ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Η Μιράντα Ξαφά

❱❱ Στο παράλογο αφήγημά της για μείωση στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων επιμένει η Μιράντα Ξαφά προκαλώντας εκνευρισμό στην κοινωνία, την ώρα που…… χιλιάδες Ελληνες περιμένουν πώς και πώς τον επόμενο μήνα για να δουν τον μισθό τους να αυξάνεται έπειτα από 10 χρόνια μειώσεων!

Η γνωστή για τις ακραίες θέσεις της οικονομολόγος και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ θεωρεί υπερβολική αύξηση το… 50άρικο, ενώ γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι οι «αυθεντίες» του ΔΝΤ τρώνε με χρυσά κουτάλια απολαμβάνοντας αδιανόητα οφέλη, όπως το αφορολόγητο εισόδημα, για να γκρεμίζουν λαούς και ζωές.

Η γενναιόδωρη κυρία Ξαφά έδειξε τη… φιλευσπλαχνία της για το πόπολο, αναγνωρίζοντας ότι «θα έπρεπε να αυξηθεί σε κάποιον βαθμό ο κατώτατος». Εκτίμησε, όμως, ότι «ίσως είναι υπερβολικό το 11%»!

Η «έγκριτη» οικονομολόγος, η οποία διαχρονικά εκφράζει ανάλογες απόψεις, προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι, ακόμη και τώρα που ο κατώτατος έφθασε στα 650 ευρώ, «το κατώτατο ημερομίσθιο στον ιδιωτικό τομέα παραμένει χαμηλότερο από αυτό του Δημοσίου».

Ετσι, ζήτησε μείωση των μισθών του Δημοσίου, κάνοντας ένα λογικό άλμα: «Ποια η λογική να πληρώνονται περισσότερο στο Δημόσιο; Παντού στον κόσμο γίνεται το αντίθετο, γιατί στο Δημόσιο υπάρχει μονιμότητα ενώ οι του ιδιωτικού δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει».

Τα λόγια είναι φτωχά για να τη χαρακτηρίσουν…

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ