Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Χριστούγεννα χωρίς σκοτούρες

❱❱ Ανθρώπινες στιγμές με τα δικά τους πρόσωπα για βουλευτές, υπουργούς και πολιτευτέςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου 

Η Κατερίνα και η Φωτεινή μαγείρεψαν για τους αγαπημένους τους, ο Θανάσης και ο Νίκος βγήκαν βόλτα με τα παιδιά τους, ο Ιάσονας κάθισε στο γιορτινό τραπέζι, ο Μακάριος φωτογραφήθηκε στην Καβάλα με φόντο χριστουγεννιάτικο δέντρο κι ο Γιώργος ντύθηκε Αϊ-Βασίλης και επισκέφτηκε παιδάκια στο Νοσοκομείο Λάρισας.

Ανθρώπινες όμορφες στιγμές, δηλαδή, και για τους βουλευτές. Η βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή, ντυμένη υπέροχα με τη μαύρη κεντημένη κελεμπία της, έβγαλε με χαρά από τον φούρνο μια καλοψημένη γαλοπούλα με δαμάσκηνα και βερίκοκα, συνταγή που, όπως μας λέει, τη φτιάχνει κάθε χρόνο και από τη νοστιμιά της δεν μένει τίποτε στο τραπέζι. Στο ίδιο μήκος κύματος βρέθηκε και η βουλευτής Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου, που άναψε το τζάκι της και ύστερα μαγείρεψε στον Θανάση της μοσχαράκι εξοχικό, που είναι η σπεσιαλιτέ της. Ούσα νιόπαντρη, έκανε το χατίρι στον άντρα της, ο οποίος πολύ χάρηκε το φοβερό μοσχαράκι που του σέρβιρε. Ο Θανάσης Δαβάκης από τη Λακωνία πήγε εκδρομούλα με τη σύζυγό του Αννα και την κόρη του Μαρία. Από την άλλη, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος υποδέχτηκε στο σπίτι τούς… φοιτητές του, που λείπουν λόγω σπουδών κι ήρθαν για τις γιορτές. Ολοι μαζί βγήκαν για καφεδάκι στην Πάτρα.

markoy

fotilas

davaki img 6954

Οικογενειακά στην Καβάλα πέρασε τα Χριστούγεννα ο Μακάριος Λαζαρίδης, με τις… τρεις γυναίκες του, κι ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας, μάζεψε ανίψια και αδέλφια, κι έφαγαν μαζί. Τον ωραιότερο όμως ρόλο είχε ο βουλευτής Λαρίσης Γιώργος Κατσιαντώνης: Δεν δίστασε να ντυθεί ο ίδιος Αϊ-Βασίλης και να επισκεφτεί τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

—-

Μίλησε με πρώην χρήστες ναρκωτικών

mitsotakis

❱❱ «Αν είσαι πάνω από 45 χρονών, είναι πολύ δύσκολο να βρεις δουλειά. Φαντάσου να λες κι ότι είσαι πρώην χρήστης ναρκωτικών…» είπε στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη ένας άντρας 58 ετών, που άρχισε τη χρήση ναρκωτικών σε ηλικία 23 ετών και ολοκληρώνει σε λίγο καιρό με επιτυχία πρόγραμμα απεξάρτησης.

Αυτό έγινε τη βραδιά των Χριστουγέννων, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στην πλατεία Βάθη, στάθηκε σε ένα καφενεδάκι της περιοχής και μίλησε με άτομα που ακολουθούν ή έχουν ολοκληρώσει πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά. Ο Κυριάκος άκουσε τις προσωπικές μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν καταφέρει να απεξαρτηθούν από τις τοξικοεξαρτητικές ουσίες. Ανάμεσά τους βρίσκονταν και άνθρωποι που έχουν φυλακιστεί, ενώ ύστερα από αυτές τις συναντήσεις, μαζί με την κινητή μονάδα της ΜΚΟ Praksis, πέρασε από διάφορα σημεία του κέντρου και προφανώς είδε τα χάλια της Αθήνας χριστουγεννιάτικα!

Δεν φτάνουν οι επισημάνσεις όμως, πρόεδρε. Εδώ απαιτείται δράση, για να αλλάξει αυτή η δραματική εικόνα. Εχεις 2019 ευκαιρίες για να το κάνεις…

—-

❱❱ Τρίτο κοριτσάκι απέκτησε χριστουγεννιάτικα ο γιος του πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη και υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων Μικέλης Χατζηγάκης. Ο Μικέλης έχει ήδη δύο κοριτσάκια και μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα έδωσε στον πατέρα του Σωτήρη τη χαρά να γίνει «τρις παππούς». Να σας ζήσει! 

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...