Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η Ζέττα Μακρή θα γίνει γιαγιά!

❱❱ Η πρώην υπουργός και υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. περιμένει τον Απρίλιο την εγγονή της

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ποιος μπορεί να φανταστεί τη Ζέττα Μακρή γιαγιά; Κι όμως, η πρώην υπουργός και υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. θα είναι μια κούκλα, νεότατη γιαγιά με το νέο έτος. 

Ο μεγάλος γιος της, ο Μιχάλης Θεοφίλου, θα γίνει πατέρας τον ερχόμενο Απρίλιο μια και η σύζυγός του Ελενα περιμένει κοριτσάκι.

Η χαρμόσυνη είδηση, που «έσκασε» από το Λονδίνο, μια και το ζευγάρι ζει στη βρετανική πρωτεύουσα, γέμισε με ανυπομονησία την πρώην υπουργό, η οποία εξομολογείται στην «Espresso» ότι πέρασε τα ομορφότερα Χριστούγεννα της ζωής της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της την εγγονή της.

Η Ζέττα, λοιπόν, με το που μπαίνει το 2019, εκτός από τις πολιτικές υποχρεώσεις που θα έχει στον νομό της ως υποψήφια βουλευτής, θα… τρέχει και στα παιδικά καταστήματα για την «προίκα» της πρώτης εγγονής της.

Μάλιστα, εάν οι εκλογές καθυστερήσουν αρκετά, δεν θα είναι περίεργο να τη δούμε με τον μάρσιπο και τη μικρούλα αγκαλιά να περιοδεύει στα σοκάκια του Βόλου.

Χριστούγεννα στα λημέρια του Καραμανλή

8 f4 8496 kiriakos mitsotakis mareva mitsotaki 2492017

❱❱Στα λημέρια του Καραμανλή (μικρή φωτό) και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και το λέμε αυτό γιατί τα Ζαγοροχώρια, στα οποία βρίσκεται ακόμη ο πρόεδρος της Ν.Δ., είναι ως γνωστόν ο αγαπημένος προορισμός του πρώην πρωθυπουργού. Εκεί, άλλωστε, είχε βρεθεί και πέρυσι (όπως και άλλες χρονιές) για να περάσει τα Χριστούγεννα.

8 f5 4654516

Στην Αρίστη, λοιπόν, ένα πανέμορφο, χιονισμένο χωριό στον δρόμο προς το Πάπιγκο, «στάθμευσε» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι κάτοικοι του χωριού είχαν την ευκαιρία να δουν έναν πιο σπορτίφ Κυριάκο, όταν εκείνος εξέδραμε στα καφενεδάκια και τα ταβερνάκια. Μαζί του ήταν όλη η οικογένεια, που μπόρεσε έπειτα από πολύ καιρό να συναντηθεί σύσσωμη, καθώς τα δύο παιδιά, ο Κωνσταντίνος και η Σοφία, σπουδάζουν στο εξωτερικό. Με ανυπομονησία η Μαρέβα κι ο Κυριάκος τα περίμεναν για να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές, όπερ και εγένετο.

Από τη Βουλή στο Γουέμπλεϊ

8 f6 img 6968

❱❱Κι ενώ όλοι βολτάρουν με τα παιδιά τους στα παγοδρόμια και τα καρουζέλ, ο βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. Γιώργος Γεωργαντάς πήγε τον γιο του χριστουγεννιάτικα στο Γουέμπλεϊ (φωτό) για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα. Οι δυο τους άφησαν τα κορίτσια της οικογένειας στο ξενοδοχείο και έζησαν τις δικές τους ποδοσφαιρικές στιγμές στο θρυλικό γήπεδο. «Εφερα στο γήπεδο των παιδικών μας χρόνων τον δικό μου «“πρωταθλητή”» λέει στην «Espresso», δείχνοντας το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο Γιώργος Γεωργαντάς.
Κι επειδή γενικώς «τα παιδία παίζει», ο άλλοτε γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος «έπαιξε μπάλα», κοινώς πέρασε τα Χριστούγεννά του παρέα με τον παλιό του φίλο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

(!)

s 0

Η επικεφαλής του «Μετώπου Νίκης» Ραχήλ Μακρή (φωτό) είναι κάτοικος Γέρακα Αττικής από το 2004. Κι ως εκ τούτου αποφάσισε να κατέβει υποψήφια δήμαρχος Παλλήνης. Σου λέει, «μένω που μένω εδώ, στα κεντρικά δοκιμάστηκα, ας κάνω και κάτι άλλο»! Κάπως έτσι φαντάζομαι θα σκέφτηκε η δραστήρια Ραχήλ και ετοιμάζεται τώρα να τα δώσει όλα για την Παλλήνη.
Από την άλλη όχθη, αυτοδιοικητικά το λέω, ο τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος (μικρή φωτό) κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας. Τι ενδιαφέρον θα έχουν αυτές οι δημοτικές εκλογές, με τους… 50 υποψηφίους ανά δήμο και ανά χωριό, δεν λέγεται.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...