Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Στον ρυθμό του Καρναβαλιού

❱❱ Οι Πατρινοί βουλευτές μπήκαν από το περασμένο Σάββατο στο κλίμα της Αποκριάς

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Δεν πρόλαβαν να ξεστολίσουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και άρχισαν ήδη τα καρναβάλια!

Οι Πατρινοί βουλευτές όλων των κομμάτων πρώτοι και καλύτεροι μπήκαν στο κλίμα της Αποκριάς, καθώς το Σάββατο ήταν η επίσημη πρώτη τους στην Πάτρα.

Ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Ιάσων Φωτήλας συμμετέχει κάθε χρόνο στο Καρναβάλι. Ντύνεται και βγαίνει με τους φίλους του και το διασκεδάζουν δεόντως. «Ανηθος, σπανάκι, ρύζι… και το Καρναβάλι αρχίζει» δηλώνει με χαρά ο έτερος βουλευτής από το Κίνημα Αλλαγής Θοδωρής Παπαθεοδώρου. Το βράδυ του Σαββάτου κάλεσε στο γραφείο του φίλους και όλοι μαζί από το μπαλκόνι του είδαν τα πυροτεχνήματα και την πρώτη φιέστα του Καρναβαλιού 2019.

Βροντερό «παρών» από τους Βορειοελλαδίτες

koykodimos

❱❱Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. έδωσε το «παρών» στο χθεσινό συλλαλητήριο,sd με προεξάρχοντες φυσικά τους Βορειοελλαδίτες. Δεν ήταν λίγοι όμως και οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής που βρέθηκαν στην πλατεία, παρά τα χημικά που έπεσαν, και τους εξόργισαν όλους. Μια στενή παρέα βουλευτών από τη βόρεια Ελλάδα, η Μαρία Αντωνίου, η Φωτεινή Αραμπατζή, ο Αποστόλης Βεσυρόπουλος, ο Γιώργος Γεωργαντάς και ο Δημήτρης Κυριαζής, όλοι μαζί πέταξαν χθες το πρωί από Θεσσαλονίκη για να είναι παρόντες στο συλλαλητήριο.

Βροντοφώναξαν ως Μακεδόνες, για τη μία και μοναδική, την ελληνική Μακεδονία. Παρόντες επίσης οι Θεσσαλονικείς Σταύρος Καλαφάτης και Θόδωρος Καράογλου, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, η γραμματέας σχέσεων κόμματος – κοινωνίας της Ν.Δ. Ζωή Ράπτη και ο πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης. Και η Νάντια Γιαννακοπούλου και η Εύα Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ, παρούσες. Δεν ήταν όμως μόνο οι εκ Μακεδονίας ορμώμενοι βουλευτές, αλλά και οι πιο νότιοι.

Ενας από αυτούς, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, λίγο πριν βρεθεί στο συλλαλητήριο, κρέμασε στο σπίτι και το γραφείο του, στην Πάτρα, συμβολικά την ελληνική σημαία. Ο Κώστας Σκρέκας από τα Τρίκαλα έδωσε το «παρών» στο Σύνταγμα, το ίδιο και ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, που πήγε με τη σύζυγό του Αννα και την κόρη του Μαρία.

❱❱Δύο φίλες από τα παλιά, η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ελίζα Βόζεμπεργκ και η κόουτς του «Greece’s next top model» Ελενα Χριστοπούλου, συναντήθηκαν σε ρεστοράν της Αθήνας και τα είπαν λιγάκι. Οι θαμώνες είδαν τις εντυπωσιακές ξανθιές και εστίασαν εκεί την προσοχή τους.

(!)

androulakis karkatsoulis

Τα δύο συντρόφια, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης και ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, που έχει προσχωρήσει στο Κίνημα Αλλαγής, Παναγιώτης Καρκατσούλης συναντήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και ήπιαν καφεδάκι. Ετοιμάζονται άλλωστε για τη μάχη του Κινήματος στις εκλογές, που αποδεικνύεται δύσκολη. «Η δημοκρατική παράταξη έχει παρελθόν, παρόν και κυρίως έχει μέλλον. Ενωμένοι λέμε όχι στον κ. Τσίπρα και στους λοιπούς επίδοξους σφετεριστές της» λέει ο Παναγιώτης Καρκατσούλης.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...