείο.

Ανδρική υπόθεση η Αθήνα

❱❱Ο Νάσος Ηλιόπουλος θα αναμετρηθεί με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Παύλο Γερουλάνο. Η Αθήνα είναι ανδρική υπόθεση, ως φαίνεται, σε αντίθεση με τη Θεσσαλονίκη, που μάλλον θα είναι γυναικεία.
Ετσι λοιπόν ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, ο υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος, η υποψηφιότητα του οποίου απλά αναμένεται να επικυρωθεί από τα κομματικά όργανα, είναι ένα δυνατό πρόσωπο για την κυβερνώσα Αριστερά, με βαθιές ρίζες στο κόμμα του από το 2002 ακόμη.
Ο Κώστας, ο Παύλος κι ο Νάσος θα διεκδικήσουν την ψήφο των Αθηναίων και η μάχη τους θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Ενημέρωση ομογενών για τη Συμφωνία των Πρεσπών

❱❱Για τη Συμφωνία των Πρεσπών ενημέρωσε ομογενείς ο πρόεδρος Νίκος Βούτσης, όταν τον επισκέφθηκαν στη Βουλή, ερχόμενοι από τις μακρινές χώρες όπου ζουν.
Τους εκπροσώπους της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ενωσης Ελληνισμού (ΠΑΔΕΕ) υποδέχθηκε λοιπόν χθες ο πρόεδρος μαζί με τον αντιπρόεδρο Τάσο Κουράκη. Εκεί ήταν οι Παναγιώτης Κατσαμπάνης, πρόεδρος της ένωσης (εκλέγεται στην Αυστραλία), Λεωνίδας Ραπτάκης, αντιπρόεδρος (εκλέγεται στις ΗΠΑ), Γιάννης Πανταζόπουλος, γενικός γραμματέας (εκλέγεται στην Αυστραλία), Γεράσιμος Σκλαβούνος, μέλος του Δ.Σ. (εκλέγεται στον Καναδά) και Σάντρα Πάππας, μέλος του Δ.Σ. (εκλέγεται στις ΗΠΑ).
Ο Βούτσης τούς είπε ότι η συμφωνία αναμένεται να έρθει στη Βουλή των Ελλήνων τον Φεβρουάριο και τόνισε ότι το προηγούμενο διάστημα δόθηκε η ευκαιρία να διευκρινιστούν όλες οι πτυχές και οι λεπτομέρειές της, έτσι ώστε να μην υπάρχουν σκιώδη σημεία για το τι θα συμφωνηθεί, επισημαίνοντας ότι όλη η διαδικασία γίνεται με τις μεγαλύτερες δυνατές εγγυήσεις του ΟΗΕ.
Τι να συμπληρώσουμε έπειτα από αυτό; Ξεχάσαμε να σας ενημερώσουμε ότι τους προσφέρθηκαν ωραία μελομακάρονα!

(!)

gefyra

Αφού «σηκώθηκε» ξανά το Γεφύρι της Αρτας, όλα μπορούν να συμβούν. Ηταν Φεβρουάριος του 2015 όταν κατέρρευσε το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας στον Αραχθο ποταμό. Θυμάστε, το είχε επισκεφθεί και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Το γεφύρι λοιπόν τώρα, τρία χρόνια μετά, αποκαθίσταται και για του λόγου το αληθές ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος μάς έστειλε φωτογραφικά ντοκουμέντα.
«Σήμερα, τριάμισι χρόνια μετά, υλοποιείται το έργο της αποκατάστασης του πέτρινου μνημείου βάσει ενός πρότζεκτ που μελετήθηκε και σχεδιάστηκε από το Πολυτεχνείο και υλοποιείται πρώτη φορά στον κόσμο. Το φθινόπωρο του 2019 θα αποκατασταθεί στην αρχική μορφή του» μας λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

offer

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...