«Film Office» με λάμψη από… Χόλιγουντ

❱❱ Ο Ανθιμος Ανανιάδης έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του νέου πρότζεκτ της ΔούρουAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Αφού ο Ανθιμος Ανανιάδης αναγνώρισε επιτέλους τον γιο του, δίνοντας τέλος στο σίριαλ με τον τίτλο «Τίνος είναι, γυναίκα, το παιδί;», τώρα μπορεί να ανοιχτεί ήσυχος σε νέα πελάγη…

Χθες, λοιπόν, στο Νομισματικό Μουσείο, όπου η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου παρουσίαζε το πρότζεκτ «Film Office» της Αττικής (που αφορά την προσέλκυση ξένων επενδύσεων για οπτικοακουστικές παραγωγές στην Ελλάδα), να σου κι ο ηθοποιός στην πρώτη σειρά να παρακολουθεί την ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Πρωταρχικός στόχος της

Ακουσε με θαυμασμό την ωραία Ρένα να θυμίζει στο κοινό ότι η δημιουργία του «Film Office» ήταν ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της, που τώρα υλοποιείται, κι ύστερα φωτογραφήθηκε μαζί της.

Στην παρουσίαση του «Film Office» της Αττικής, εκτός του Ανανιάδη, έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας – ΕΚΟΜΕ Α.Ε. Πάνος Κουάνης (leader στον χώρο του θεάματος).

Ετσι, λοιπόν, ο Ανθιμος έδωσε λίγη από τη χολιγουντιανή λάμψη του στην εκδήλωση και η στήλη δημοσιεύει και την αποκλειστική φωτό που εξασφάλισε!

Ανάβει φωτιές η Βάνα

❱❱Εχει τρελάνει και τους «καυσοξυλάδες» η Βάνα Μπάρμπα. Στη γειτονιά της στη Γλυφάδα κυριαρχούν τα καυσόξυλα Ηφαιστος, από όπου τα προμηθεύεται για τις κρύες νύχτες του χειμώνα η όμορφη ηθοποιός.
Ο φίλος της ο Ηφαιστος, φωτογραφιζόμενος μαζί της, μας λέει: «Η απαστράπτουσα και εκθαμβωτική ηθοποιός και μοντέλο Βάνα Μπάρμπα, με σπουδαία καριέρα στο ελληνικό και διεθνές στερέωμα, επιλέγει για την αγορά καυσόξυλων μονάχα τα Καυσόξυλα Ηφαιστος».
Ανάβει φωτιές καλύτερα από τα ξύλα η Βάνα…

 Εκτυφλωτική Αραμπατζή

❱❱Θάμπωσε και τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν η ξανθιά Φωτεινή Αραμπατζή της Ν.Δ. Ο αρμόδιος επίτροπος Επενδύσεων και Ανταγωνιστικότητας, και αντιπρόεδρος Γίρκι Κατάινεν επισκέφθηκε χθες το ελληνικό Κοινοβούλιο, και στο περιθώριο των ομιλιών στις επιτροπές και στην Ολομέλεια συνομίλησε με την τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή. «Αν φορούσα καπέλο, θα το σήκωνα για να τιμήσω τις επιχειρήσεις, αλλά και τις κρατικές Αρχές για την αξιοποίηση των κονδυλίων» είπε ο Κατάινεν, κάνοντας γνωστό ότι από το Ταμείο έχουν επωφεληθεί 22.000 ελληνικές επιχειρήσεις με 11 δισ. ευρώ.
Καλά όλα αυτά, καλύτερη όμως η Φωτεινή, την οποία ο Κατάινεν κοίταζε στα μάτια.

Η δική μας πίτα 

❱❱Θα κόψουμε κι εμείς την πίτα μας την ερχόμενη Τρίτη, στο εντευκτήριο. Τι; Μόνο οι βουλευτές θα κόβουν πίτες;
Ο πρόεδρος της Βουλής, λοιπόν, Νίκος Βούτσης θα κόψει την πίτα του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, δίνοντας έτσι το έναυσμα μιας αμιγώς πολιτικής χρονιάς που διανύουμε.

(!)

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη η Χαρά Καφαντάρη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Παρέστη σε κοπή πίτας Ποντίων, δυσαρεστώντας το κοινό με την παρουσία της, ύστερα και από το δικό της «ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών. Και ενώ πολλοί παρευρισκόμενοι την έκραζαν, εκείνη, αμέριμνη, έτρωγε το κομμάτι της βασιλόπιτας που της αναλογούσε. Σιγά μην ταραζόταν με τα «βαφτίσια» της Μακεδονίας! Εδώ και τέσσερα χρόνια έχουν συμβεί τα… τέρατα, αυτό θα την πτοούσε;
Η εξουσία θέλει ψυχραιμία – και η Χαρά την έχει μπόλικη!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Πέτρος Κωστόπουλος: Συγκινήθηκε όταν είδε το πατρικό του – «Έφυγα 16 χρονών»

Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τον Πέτρο Κωστόπουλο το μεσημέρι...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...