Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η ψαριά του Πολάκη στη Μακρόνησο

❱❱ Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και οι τσιπούρες που έβγαλε στο νησάκι

Από τη Βίβιαν Μπενέκου

«Γιατί δεν με θες, κυρά μου, επειδή είμαι ψαράς;» Εναν τέτοιο καλό ψαρά έχει η κυβέρνηση και φυσικά αυτός είναι ο Παύλος Πολάκης, που δεν ξέρω πώς θα τον κρίνει τελικά η πολιτική ιστορία, αλλά στις ψαριές είναι καλός…

Αφού πήγε στη Μακρόνησο, μία ημέρα πριν από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, κι αφού διαπληκτίστηκε με διάφορους διαδικτυακά με αφορμή την παρουσία του στη Μακρόνησο και τον συμβολισμό της, μας έδειξε τα ψάρια που έπιασε γύρω από το νησάκι.

psaria

«Επειδή κάποια ανώνυμα φασισταριά μου έστειλαν απειλητικά μηνύματα και μέιλ την προηγούμενη βδομάδα για τη Μακρόνησο που σας περιμένει όλους όσους ψηφίσετε τις Πρέσπες, είπα το Σάββατο να πάω μόνος μου μια βόλτα από κει… να δω τι μας περιμένει» έγραψε στη σελίδα του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Η ψαριά του πάντως ήταν σεβαστή. Τσιπουρίτσες είναι αυτές, υπουργέ μου;

«Δαγκωτό» από Γεωργιάδη σε Τσιτσιπά και Λάνθιμο

❱❱Τσιτσιπάς και Λάνθιμος συγκίνησαν με τα κατορθώματά τους χθες τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Μάριο Γεωργιάδη. Από τη μια ο Τσιτσιπάς σαρώνει στο Australian Open και από την άλλη ο Λάνθιμος, που είδε την ταινία του «The favourite» να είναι υποψήφια σε 10 κατηγορίες των βραβείων Οσκαρ!
«Τσιτσιπάς και Λάνθιμος αποδεικνύουν ότι με σκληρή δουλειά και αφοσίωση σε αυτό που αγαπάς τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Μπράβο και πάλι μπράβο. Εξω πάμε καλά» μας λέει ο Μάριος Γεωργιάδης, «γοητευμένος», όπως όλοι μας φυσικά, με τις επιτυχίες των δύο συμπατριωτών μας. Βέβαια ο Γεωργιάδης έχει και τους δικούς του λόγους να το λέει, μια και είναι και τενίστας και φαν του καλού σινεμά.

aima

❱❱Πρωτοβουλία αιμοδοσίας στον Βόλο ανέλαβε η πρώην υπουργός και υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, δίνοντας πρώτη το παράδειγμα. Κάθισε άφοβα, «τσιμπήθηκε» και έδωσε αίμα στην εθελοντική αιμοδοσία, που έγινε με τη συνδρομή της «Αλληλεγγύης». «Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και συγκινητική» λέει στη στήλη μας η Ζέττα Μακρή.

«Φόρτωσε» η Αραμπατζή

arampatzi

❱❱Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους γράφουν οι υπουργοί τούς βουλευτές και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Τελευταίο κρούσμα, η τρίτη κατά σειρά αναβολή της συζήτησης μιας σημαντικής επίκαιρης ερώτησης, που κατέθεσε η βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή (φωτό), γεγονός που την έκανε έξαλλη – και δικαίως. «Για τρίτη φορά αναβάλλεται η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής μου από τον κ. Τσακαλώτο για τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους που πέρασαν στο Υπερταμείο. Στο τσουβάλι η πολιτιστική μας κληρονομιά και η Ιστορία μας για ξεπούλημα… Τι να περιμένει κανείς από αυτούς που θεωρούν “επιτυχία” τη Συμφωνία των Πρεσπών;» μας λέει η βουλευτής.
Δεν είναι η μόνη όμως που έχει αυτό το πρόβλημα. Αρκετοί υπουργοί έχουν «γραμμένη» ολόκληρη τη Βουλή!

(!)

nikolopoylos

Τυχαία συνάντηση, ακούω, ενδιαφέρουσα όμως. «Τυχαία λοιπόν», κατά δήλωσή τους, ήταν η συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Πάτρας Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου και του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος δεν έχει διαψεύσει δημοσιεύματα που τον θέλουν να διεκδικεί και εκείνος τον Δήμο Πατρέων. Βρέθηκαν σε ρεστοράν πίσω από το «Χίλτον» και χαιρετήθηκαν.
Ο χρόνος θα δείξει εάν οι δύο άνδρες έχουν την «ίδια ερωμένη», την Πάτρα δηλαδή.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...