Πρωτοχρονιά στο σπίτι του θα κάνει ο αδειούχος (πάλι) Κουφοντίνας

❱❱ Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι του στον Βαρνάβα Αττικής θα κάνει ο πολυϊσοβίτης της 17 Νοέμβρη Δημήτρης Κουφοντίνας, που σήμερα θα λάβει και νέα άδεια από τις φυλακές. Ο «Λουκάς» της 17Ν, που έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια, θα αναχωρήσει το πρωί από τις Αγροτικές Φυλακές Βόλου, όπου κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο, ενώ η άδειά του θα διαρκέσει συνολικά έξι ημέρες, λόγω των δύο επιπλέον ημερών που χορηγούνται εκ του νόμου ως οδοιπορικά. Πρόκειται για την πέμπτη άδεια που χορηγείται στον αρχιτρομοκράτη της 17 Νοέμβρη, καθώς, ανεξαρτήτως των βαρύτατων αδικημάτων για τα οποία έχει καταδικαστεί, πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για να του δοθεί άδεια.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει συμπληρώσει τα προβλεπόμενα έτη της ποινής του, δεν έχει πειθαρχικές ποινές, ενώ μέχρι στιγμής έχει επιστρέψει εγκαίρως στο σωφρονιστικό κατάστημα από όλες τις προηγούμενες άδειες που έχει λάβει.

Μάλιστα, πλέον δικαιούται και νέα άδεια σχεδόν ανά δίμηνο, ενώ κατά την κράτησή του στις φυλακές του Βόλου διαμένει σε ξεχωριστό σπιτάκι εντός του σωφρονιστικού καταστήματος, υπό διακριτική παρακολούθηση. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται στον φούρνο των φυλακών, ενώ στο παρελθόν απασχολήθηκε στους κήπους και στην παραγωγή ντομάτας.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ