Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 4 Ιανουαρίου

ΖΥΓΟΣ: Προωθήστε τις φιλοδοξίες σας, μια και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να σας ανατρέψει, αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Αναζητήστε τα αίτια μέσα σας, αν κάποιες στιγμές αισθάνεστε ανεπαρκείς σε ορισμένα θέματα που προκύπτουν. Από εσάς εξαρτάται να ανατρέψετε τα δεδομένα και από κανέναν άλλον. Απολαύστε την καθημερινότητά σας, χωρίς να γκρινιάζετε ασταμάτητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα μηνύματα που παίρνετε είναι καθησυχαστικά, γι’ αυτό μην παρεμβαίνετε προσπαθώντας να διαμορφώσετε το αποτέλεσμα. Η επιτυχία στις νέες προσπάθειές σας είναι κοντά. Με αφορμή μια κοινωνική εκδήλωση θα δρομολογηθούν σημαντικές συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οσο μεγαλύτερη έμφαση δώσετε στην προβολή σας τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας για να πετύχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Μην είστε επιφυλακτικοί στις αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πριν κάνετε οτιδήποτε αναρωτηθείτε πού θέλετε να οδηγήσετε τα πράγματα και μετά πράξτε ανάλογα, αλλά για να είστε εύστοχοι πρέπει να γίνετε πιο συγκεκριμένοι. Ακούστε τις ανάγκες των συνεργατών σας, γιατί έχουν και οι άλλοι δίκαια αιτήματα.

ΛΕΩΝ: Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στο περιβάλλον σας μπορεί να γίνουν η αιτία να προβείτε σε αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, αλλά ό,τι και να γίνει θα σας βγει τελικά σε καλό. Αφήστε τον χρόνο να δείξει αν κάποιοι άνθρωποι αξίζουν την εκτίμησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τα γεγονότα να οδηγήσουν τις εξελίξεις και μην ενεργήσετε σπρωγμένοι από την πίεση και την επιτακτική ανάγκη να προλάβετε ορισμένες καταστάσεις. Δείτε το μέλλον με ελπίδα και χαρά, γιατί η ζωή έχει και την ωραία πλευρά της.

ΖΥΓΟΣ: Προωθήστε τις φιλοδοξίες σας, μια και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να σας ανατρέψει, αλλά μη χάνετε την αίσθηση του μέτρου κι ας έχετε τα κίνητρα για να δράσετε. Διεκδικήστε ευθέως τα δικαιώματά σας και αφήστε τους άλλους να κινούνται στο παρασκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προετοιμάστε το έδαφος για την προσωπική σας εξέλιξη αντιμετωπίζοντας τις εσωτερικές συγκρούσεις σας, χωρίς όμως να παραμερίζετε τα όνειρα και τις ελπίδες σας. Γεφυρώστε τις επαγγελματικές αντιθέσεις πριν γίνουν αιτία προβλημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο φόβος σας ορισμένες φορές σάς βοηθάει να αποφύγετε τους κινδύνους, αλλά δεν πρέπει να τον αφήνετε να σας εγκλωβίσει, γιατί μόνο η θετική σκέψη μπορεί να τον μετατρέψει σε σύμμαχο. Περιορίστε τις απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιλογές σας επηρεάζονται από τρίτα πρόσωπα και γι’ αυτό δεν μπορείτε να νιώσετε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Πάρτε εσείς την πρωτοβουλία, αν θέλετε να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στις στενές σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οταν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε, προτιμήστε τη σιωπή, γιατί οι άλλοι θα καταλάβουν την αδυναμία σας να επικεντρωθείτε στην ουσία κι εσείς δεν θα βγάλετε συμπεράσματα. Η λογική θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις επαγγελματικές εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Είναι καιρός να γίνετε πιο επιεικείς με τον εαυτό σας και να μην ταλαιπωρήστε δίνοντας συνεχώς λύσεις στα προβλήματα των άλλων, αφού κανείς δεν είναι εντελώς απροστάτευτος. Χαλαρώστε και διασκεδάστε πριν η κούραση σας δημιουργήσει προβλήματα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...