Στα (ηλεκτρονικά) «όπλα» ο Ορφανός

❱❱ Διαδικτυακή εκστρατεία εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών έχει ξεκινήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός……(φωτό), ο οποίος διαδήλωσε μαζί με την παράταξή του «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» στην πλατεία Συντάγματος στο συλλαλητήριο της Αθήνας, δηλώνοντας ξεκάθαρα τη θέση του.

«Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να ψηφιστεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Δημιουργεί, δεν λύνει προβλήματα. Αφήνει κατάλοιπα στις επόμενες γενιές» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος, απευθύνοντας κάλεσμα προς τους βουλευτές να σκεφτούν σε εθνική βάση και ζητώντας από εκείνους που προτίθενται να δώσουν θετική ψήφο να το ξανασκεφτούν. «Ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να πιέσει τους βουλευτές αυτούς να αλλάξουν άποψη, πάντα όμως με ειρηνικό και δημοκρατικό τρόπο. Σήμερα ο κόσμος είναι ακόμη πιο αγανακτισμένος γιατί δεν τον άφησαν να διαδηλώσει» σχολίασε για το μαζικό συλλαλητήριο.

Το ηλεκτρονικό ψήφισμα «Η Μακεδονία σε έχει ανάγκη ΤΩΡΑ! Μην την αφήσεις μόνη», το οποίο έχει ξεκινήσει ο κ. Ορφανός στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://chng.it/CzHkBL8dxf, απευθύνεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον πρωθυπουργό και στους βουλευτές.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ